НоеМВРийчЕто поРАСНА, всИчКО вече МУ е ясНО!

• 24 692
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Оооо, Марийкееее, да си жива и здрава!!!!!
Да те слушат и глезят мъжете ти Heart Eyes Hug

# 211
Еее Мимка, нали влизам по нощите, днес те чух без да знам и едно честито да ти кажа, за това сега от сърце Честит рожден ден и бъди все така усмихната и лъчезарна, много здрава и щастлива!   bouquet
Честито и на ноемврийчетата които пропуснах!  Hug

# 212
  • в мъжки прегръдки
Иве, Мери, благодаря. Да сте здрави и щастливи и вие и дечицата.

# 213
  • София
Е и аз да се появя най-накрая./имах проблем с предишния ник и сега съм с този/ Мерси за пожеланията и да са живи и здрави всички малчугани и малчуганки! Тони тръгна на градина и сега е болен. Rolling Eyes А за варицелата съм изненадана,че се дава антибиотик.Това за първи път го чувам.Тони не е карал  до сега,,но кака му кара преди години в градината и имаше адски много пъпки по лицето и едвам я удържах да не ги чеше,защото в противен случай може да останат белези.

# 214
Е и аз да се появя най-накрая./имах проблем с предишния ник и сега съм с този/ Мерси за пожеланията и да са живи и здрави всички малчугани и малчуганки! Тони тръгна на градина и сега е болен. Rolling Eyes А за варицелата съм изненадана,че се дава антибиотик.Това за първи път го чувам.Тони не е карал  до сега,,но кака му кара преди години в градината и имаше адски много пъпки по лицето и едвам я удържах да не ги чеше,защото в противен случай може да останат белези.
Аре бе жено, къде се изгуби Hug

# 215
  • в мъжки прегръдки
И аз не съм чувала да се дадва антибиотик при варицела. Гошко я кара в детската градина и не съм давала нищо.
Иве, свикна ли младежа с детската градина?
Мартин вече цял месец ходи без прекъсване (пу-пу-пу).
Даже бях на родителска среща и се оказа че в първа група учат цели 6 предмета. Български, математика, музика, рисуване, отношения с хората и ориентиране в околната среда. Отделно ще имат английски, плуване и футбол. Само не разбрах кога ще играят.

# 216
Уф, тая детска ooooh!
Изкара цяла седмица.В понеделник и вторник го спрях, че нещо май щеше да се разболява.Сряда и четвъртък ходи.Вечерта в четвъртък дигна температура.В петък естествено си беше в къщи.И от днес му започнаха реките със сополи ooooh!А от там и кашлицата ooooh!
Иначе нямам никакви грижи с него.На 3-тия ден вече го оставих да спи.Мрънка, че не иска да ходи, но само това.

Майкоуууу, гво ги правят тия деца във вашта детска бе ShockedОт сега ли ще почват да учат Shocked ooooh!

# 217
И първа група учат цели 6 предмета. Български, математика, музика, рисуване, отношения с хората и ориентиране в околната среда. Отделно ще имат английски, плуване и футбол. Само не разбрах кога ще играят.
По Български учат азбуката , по математика се учат да броят / до 5 / по музика - играят хорца или "балона се надува " все подобни , по рисуване е ясно , при отношенията с хората - те тогава играят и се учат да не се дърпат за играчки т.е. изучават предмета "Закон на джунглата- по силния взема всичко Wink " , при ориентирането в околната среда - докато беше по топло нашите ги водиха на обиколка около детската градина или играят на "кухня" , "фризьорски салон" и "работилница" / с това разполагат ...за сега

# 218
Мерси за милите пожелания !
Честит празник на всички НОЕМВРИЙЧЕТА!
Растете здравички и усмихнати !

# 219
  • София
Каква азбука  Shockedмоят още не говори newsm78

# 220
  • София
единствената песен,която пее е - гими ,гими  ,ако се сещате,май Бритни Спиърс я пее.Сестра му само родио слуша вечер и явно английския му е роден  Joy

# 221
единствената песен,която пее е - гими ,гими  ,ако се сещате,май Бритни Спиърс я пее.Сестра му само родио слуша вечер и явно английския му е роден  Joy
Joy Joy Joy Joy

# 222
  • в мъжки прегръдки
Каква азбука  Shockedмоят още не говори newsm78
Joy Joy Joy

Мартин вече три картини и един шал от хартия ми носи. Mr. Green
Вчера пък правили топка от пластелин и ми я показаха.

# 223
  • София
Поздравявам всички сладурчета, които не успях да се включа и поздравя за Рожденните им дни!
Мили деца, бъдете много здравички, щастливи и обгрижвани!!!

ммм, аз още не съм пуснала Ники на детска градина, но това не ме тревожи, ще го пусна септември, когато ще е почти на 4. иначе не мога да се оплача, Таня го учи много, също и аз когато се прибера от работа, и събота и неделя /вече не иска да спи при баба и дядо, сега е в някаква фаза на отрицание/. иначе Ники брои до 15, знае много букви, дори изписва своята буква, тази на Таня, на татко му и още някои по-лесни като О, Г, Л... моята още му е малко по-трудна. иначе която и буква да му напиша знае на кого е /всички са на някого:)/ говори чудесно с цели изречения и много хубаво се изразява, неща от рода "мамче, не искам да ходиш на работа, обади се на шефа и му кажи, че ще си останеш при твоето детенце" а аз му казвам "не мога, пиленце, ще отида да взема парички, за да ти купувам подаръци" и той "ама аз не искам, аз си имам толкова много подаръци, не ми купувай повече"...
е, такива неща от този род:)
има 3ма приятели, с които всеки ден, когато е лошо времето се редуват на гости - у нас, у Оги, у Виктор, у Илко...и така я караме. но аз харесах детска градина съвсем близо до работата ми и макар Таня да е чудесна и да го е научила на повече от всичко /рисува, знае над 10 песни, вкл. една народна и каква смешна ръченица играе, ходят непрекъснато на театър и т.н./ но ми се ще да го пусна малко в градина да се овъргаля с момчетата и да става мъж дет се вика. един вид казарма:)
та това е от при нас, ще пусна скоро снимки от партито, мина супер!:)
вчера мушнахме втората ваксина против Хепатит А и ни мериха...сега вече нали ходим на 6 месеца.
Ники тежи 15 кг и 200 гр и е точно 100 см, а обиколката на гърдичките му е 51 см:) това са нашите мерки, пишете и вие, ако имате ъпдейт:)

# 224
Честит Имен Ден на НИКИТО !!!
Много здраве и весели игри!
Голям рибар да стане и много сърца да налови Wink !

Общи условия

Активация на акаунт