Нелка,май числото 23 ти носи късмет!
ЯНЧЕ и сега КАКВО ?Много ми е чудно какво се прави в тази ситуация,когато (с)писъците са утвърдени...Ние така не бяхме приети никъде,обаче използвахме връзките и влезнахме в детската градина,която бях харесала от пръв поглед.Да,обаче бях подала документите там чак на 29-ти януари.И сега ни казват,аджеба,че не могат да ни отрежат заради въпросния човек,оказал ни тази подкрепа,обаче заради нас се наложило да вземат още 8 деца,чиито входящи номера са преди нашия и че стават 30 деца в групата и как ли ще се справят госпожите...и че нямат толкова легла и ще се наложи някои деца да спят в друго помещение на походни легла...и,ако не ни е трудно,този човек да ни уреди в някоя друга ДГ уж по наше желание (където положението ще бъде същото) Та сигурно ще купуваме легло ,но това са бели кахъри,ако наистина влезем.
РАИЧКААААААААААААААААА!!!!!ЧЕСТИТО,МИЛААААААААААА!Пожелавам ти всичко в живота ти да се нарежда така добре! На мен ми дойде на ум 20.20.2020 година,но вариантът на Милена за 13.13.2013 ми хареса повече.
МОНИ!Това не е справедливо-някои да се скъсват да бачкат на морето
,докато някои други кръстосват магазини и краката!!! 

, много неприятно време. 

Ако ще мърдате към някой клуб свиркайте 
, но живот и здраве септември пак се очертава да се ходи и тогава може би ще съм с кола, та ще се отдам САМО на ИКЕА.