Форумски цветарки- вече отпускарки. 12

• 37 201
  • 580
  •   1
Отговори
# 330
О, Тути, и ти ли си тук. Аз като ви напуснах за известно време и съм пропуснала присъствието ти Hug

.........

Да тук съм LaughingДа знаеш каква цветарка съм  аз... Shocked Joy/ама под прикритие hahaha

# 331
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
ехооо цветарки, тук ли сте?...

върнах се от гостуване при свеки. там цветята ми се развиват добре, само авокадото ми е без нито едно листо. взех си го...

като се прибрах мандаринката ми ме беше изненадала  Joy

ухае невероятно...

ето тук калата ми и едно дето все забравям как се казва.... и то ще цъфти...

това  е на свеки, как да не й завидя?

а тук е моята гордост:  http://i8.photobucket.com/albums/a13/lowenzahn77/flowers/none018.jpg

при вас каква е хавата?
аз имам да спасявам полуизсъхнала смокиня и плешиво авокадо.
семената от стрелиция оконачателно мухлясаха  Confused
семената от банан, палми и бамбук не растат #Cussing out

продължавам с дерзанията

# 332
Асичка, ще правиш салата, да знаеш.....Отличен за цветята ти! Peace

# 333
Асичка, ще правиш салата, да знаеш.....Отличен за цветята ти! Peace

Joy мерси, салатка хапнахме...този съм го снимала, че е най-големият...биволско сърце, семената са от БГ

камбите не ги снимах, защото са скучни за българската аудитория, но немците ме питат декоративни ли са Joy

за калата се грижи свеки, подарък ми е от половинката за рожденния ден, много си я харесвам, но при мен не й харесва....

твоите цветя съвзеха ли се под любящите ти грижи? Hug

# 334
asyalein ,направо ме впечатли ShockedБраво бе-какви хубави доматки си отгледала PeaceЗасенчиха и цветя и всичко!Утре ще се опитам и аз да се включа с моите снимки на ....цветя/не доматки Laughingbouquet

# 335
asyalein ,направо ме впечатли ShockedБраво бе-какви хубави доматки си отгледала PeaceЗасенчиха и цветя и всичко!Утре ще се опитам и аз да се включа с моите снимки на ....цветя/не доматки Laughingbouquet

доматите са при свеки, завзех й градината. за догодина иска да купува миниоранжерия Joy да не студували.как да се оплача от нея, ми то сърце не ми дава!!! макар понякога да ме нерви.

миналата година бяха по-малки, ама за тази им купих тор и сега растат здраво, много им се кефя, имам 4 сорта : биволско сърце, пловдивски сорт(забравих как се казва), Гергана и Чери.

хайде чакаме снимки Simple Smile

# 336
  • Карлово
asyalein, браво и от мен за цветята и доматките!
Тути, давай снимките да си заплювам какво ще ми даваш

# 337
АСЯ  bouquet браво, а искам да питам това първото, мандаринката ли е? на колко време е, как я захвана че толкова бързо плододава Embarassed  bouquet

# 338
  • София
Ася  smile3501 за градинката. То домати, то цветя. Хавата ще я документирам и ще покажа. Малко ме е срам, че съм пишман градинарка, но каквото- такова. Нали имам желание- това е важно. Мандаринката е страхотна   bouquet

# 339
Първо искам да изразя възхищението си от всички вас и от вашето "изкуство"
Второ имам един въпрос-
Изчетох всички четива за растения,но не намерих отговор
Имам китайска роза.Много добре върви и има много пъпки.Но преди да се развие и  да се разлисти пъпката пада.От 7,8 пъпки само 2 се разлистиха.Добре я поливам,гледам да е на такова място което да й хареса,но нещо става.Защо?Благодаря за отговорите.

# 340
АСЯ  bouquet браво, а искам да питам това първото, мандаринката ли е? на колко време е, как я захвана че толкова бързо плододава Embarassed  bouquet

Teди , мандаринката ми е подарък за рожденния ден. половинката я е купил от някъде и си беше с плодчетата. аз ги обрах и сега цъфти на ново.

от местенето й опадаха половината листа. а цветчетата миришат невероятно, даже не очаквах.

Имам китайска роза.Много добре върви и има много пъпки.Но преди да се развие и  да се разлисти пъпката пада.От 7,8 пъпки само 2 се разлистиха.Добре я поливам,гледам да е на такова място което да й хареса,но нещо става.Защо?Благодаря за отговорите.

горе нали съм пуснала снимка на китайската роза на свеки... и на нейната така й падат цветовете. оказа се, че покрай цветето ставало течение и затова падали. та тя е премести на по-закътано.

но може и друга причина да има....успех

# 341
Купи си тор за цъфтящи, аз съм доволна от белия кристалон  Peace

# 342

Teди , мандаринката ми е подарък за рожденния ден. половинката я е купил от някъде и си беше с плодчетата. аз ги обрах и сега цъфти на ново.

от местенето й опадаха половината листа. а цветчетата миришат невероятно, даже не очаквах.

их ма значи, аз пробвах да завъдя от семка, ама не ми се получи и викам да си купя такова чудо, много е красива

# 343
  • София
горе нали съм пуснала снимка на китайската роза на свеки... и на нейната така й падат цветовете. оказа се, че покрай цветето ставало течение и затова падали. та тя е премести на по-закътано.
но може и друга причина да има....успех
А аз се чудя, защо изпадаха цветовете на клена. Превнесох го на слънце, но има течение. Ще купя тор, пък ще видим.

# 344

их ма значи, аз пробвах да завъдя от семка, ама не ми се получи и викам да си купя такова чудо, много е красива

амии аз така от семка имам около 8 лимона.
ама ми е жал да ги режа и растат на височина, един даже само настрани се пери hahaha
а тази мандаринка е добре оформена, ама аз не мога да ги режа така Rolling Eyes

мандаринката е купена от магазин подобен на Практикер, гледала ли си там?
мандаринките са ужасни на вкус, ползвам ги за ароматизатори Joy

Общи условия

Активация на акаунт