Форумски цветарки- вече отпускарки. 12

• 37 201
  • 580
  •   1
Отговори
# 360
Цоцоланке, Ахименес е, извинявам се за спама Embarassed

# 361
е недей така Мама Цоцоланка, то аз ако кажа колко цветя съм уморила сигурно ще ме изхвърлят от форума на цветарките ooooh! А  и много от тях също като теб бяха сантиментални Sad
ама не се отказвам просто гледам да си намеря цветя които мога да гледам,колкото и да ми харесват много от цветята немога да гледам-просто си трябват повече грижи
продължавай с опитите Peace

# 362
е недей така Мама Цоцоланка, то аз ако кажа колко цветя съм уморила сигурно ще ме изхвърлят от форума на цветарките ooooh! А  и много от тях също като теб бяха сантиментални Sad
ама не се отказвам просто гледам да си намеря цветя които мога да гледам,колкото и да ми харесват много от цветята немога да гледам-просто си трябват повече грижи
продължавай с опитите Peace

Они, мила, една шефлера вече цяла година немога да захвана, а антуриума го залових т първия път, даже и листенца си има, една дифенбахия уморих ooooh!, а теменужката така е подивяла, а си ги гледам всички еднакво, ни повече, ни по- малко грижи, просто не е от майсторство, не и от цвете, незнам какво да кажа, между другото, майка ми имаше огромна китайска роза преди много години, беше поне 10годишен храст, цъфтеше като луда, дойде комшийката, похвали я и пусто спря да цъфти, така около година и съответно майка ми си й я подари, та това май съм го казвала, но се сетих че скоро говорихме с приятелка и й споделих и тя ми каза че добре че цветето е поело " урокито" а не ние newsm78мислите ли че има истина?

# 363
знам,че цветето трябва да си хареса мястото , е поливането е вайно и торенето и пресаждане,но ако не е на добро място както се казва,колкото и да го поливаш..и да си седи в ъгъла на тъмно  ooooh!нищо няма да стане. А нашите жилища ако не са светли и просторни...

# 364
е недей така Мама Цоцоланка, то аз ако кажа колко цветя съм уморила

Там е работата,че не съм ги уморила аз(назад в темата писах кой е виновника)...Точно започнах да ги опознавам, да знам кое цвете какви грижи изисква и в един момент.......

# 365
ЦоцоланкеHug

то си е за яд, но ще те снабдим с китки - споко!

а тази твоя зълва ли беше, етърва ли толкова ли не може да борави с цветя, че така да ги съсипе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 366
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Цоци, знам че те боли за цветенцата ти, ама няма как...

сега ще си захванеш нови и те ще порастнат още по-красиви. важното е да ги обичаш  Hug

аз като погледна какво имам около мен - ми то само семена от нещо изядено  Joy

2 авокадота, 6 лимона, 4 смокини.... сега грейпфрут ще сея...

от свеки краднах едно дето незнам как се казва...
от другаде чупнах Красула, сега имам 4, че ме е яд да хвърлям клонки...
от изхвърлена драцена си захванах 3...

и на всичко се радвам, зеленко е....
ама от скъпите и екзотични семена нищо не порастна.... здраве да е.

не се ядосвай, отвори душата и сърцето си и цветята ще усетят и ще тръгнат  bouquet

# 367
абе Ася, ти не беше ли споменавала, че си сяла гинко от семенца  newsm78 получи ли се нещо  newsm78

# 368
абе Ася, ти не беше ли споменавала, че си сяла гинко от семенца  newsm78 получи ли се нещо  newsm78

ми май не... не е покарало, маслината също не е покарала  #Cussing out

есента ще ходя да събирам семена от гинко, дано са по-читави  Crossing Arms

# 369
есента ще ходя да събирам семена от гинко, дано са по-читави  Crossing Arms

еми ние коментирахме в предишна тема този вариант, но май е почти невъзможно да стане!
някой говореше за оранжериите на БАН, където продават захванато гинко и съм решила отвори ли ми се път до София, да отида да си купя (друг е въпроса, че изобщо не знам къде да търся, но като наближи момента, ще питам  hahaha)

# 370
  • Карлово
Цоцоланке, недей така мила! Ще се съвземеш, ама друг път да ти е за урок. Аз затова предпочетох моите цветя да ги сложа в легени, при все, че свеки живее на долния етаж. Пожелавам ти още по-красиви и екзотични цветя да захванеш и отгледаш! Grinning

# 371
  • Русе
Пожелавам ти още по-красиви и екзотични цветя да захванеш и отгледаш! Grinning
Peace

# 372
Оф,
надявам се и аз като Мама Цоцоланка да не си скубя косата след 15 дена Praynig Оставям ги моите цветя на майка ми (макар, че и тя цветарка го раздава), ама ще ми е свито сърцето. Дано оцелеят Peace

От мен толкоз до септември Simple Smile За всички вас

# 373
стелина, да си починеш и заради нас Peace
 а я ми кажете как става този момент с бутилката, забита в саксията  newsm78 в смисъл как да не разлея бутилката  Blush че аз съм малко от кръжока пречат ми ръцете  Mr. Green

# 374

а я ми кажете как става този момент с бутилката, забита в саксията  newsm78 в смисъл как да не разлея бутилката  Blush че аз съм малко от кръжока пречат ми ръцете  Mr. Green

пълниш бутилка с вода, правиш малко отворче в пръстта на саксията, където ще бучваш бутилката.
после бързо обръщаш бутилката с гърлото надолу и я бучваш в саксията, ако трябва я укрепваш с малко пръст отстрани и с вътреливо движение я дозабиваш.

слагала съм големи бутилки от 1.5л. от мин вода в сандъчета с висящи мушката... тогава вързах бутилката за сандъчето с канап, да не падна на някой на главата.

Общи условия

Активация на акаунт