Смайли с мъж ще ни дари, Румен ще ни черпи тея дни

• 23 316
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Що така ми изчезна поста?

Както и да е, жалвах се, че от работа не мога да влизам в youtube, та моля за преразказ по картинка за приключенията на Минка  Laughing

За детските клубове, Миме, е тежко. Повечето са в ремонт или почивка. Откарахме 2 пъти по 3 часа вчера в сити центъра, май само моловете останаха като вариант. Но ако измислите нещо, след 18 часа и ние сме на линия с Ванеса.

Честито на Янче за придобивките!

# 136
Брех,и аз за малко да лудна днес!Дани се държа отврат,бутна един стенен часовник,какво ли нв прави,а накрая сложи чорапките си в микровелето и я пусна...ей,готвени чорапи не съм виждала още...
Искам и аз в ИКЕЯ...

# 137
  • София
http://vanillia.multiply.com/photos/photo/25/27 Аз пък съм фен на тая снимка. Юле, като малка ми донесоха кукла, която изглеждаше точно по същия начин! Казваше се Корделия  Mr. Green

# 138
  • София
Аз бях чула слух, че ще правят Карфур и в БГ... да видим. Не е никак лош...

# 139
Да, по непотвърдени данни в момента му копаят дупката на Цариградско след Тойота  Grinning Явно на тоя магазин навсякъде различно му викат. В Испания е Карефур. Там беше мнооого евтино, но както всичко в БГ, ще го побългарят и ефекта пак ще е нулев. Сигурна съм  Crossing Arms От Карефур купихме стола за кола за Дара, който ползвахме три седмици докато бяхме там и после без абсолютно никакъв проблем върнахме - никой даже не ни попита за причината, само за начина, по който си искаме парите обратно. Това и да го видя в БГ-я, няма да го повярвам  Naughty

Браво за покупките, Янче. Как ти се отрази шопингтура и изобщо цялото бягство към Гърция?
Кога се връща Мая?

До клубове не сме стигали. Вчера сутринта обикаляхме магазините за обувки на Дара. Купихме й един кожен Найк. За цената не питайте ... още ме боли сърцето  Crazy

Аз съм с доста болезнени контракции от време на време ... не знам до къде ще я докараме ...

# 140
Да, по непотвърдени данни в момента му копаят дупката на Цариградско след Тойота  Grinning Явно на тоя магазин навсякъде различно му викат. В Испания е Карефур. Там беше мнооого евтино, но както всичко в БГ, ще го побългарят и ефекта пак ще е нулев. Сигурна съм  Crossing Arms От Карефур купихме стола за кола за Дара, който ползвахме три седмици докато бяхме там и после без абсолютно никакъв проблем върнахме - никой даже не ни попита за причината, само за начина, по който си искаме парите обратно. Това и да го видя в БГ-я, няма да го повярвам  Naughty

ТИ СЕ БЪЗИКАШ С МЕНЕ Crazy Crazy Crazy.

Аз съм с доста болезнени контракции от време на време ... не знам до къде ще я докараме ...
до родилния дом примерно newsm78, ама айде задръж още малко де, а newsm78 Heart Eyes Heart Eyes

# 141
И на мен не ми се ражда, Крис ... ама ей го на, не се спрял цял следобед, а уж лежа /за протокола - Дара спи/
Тази седмица всички доктори са в отпуска /а и извън София/ - и тези от екипа, който съм избрала с болницата, и педиатърката ни, и хомеопатката!
Трябва да издържа поне до неделя - тогава част от докторите все още ще са в отпуска, но поне ще са в София.
Пак си избрах най-шибаното време за раждане! Дара беше покрай Коледа и Нова година - пак бяха някакви безкрайни празници и отпуски. Сега всички са на море! Аман!

# 142
ох душа такъв ти бил късмета, ама па я виж резултата, оня ден три пъти гледах дара как рисува.
Почивай и то ако е решило - добре де, ама като имаш контракции пак ли щ е е скецио, в смисъл - ако тръгне само, ще те режат или  newsm78

# 143
ще режат!

# 144
па да режат, само да сте добре и ....и кво да ти кажем, мислиме те тея дни, каквото дойде - да сте живи и здрави, Румен ако иска алкохола мога по - евтино да му го уредя, че за мъжко как пия не е истина - кат смок съм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 145
  • София
Офелия, задръж! Спретнала съм си пак един секс-уикенд, от петък до понеделник - никакво раждане!!!!

# 146
Офелия, задръж! Спретнала съм си пак един секс-уикенд, от петък до понеделник - никакво раждане!!!!
На теб май взеха да ти харесват тия сексове напоследък, а???
Не мислиш ли, че са ти малко в повече, а???  Twisted Evil

Звънни на Рали да я питаш за столчето, плиййззз, ако е БГ.

# 147
  • София
Уууууу, видя у кьоравия едно око и рачи да го извадиш  Mr. Green Вие кат са меткате га ви се прище, аз казвам ли ви нещо? Не стига, че съм сламена вдовица, не стига, че на чуждо не налитам (налитам, ама не ми връзва  Wink), ми сега и веднъж на тримесечие не ми се полага  Wink

Обади ми се да ти дам телефона на Рали, или ако й го имаш й се обади да се уговорите кога Румен да мине да го вземе!

# 148
  • София
ще пием ли бири тея дни?

Смайли, много добре ми се отрази. Разсеях се и си починах. Тая седмица почвам пак да се занимавам с детската градина с нови сили...

# 149
Янче, браво за шопинга. ние тук много често пазаруваме в Carrefour. Яна и тя намаза доста неща на ДИСНИ от там.
аз сьщо чух , че ще строят магазин в софия , ама както предположи Смайли, ще побьлгарят всичко и магазиньт вече няма да е сьщият.   ooooh!
ето една снимка на входа на магазина  от онзи ден ( не гледай датата на снимката   Mr. Green ) http://www.bgphoto.net/photos/2273/o633220378069531250.JPG
ще добавя утре още снимки в албума .  Laughing
Юле, както винаги сте много готини на снимките   Peace

аз  добре си попазарувах в IKEA, но не можах да купя всичко дето исках , щото лапетата вдигнаха детският сектор вьв вьздуха и си трьгнахме. тези дни пак смятам да отида , но от 10 часа , когато отварят , за да ги оставя в детската стаичка и да си гледам и купувам на спокойствие.   Mr. Green 
аз да си похваля момичето , че за два месеца говори френски по добре от мене  Embarassed , и се оправя навсякьде , все едно си е у дома. ще я правя французойка аз нея .  Laughing  марто и той взе да повтаря разни думи . даже на баща си днеска вместо ДА му викаше БОН ( добре)   Joy

... Купихме й един кожен Найк. За цената не питайте ... още ме боли сърцето  Crazy

тук марковите детски маратонки , по разпродажбите бяха по 14евро . марто се уреди с едни АДИДАСКИ.

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 18:20 от minimo

Общи условия

Активация на акаунт