НоеМВРийчЕто поРАСНА, всИчКО вече МУ е ясНО!

• 24 700
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Много е хубава Алинката, пораснала малка дама  Grinning Пожелавам ви, Иве, до година да посрещнете следващата годинка на Али в увеличен състав Wink

Меринка, мерси за почерпката, сладка моя  Hug Много е миличко като пусна първите снимки на Ивката Simple Smile Пак се сетих как бяхме заедно в болницата с бебетата  Grinning Ще чакам с нетърпение да пуснеш и останалите снимчици, за да ви видим всичките Simple Smile Целувки на Ивката и поздрави на цялото семейство от нашето  Heart Eyes

А ето и снимки от нашето празнуване Simple Smile Днес беше много весело и прекрасно Simple Smile Децата се наиграха на воля, бяха много весели и аз съм много доволна  Grinning Лори получи и много хубави подаръци, на които се радва в момента Simple Smile

# 181
  • София

Честит Рожден ден на Вики и Стоил !

Бъдете едни щастливи дечица, здравички и много любящи Simple Smile Всичко, което си пожелаете да ви се сбъдва Simple Smile Да растете умни и добрички и никога да няма сълзи в очичките Simple Smile

Дидко, не знам защо, но съм останала с чувството, че на Вики му е утре РД-то, може би заради името, нали утре има и имен ден  Blush Без малко да изпусна да му честитя на деня си му  Blush Много целувки на рожденника и на малкото му братче от нас с Лори  Heart Eyes

# 182
Ей жестоки снимки, благодаря ви, накефих се много  Hug
Много са пораснали Али и Лори, Таня и Иринка, чудно хубавици са всички Heart Eyes

# 183
Tada nbirthday Tada nbirthday Tada nbirthday Tada
 Честита трета годинка на Танини!  newsm38
Мило дете, расти много здрава, все така умна и усмихната, в безгрижни игри и чудни пакости!  Two Hearts
Тони мила, честито ти пораснало момиче! Много да те радва и слуша!
  newsm51
 hbday hbday hbday

# 184
момичета, съжалявам за патериците, обаче изобщо не можах да се класирам до тук Sad
честит рожден ден на вики, на ивката, и на лори! да растат здрави и щастливи и усмивките, които видях по празниците да не слизат от лицата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

бари, али е страшно порастнала!! направо не е за вярване какви гъби са Simple Smile и е много красива с рокля Simple Smile

# 185
Мерси на всички за хубавите пожелания Hug Hug Hug
...ние имахме страшна буря и ...3 дни бяхме без ток Tired...даже сега още ги чакаме да дойдат да го оправят, а сме взели ток от съседите Peace

Честит Празник на Лорката  nbirthday Стоил  newsm59 Ивето  nbirthday и Таничка newsm59

Бъдете здрави мили дечица, добри и умнички  remybussi

# 186
Диде,на патерици,но от цялото си сърце честитя рожденният ден на Вики.
Да ви е здравичък ,да ви носят с Миши само радост!

Какви са тези бури в България,че нямате ток,има ли сняг вече.

Честит трети рожден ден на Таня и Стоил!Да са весели деца-малки слънчица!

Благодаря на всички за милите думи за Али.Тя се адаптира към градината вече,но ето пак е сополива,как е в България по градините.Обича си много учителката и все я имитира в къщи.Бързо учи  и каталунски.Мери,очаквам снимки и от теб.
СЕли,разкошна е Лори,разпознах на снимките Таня и Иринка...нали са те Embarassedтолкова са пораснали,че се зачудих ,а  и техни снимки скоро не съм виждала.

# 187
честит рожден ден на митето (веси, сори за патериците) и на рая и марти!  newsm59
да са най-вече здрави и безкрайно щастливи деца  Hug Heart Eyes Hug
весело празнуване Simple Smile

# 188
newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
Честита трета годинка на Антоан на Мария, на Димитър на Веси, на Мартин на Мария и на Рая на Маринелка!
Нека растат здрави, умни и добрички, безгрижни и много щастливи!  Praynig
Момичета, честити ви пораснали дечица, много да ви радват и слушат! newsm51

Tada Tada Tada Tada Tada

# 189
  • в мъжки прегръдки
Благодаря на всички за пожеланията.
Честито и от нас на останалите рожденници ноемврийчета. Пожелавам на всичките ни дечица да са здрави и щастливи!

# 190
Честита трета годинка на Рая на Маринелка, Тони на Мария, на Митачето на Веси, на Марти на Мимката  Hug Hug Hug Hug

Бъдете здрави мили деца, да ви спохожда късмет в живота, усмивки и да бъдете Слънцата на мама и тати Peace

За мамите

# 191
...да се оплача...двамата малки мъже са с варицела, от 2 дни и кашлят, отказах АБ, но днес вече нямаше как.
На малкият Ospexin, а на Вики Augmentin.. Tired и какво да правя...трябва да давам Confused

Чудя се защо в Канада само веднъж за двете си годинки ВикО пи 1 АБ и то когато имаше отит - при другите случай се лекуваше само с домашни рецепти и сиропчета, а тук.....всички се презастраховат и хайде АБ  Tired

# 192
Дидонка съжалявам че сте болнички, макар да е добре да си минат по реда децата докато са малки, но все пак си е гадничко. Дано минава бързо, как се казваше, сладка и медена, шарката и да се забравя!  Praynig
За АБ и аз се ядосвам всеки път като прочета, ама това е положението тук. Добре че Ива не ми боледува, а ако има проблем разчитам на хомеопатията.

# 193
Честит рожден ден, на всички бонбони, които съм пропуснала Heart Eyes Hug  bouquet
Момичета, да са ви живи и здрави, палави и щастливи Heart Eyes Hug

Дидееее, уф начи тия болести бе ooooh!
Много кофти Cry
Нацелувай ги от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Аз снощи бях на купона, по случай 5-годишнината на форума.Главата ме цепи яко.Даже не знам дали ми е на врата ooooh!

# 194
дид, само споделям набързо опит от варицелата на таня - 2 дни с 40 градуса, стотици пъпки (направо не съм вярвала, че могат чак толкова да избият) и страшно отпаднала беше
не знам за къпането какво са ти казали - може да се къпе, но трябва много да внимаваш да не пукаш мехурчетата, защото всъщност проблем било това, че течността е много заразна и като се разлее по кожата излизали още 4-5 пъпки около спуканата
не съм давала АБ, само фенистил капки и някакви хомеопатични гранули (ще те излъжа как се казваха)
но пък за сметка на това седмица след шарката таня направи жестока ангина (от падналия имунитет било) и пи 10 дни зинат
дано да се разминат по-леко сладурите, радвай се, че карат сега, защото от хора карали варицела като възрастни вече съм чувала страшни неща  Confused

бари - честно казано май не е чак съвсем вярно това за сополите в градините в БГ по мои наблюдения Simple Smile има по някое и друго хремаво дете от време на време, но не е драматично
таня има хрема само като си е болна, през останалото време си е със сух нос, вкл и в яслата си беше така

изпуснах РД-то на адашчето - мими, да ми е жив и здрав адаша и много да ви радва  Hug

Общи условия

Активация на акаунт