НоеМВРийчЕто поРАСНА, всИчКО вече МУ е ясНО!

• 24 565
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Еййййй, да бе dohТъкмо се чудех кой съм пропуснала newsm78

Честит имен ден на всички именяци Hug

# 226
  • в мъжки прегръдки
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ! ДА СА ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ЦЯЛАТА ЗИМА!

# 227
аз вече редовно взех да съм несериозна  Embarassed , но все пак...
да честитя на всички рожденици, на които не успях навреме - нека са преди всичко здрави, да са вечно с усмихнати лица и много щастливи Simple Smile
и на никовците - да си носят със здраве хубавите имена!

Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 228
  • тук-там
Привет на малки и големи!

И ноември мина, добре, че Новата година е пред нас, че ми е едно празнично и хич не ми се работи. Много бач тези дни, но пък си организирахме екскурзийка по Нова година, та това ме крепи.

И мойто гардже като Ники не спира да бърбори със сожни съставни изречения Wink. Много хитрува и много ме работи. Стихчета в детската учат всяка седмица. Аз не смогвам да ги запомня, ама милата добре се справя. Абе в страхотна възраст са сега, не мога да и се нарадвам.

# 229
Ивелина е почти 18кг, точно метър и 53см гърдички.
Раето голяма прелест!  Hug

# 230
  • тук-там
Ивето ми се струва точно като Рая по телосложение и ме учудват тези 18 кг. Сигурна ли си, Мери? Раята е 15 кг и 98 см.

# 231
Ивето ми се струва точно като Рая по телосложение и ме учудват тези 18 кг. Сигурна ли си, Мери? Раята е 15 кг и 98 см.

Теглена е с дрехите, за това писах почти 18 newsm78 Има и друго, аз винаги съм била от най- тежките в залата на времето когато тренирах, а по телосложение и останали размери бях като останалите, въпреки това все бях на диета. Верочтно плътността на костите играе роля тук, не знам.

# 232
  • Бургас
Надежда е 92 см, 10,900 кг  ooooh! и 55 см гърдички
голяма е дребосъчка, все още купуваме дрехи като за година и половина  Rolling Eyes
Мариелка, двете с Раето все още имат прилика, някой ден ще ти покажа сравнителни снимки. За близначки няма как да минат ама са като сестрички  Blush

# 233
...пак се затрихме...
Я кажете купихте ли подаръците за Новата година newsm78

На ВикЧе вече му взехме една готина количка с дистанционно и една ферма с животни...

# 234
Здравейте моми4ета,от кога се каня да пи6а.Не ми е добре клавиатурата....но все пак.
Ние сме долу-горе добре,готвим се за Коледа.Али е болна,пак на антибиотик.От6умява ве4е ка6лицата.
Аман от болести с тази градина.Инъ4е свикна в градината,ходи с желание,промени се много.Нау4и доста не6та,но и магарии съ6то.
За протокола   GrinningАли е то4но един метър и 19.750 с дрехите,сега покрай боледуването е смъкнала със сигурност.Тук не им мерят обиколка на гърдите.
Мери,малко остава,подготвихте ли се за бебока.
Диде,за сега сме взели къ6ти4ка за Али,къде 6те я слагаме е друг въпрос.
Разгледах снимките,вси4ки са супер променени и толкова голееееми.
Надявам се да сте добре и здрави,и малки и големи.

# 235
  • Бургас
Я кажете купихте ли подаръците за Новата година newsm78

На ВикЧе вече му взехме една готина количка с дистанционно и една ферма с животни...

Днес беше първото тържество на Надежда с Дядо Коледа /за тази година  Blush/. Нейното желание беше КРОКОДИЛ  ooooh! и Дядо Кореда и донесе, дори два. Освен тях в пакета имаше малка раница Gabol, много сладка, а в раницата 5 диска с анимационни филми на коледна тематика.

Утре е тържеството в градината, какво ще и донесе там добрия дядо не зная  Rolling Eyes, събраха ни по 15 лв за подарък за децата и госпожите  Thinking за Коледа и .. казаха че ще са играчки, които ще останат в градината.

За рождения ден и взехме дълго яке, много е сладурска с него  Laughing и още много други подаръци получи, но в употреба /освен якето де/ най-често влизат 2 диска с електронни игри. Те са за възраст от 4 до 7 години и имат по няколко тематично свързани игри и една приказка, тя много се забавлява, старая се да не  позволявам обаче да прекалява. Единия диск е със Снежанка, а другия с Малката русалка.

За Нова година ще получи и десетина книжки от поредицата "Валшебната гора". Надежда много харесва римувани приказки и има цели книжки които знае наизуст. Ами това е, ще се радвам ако и вие споделите идеи за подарък

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 23:16 от ga_aMa_He

# 236
Бари готова съм  Simple Smile, не съм изпрала и изгладила още, но се надявам да си дочакам термина и да имам време за всичко.  Praynig
Али бързо да оздравява! Praynig
Дид накупила съм на Ива и на Тян поне по 4-5 подаръка, искам тази година под елхата да е пълно Party

# 237
  • в мъжки прегръдки
Ние не сме купили още нищо за никой. Кога ще пазаруваме и какво не знам. Марти всеки ден си сменя "писмото до дядо Коледа". Единия ден иска голяма кола която да кара той, на другия ден иска много малки колички и голям паркинг, на третия ден иска спайдърмен с кола и паяжина. Георги пък иска от дядо Коледа пари.
Иначе вчера мина тържеството в детската градина и за да няма караници събрахме пари и им подариха еднакви глупави подаръци - на всяко дете количка-телефон и един пъзел. Много съм недоволна. За количката децата са вече големи и поне на Марти му беше интересна като беше на годинка, за пъзела пък е малък и изобщо не се заинтересува как се реди, направо го помете на земята. Ние не бяхме канени и не знам как е минало самото тържество.

# 238
Момичета много съм разтревожена,педиатъра ни се съмнява ,4е Али има трета сливица,и от там постоянното боледуване.
Изчетох сума неща...като свърши антибиотика пак сме на преглед. Sad
Али пропусна празника в градината,и ми се струва,че до пролетта няма да ходи.

# 239
Мимка, честит ви празник Wink

Много здраве, късмет и му пожелавам на голямото ви момче Peace

За теб

Иве, за съжаление нищо не знам за третата сливица Tired
Но ти не се притеснявай Hug...често се случва при децата Tired

Общи условия

Активация на акаунт