Форумски цветарки- вече отпускарки. 12

• 37 241
  • 580
  •   1
Отговори
# 300
заповядай из Варната и от всичко ШЪ ти дам Joy

# 301
  • На края на света !
момичета да ви се похваля едно от новите сакъсчета цъфна и е бяло на цвят ,ако знаете колко се радвам Hug

# 302
 help момичета, помогнете ми! Имам фикус-бенджамин, който си е направо герой, защото издържа  девет години на грижите ми, но сега много взеха да му падат листата Cry Тъмно ли му е, или много го поливам, или пък малко? newsm78

# 303
help момичета, помогнете ми! Имам фикус-бенджамин, който си е направо герой, защото издържа  девет години на грижите ми, но сега много взеха да му падат листата Cry Тъмно ли му е, или много го поливам, или пък малко? newsm78

Изкарвай го на балкона (ако имаш къде) и да не е на пряко слънце Peace
Обича светлината. Моя го поливам, когато му изсъхне пръстта на повърхността и като се сетя му пръскам листата.

Къде го държиш?

# 304
защо така с бенджамините, всеки който е гледал повече време в един момент почват ад акапят листата newsm78

# 305
Момичета, знаете по каква причини, от кампанулата ми е останало само Това...Мислех да я хвърлям, но днес се запитах...ако я отрежа до дъно, дали ще мога да я спася????

# 306
аз смятам че ако я орежеш, полееш малко и оставиш не на много слънце може и да се съживи Thinking

# 307
stellina, благодаря ти!  bouquet и аз си мислех, че май му е тъмничко...

# 308
в чуднека съм newsm78 бонзаят ми е пуснал едни дълги корени излизат от саксията, дали да го извадя и да ги подрежа, но знам че това се прави пролетно време. Какво да правя дайте ми съвет

# 309
Момичета, знаете по каква причини, от кампанулата ми е останало само Това...Мислех да я хвърлям, но днес се запитах...ако я отрежа до дъно, дали ще мога да я спася????

Моята лобелия по същия начин я намерих след 5 дневно отсъствие.
Изрязах я и се надявам да тръгне...мааалко като че ли се освежи, ама newsm78
Според мен - режи  Peace

# 310
Здравейте момичета. Hug

Преди няколко дена си засях костилка от Авокадо.
Дано се захване Peace.

# 311
Цоцоланке, много е изсъхнала  Cry РЕЖИ спокойно - от това нищо няма да стане Rolling Eyes

на бенджамините пръскат ли се листата  newsm78 защото аз имам два, но не ги пръскам Rolling Eyes

чародейка, и моите сакъзчета тръгнаха много добре Heart Eyes

# 312
  • На края на света !
Моя бенджамин почти 7-8 тодини си е в един ъгъл на  спалнята и му няма нищо до тавана е и листата са му страхотни отвреме на време му пречупвам връхчетата защото няма накъде повече да расте поливам го когато видя че е много сух а листата въобще не му ги пръскам.

[quote author=Мама Цоцоланка link=topic=209553.msg4672382#msg4672382
Много е изсъхнала милата май си позабравила да я поливаш разрови корените и виж дали има нещо живичко ако има нещо я изрежи ,дано да се съживи Peace

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 23:54 от Чародейка

# 313
Моя бенджамин почти 87 тодини ....

Joy hahaha Joy hahaha

# 314
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

да, увисна ми ченето ... грешка е, нали ?

Общи условия

Активация на акаунт