НоеМВРийчЕто поРАСНА, всИчКО вече МУ е ясНО!

• 24 701
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • в мъжки прегръдки
ЧРД на всички рожденници и от нас! Да растат здрави и щастливи!

# 166
Честит трети рожден де на Ани и Сашко!!!
 Да са здрави и щастливи дечица!

# 167
момичета, не мога да насмогна с честитките Sad

иве, лейле и вале и jj - да са ви живи и здрави децата! да растат много щастливи и усмихнати и да ви носят много радост!
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 168
  • София, Младост
Честито на всучки пораснали 3-годишни Ноемврийчета   bouquet
Бъдете много щастливи, мили дечица и майки  Grinning

# 169
Честита трета годинка на Михаела и Юлиан! Да растат много здрави, талантливи и щастливи!  Hug

# 170
  • София

Честит Рожден ден на Юли и Михаела !!!
Честит имен ден на Мишлето на Дидката Wink

а също и на останалите именяци Simple Smile

Всички да са много честити, много здрави, щастливи и обичани Simple Smile

# 171
baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni
Честит Трети Рожден Ден нежна моя Лори!  smile3510
 Расти и порасти прекрасна, здрава, умна и красива, безгрижна и щастлива!   babydust7
Нека от мама няма по щастлива а скоро едно сладко братче да се появи на хоризонта!  newsm10
Сели да ти е жива и здрава рожденничката мила моя (хехе тоя път няма ме изпревариш в родилния  Mr. Green, ооох върнах се 3г назад, приказка просто  newsm51)
Обичам ви много!

Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts

# 172
Промъквам се малко при вас  Laughing
Селка, да ти е жива и здрава сладуранката Лори !    bouquet

ЧЕСТИТ ДЕН ДЕН ! 
МНОГО УСМИВКИ ,ЩАСТИЕ,ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ПОЖЕЛАВАМЕ ние със Жорко !И ДА БЪДЕ МНОГО ПОСЛУШНО ДЕТЕНЦЕ!

# 173
  • тук-там
Честит рожден ден на Лори и на всички пораснали сладки ноемврийчета!!! Да са ни живи и здрави и много щастливи!

Качвайте снимки, да се порадваме на сладурчетата!

# 174
  • София
Благодаря ви, момичета за честитките  Hug
Лори днес беше много ентусиазирана и вече по съвсем друг начин си усеща рождения ден ... осъзнава го Simple Smile Радва се и на тортите, и на свещичките, и на подаръците  Grinning
Да мине и утрешния ден, ще кача и снимчици Simple Smile Няма как да не се похвалим Wink

# 175
  • София

Честит Рожден ден, сладка моя Иве !

Бъди все така нежна и прекрасна, на мама щастието неземно;
бъди неувяхващо цветленце, огряно от слънчева светлина;
бъди сбъдната мечта, приказно създание;
бъди здрава и щастлива, винаги с усмивка на уста  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Меринка, честит празник и на теб, скъпа моя приятелко  Hug Да се гордееш много с красивата си дъщеричка, да се слушате взаимно и много да се обичкате  Heart Eyes
Аз също се върнах 3 години назад и с умиление си спомних всичко, което изживяхме заедно  Grinning Това са незабравими за мен мигове и винаги ще са ми на сърчицето  Simple Smile
Да този път ме изпревари и то доста, но дано поне докато дойде време да се появи новото човече, да съм поела от теб щафетата, и пак да си имаме наборчета Wink
Целувам ви много и безкрайно ви обичам  Hug Heart Eyes

# 176
Честит Рожден на Ивето на Мери!
Бъди здрава и щастлива, мила малка принцесо, бъдеща како!!! Много слънчево и безгрижно детство ти желая!

Мери, Честит Празник и на теб, мила приятелко! Лека бременост, и скоро да гушнеш малкото здраво бебче!

Честит празник на всички ноемврийчета и техните майки! Много здраве и късмен ви желая!

# 177
Честит трети рожден ден, на Лори и на Ивка!!!

Сели и Мери,да са ви живи и здрави принцесите!Да са усмихнати и щастливи  деца!

# 178
Ето снимки от рожденният ден на Али   http://family.webshots.com/album/561379520RlbSiR?start

На всички ноемврийчета ,весел и изпълнен с емоции празник!

# 179
Сели, Правдичка, Иве, благодаря ви от сърце за прекрасните пожелания!  Hug Да ви се връщат стократно и на вас!
Първата ни прегръдка с Ивето  
Първата снимка на Ива
Ива на 4 часа
Ето да споделите трапезата ни   

тортата-
мотора-
По късно и останалите подаръци ще щракнем и ще кача снимки, апарата няма батерия и цял ден сме на камера, ще опитам и клипчета да кача.
Ива беше много весела цял ден пя и игра, занимава се с новото бебе, само разходка и липсваше ама вали цял ден и има вятър, направо си е буря. Добре че вчера сефтосахме мотора до парка.
Отивам на масата че ме гледат на криво  Grinning

Да не се отплесна тотално,
Честита трета годинка и на Викича и Стоил! Да растат здрави, умни и щастливи сладките дечица, много да слушкат и радват мама и тати! Весел празник милички!

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 18:24 от Мери

Общи условия

Активация на акаунт