НоеМВРийчЕто поРАСНА, всИчКО вече МУ е ясНО!

• 24 562
  • 289
  •   1
Отговори
# 255

Те от днес работят, а тук е такъв сняг, че не можем да мръднем от нас ooooh!
Дано утре се пооправи времето, че да мога да си взема колетчето Wink

Мерси мила ми г-Жо цомБа ГърДЕч  bouquet  bouquet  bouquet

# 256
   Моми4ета за много години!Здраве,късмет и мноооооого сбъднати ме4ти на вси4ки!!!!

Завиждам ви ,за страхотния сняг,Али го гледа по бтв-то и си умира от радост!

# 257
честита нова година и от нас с таня! много много здраве и късмет и хубави емоции на всички!   bouquet
(то след на ива пожеланията каквото и да се каже бледнее Simple Smile ивке,  Hug )

иве (бари), снега наистина е много готин Simple Smile само дето е студенко, но се преживява Wink днес сутринта мисля, че -13/-14 градуса е било, сега напича слънце, да видим Simple Smile

мери - как си ти? надявам се всичко е наред с бебето и сте здрави всички  Hug кога беше термина, аз пак забравих  Embarassed качи малко снимки ако ти остава време Simple Smile

мари - рая е супер готска с кафявата рокля Simple Smile просто да я схруска човек  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и е много порастнала , пу-пу Simple Smile

аз успях да си взема още някой ден отпуск покрай празниците и тези дни съм вкъщи с таня и такова мързелуване пада, че не мога да ви опиша Simple Smile ех, ако можеше по-често...  Flutter

# 258
Честит имен ден на всички празнуващи

Иве, бъди все така лъчезарна и красива, обичана и желана Hug Hug Hug Обичам ТЕ!!!

Испанска Иве, честит празник и на теб - много късмет и успехи в живота ти пожелавам Hug Hug Hug

... на Жабчо - да е все такова добродушно и послушно юначе Heart Eyes и на Ивето на Мери да стане добричка кака и много да помага на мама за бебето...Мери  bouquet

Весел празник  bouquet

колетът още не съм го взела...МирОто започна работа и нямам транспорт  Tired

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 14:58 от ДиДКа КоджаБАШЕВа

# 259
Благодаря, слънчице Heart Eyes Hug

Аре отидете бе ooooh!Обиждаш ме Cry

# 260
..щЕ НАПРАВЯ ВСИчКО възможно днес да отида..
А ти не се сърди..знам, че  винаги мислиш за нас Hug Hug Hug

# 261
  • тук-там
Честит имен ден на сладките Ивета!

Спорна и весела година ви желая!

Много здраве и игри на Жабчо и Ивката на Мери!

# 262
Благодаря момичета!  Hug
И от мен честит празник на всички именници! Да са им живи и здрави имената и много късмет и щастие да им носят!  bouquet

# 263
# 264
честит имен ден на всички ивета, на ивовците и на калоянчо на зори   bouquet
да сте ни живи и здрави и много късмет да ви носят имената!  Hug

# 265
  • София
Здравейтеееееееее  Grinning
Честити празници, НГ, именни дни на всички   bouquet  Много да се обичате, да сте здрави през новата година, да сте изпълнени с живот и радост, да бъдете много уважавани и да се радвате в семейството взаимно едни на други, изпълнени с хармония и разбирателство  Hug На всички именници им желая с гордост да си носят имената и много късмет  Grinning

Аз да ви се оплача, че от работа не ми остава време да седна и да се ровичкам из форумите, да чета, да пиша ... Вечер се прибирам скапана и нямам грам желание да се чучна отново пред монитора, след като цял ден се дзверя в работата, освен ако не се налага пак по работа да седна и да си доработвам в нас (както сега). Ето, че сега реших поне да ви драсна някой ред, да знаете, че не съм се съвсем затрила  Simple Smile
Сега да ви се похваля  - на нашето семейство дядо Коледа ни донесе много хубав подарък и то е, че ще очакваме още едно човече през август, живот и здраве  Grinning Много сме щастливи всички и се надявам да нямам проблеми до края Simple Smile Трябва да взема да си сложа и една лентичка, но това ще стане по-натам, че сега не ми се занимава.

Ми такива са нещата у наше село Wink Целувки на всички ви и на малките дребчовци  Heart Eyes

# 266
Селииииииииииии Party Party Party Party Partyсупеееееееер Party Party Party Party
Лека и безпроблемна ти желая Heart Eyes Hug
Лелеееееее, колко се радвам Crazy Crazy Party Party

# 267
  • София
Сели Hug
браво, миличка!
много здраве и спокойствие ти пожелавам!  bouquet

# 268
...Селинка, страхотен подарък Hug

Желая ти безпроблемна бременност и август - живот и здраве, едно сладко човече, което ще си има кака да помага Heart Eyes

Хайде другите мами с по една рожба....дерзайте Mr. Green  bouquet

# 269
Честита Нова Година на всички Ноемврийчета!

А на Сели специално  Heart Eyes за малкото ново сърчице в нея! Hug

Общи условия

Активация на акаунт