Смайли с мъж ще ни дари, Румен ще ни черпи тея дни

• 23 291
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Миленко не се оплаквай, на мен трамвая ми заседна в наводнение и в тозим омент отгормно дърво падна върху него - само реакцията на ватмана ни спаси от токов удар, после ходих километър пеша, защото бях под надлез надежда, и чаках такси 20минути - цялата мокра до костите и на финала, едвам стигайки до офиса, шефа не ме пусна да си тръгна да се преоблека и една колежка ми донесе от тях анцункг и чехли - простооооооооооооо

# 61
Деси, има страхооотни снимки на Габи, не само с колелото! А тя наистина ли го кара? Каква марка е, ако не те затруднява да кажеш? Савко така се е разглезил от количката, която се бута с крачета, че така си бута и триколките, макар общо-взето да стига до педалите, та че май това лято такова истинско колело няма да взимаме още...

Янче, а как е Раичка? нея май най-отдавна не сме я чели тук...

Ние днес горе-долу добре се измъквахме от дъжда досега, дори бяхме на фризьор, този път се преборих да не се използва машинка, така че Савко хем е подстриган, хем не прекалено (защото и аз, мкп, си го харесвам повече с повече коса Wink)

то поне само да валеше, ама да не беше и така хладно...

# 62
Ха-ха,а при нас е слънчево и топло,само че нямам време за плаж...
Вчера получих колет с куриер от мъжа ми...нов GSM апарат!Просто исках да ви се похваля!
Деси,чудни снимки!Наи-ми хареса една,където Габата реди тухли и където е с омазана физиономия и  големи тъжни очи!

# 63
 http://dezygg.multiply.com/photos/photo/13/37      а това е като картичка!!!!

# 64
Деси гледам тая снимка и в първия момент се замислям, къде си снимала Виктор, а то е онзи сладур невероятен племеника ти, баси тея все повече апочват да си приличат Crazy

открийте 10-те разлики( ако има такива)
http://dezygg.multiply.com/photos/photo/7/75
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3337901

# 65
Габата голяма позьорка  Grinning А Теди е порастнала и физиономията й се е променила. Съвсем различна е от кака си!

Кристинке, какво сънува?

Аз пък не искам дъжд. Предпочитам си жегите. Рано ни е за есен. Сега по цял ден сме навън и времето тече бързо. А после? Затворени вкъщи  Sick

Тази сутрин имахме гости - Мая, Бояна и Янче. Хубаво играха децата, скачаха, твориха. Не мина без истерии и сръдни ъф корс, но това си е нормално. Поне се надявам Янче да се е успокоила, че не само Мая е така  Mr. Green

Притеснила съм се лекинко, че Дара е завъдила гъби отдолу - зачервено е и май я сърби. Ще я водя днеска при заместника на нашата джипка, защото тя е в отпуска и се надявам да измоля направление за преглед при детски гинеколог.

Вчера насрочихме дата за моето секцио. Реших операцията да е планувана за 23-ти, когато ми е термина. Ако изкарам до тогава, ще е супер. Но пък ако тръгне по-рано, поне ще си е на деня, на който си е било писано да стане.

При Райчето има хубава новина  Grinning Тя обеща тия дни да драсне някой ред тук.

Юле, честит телефон. Къв е?
Честита прическа на Савко!

Скоро се оформя пак среща на слона.
Миме, да отложим плановете за замъците за утре, а? Струва ми се, че няма да са изсъхнали, а и нали трябва да ходим на доктор Sad

# 66
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Неви опитва се да го кара, но връща обратно педалите и се засилва по инерция. Иначе кара триколката. На племенника му подариха подобно колело за РД и не го дава на Габи, а тя само обикаля около него. Вальо реши да и купи на другия ден. Сега всяка вечер ходим в двора на училището да карат.
Няма определена марка, но на него пише Дино. Купихме го от един спортен магазин срещу иресторанта на Тишо, но и на Черни връх ги има.
Ванилияке тези снимки с тухлите са стари.

Нелка има моменти в които Теди е точно като Габи особено ако и с нейни дрехи.
Но като ги доближим се различават. Теди е по-мургава и с по различни носле, уста и очи.

# 67
# 68
Нели сънувах те че раждаш, беше двайсет и някоя си дата, това сънувах - роди момиче, по естествен път, което значи - момче - секцио, винаги става обртното на това, което сънувам. Луда съм май

# 69
  • София
Днес излязоха проклетите списъци. Мая не е приета в ДГ. И сега какво?

# 70
  • София
Нелка, единственият кабинет по детско-юношеска гинекология е в Майчин дом. Посочван за най-добрия детски гинеколог е д-р Сираков. Аз ходих при него. Имах направление, но като видях какъв митинг е пред кабинета, се отказах и си отидох на частен прием (пак при него). Мобилният му телефон е 0888/557425. Обади му се да ти каже кога приема в МА с направление и кога е в частния си кабинет, за да имаш избор.

# 71
Тоя галфон заместника на нашата джипка не ми даде направление за гинеколог  Twisted Evil Прегледа я уж, нищо й нямало, промивки със смрадлика. Как ли пък не!
Записах й час утре в "Детско здраве". Прегледа е 10 лв. Майната им - важното е да е фалшива тревога. Ако ли пък не, Чамурлето ще се намеси както обикновено  Wink

Крис, гласувах за Криско  Peace
Хубав сън, ама по обратната логика и датата трябва да е преди 20-ти  Crazy

# 72
здравейте на всички ОТ СЛЬНчЕВА ФРАНЦИЯ. от пазаруване не ми остава време да ви пиша. вече си напьлних куфара, с който дойдох , незнам кьде ще си прибирам моя багаж. а разпродажбите са до сьбота   Mr. Green ooooh!. утре отивам в ИКЕА и незнам как ще си трьгна   - такьв списьк сьм си заформила....мартин е супер доволен. ходим всеки ден на морето. не мога да го извадя от водата. още не сьм качила никакви снимки , но се надявам скоро да ви пртя.
Нели, свьршихте ли ремонта вече. 
Янче? МНОГО КОФТИ РАБОТА С ГРАДИНАТА ХОДИ ЛИ ДА ПИТАШ ? ЗАЩО ВИ НЯМА В СПИСЬКА(НЕЩО НАТИСНАХ И НЕЗНАМ НА ТАЗИ КЛАВИАТУРА КАК ДА ГО ОПРАВЯ   Embarassed  )

ЦЕЛУВАМЕ ВИ С МАРТО  Laughing 

# 73
Добро утро набързо с кафето Hug,

Гласувах за Криско.  Heart Eyes С мамата се познаваме от отчетните юнски теми, много готин човек е и ми е адски мъчно. Толкова се надявам някакси да успеем да помогнем на детето!  Praynig
Янче, спонсорство?  newsm78 Само за една ли кандидатствахте? Вчера записах Емма в една ясла и беше пълно с бременни. Още отсега се интересуват, положението е сериозно  Crazy
Смайли, как разпозна пък гъбите, мамка им?  Close Сърбеж? Чудесна дата, ако тръгне пък по-рано, не е страшно, така ще си излезе точно когато иска, което според педиатрите е голям плюс уж  Hug
Минимо, даваааай, пълни куфарите. Представям си щом си със списък за ИКЕА още колко неща извън него ще купиш  Laughing Не се връщам с празен багажник оттам никога  Grinning
Ванилке, браво за изненадата   bouquet
Деси, какво стана с детето, дето тормозеше Габи в градината?

Кажете какво прави Раичка. Съвсем ни забрави!

# 74
  • София
Да бе, и мен ме гложди червейчето за Раичка, особено откакто Смайли писа за добрата новина. Не ми казвай трето  Laughing

За Криско и аз гласувах, пратих им и малко парички, порових и из нета за координати, намерих някакъв препарат в изпитателен срок в Испания, но те май са се спрели на клиниката във Фрайбург, като стане ясно, ще пратя Мартин да проучи и ще помагаме за каквото има нужда. И на мен ми е много мъчно за тях и по цял ден мисля как още мога да помогна.

Янче, има ли развитие с детската градина? Аз тъкмо се наканих да отида до Увекинд и те излезли в отпуска. Чакам да се върнат, ама има май вариант да ми откажат, че наплива бил голям.

Ели, как е Емката? Мисля по средата на август да си бием една среща с Мартин в Прага, че той няма отпуска август и няма смисъл за събота-неделя само път да бие до София. Та ако се организираме, ще ти свирна. С кола сме, така че можем да отскочим да ви видим, ама да не правя планове от сега. Ако решим, ще ти се обадя, ако вашите искат нещо да ти пратят или ако искаш аз да ти донеса.

Минимо, само така, обезкости ги тия магазини, те са за това  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт