Форумски цветарки- вече отпускарки. 12

• 37 168
  • 580
  •   1
Отговори
# 420
  • Карлово
О, за морето докато тръгнете...то може да проходи дотогава...освен ако не ходите на море през февруари Mr. Green
спирам да спамя

# 421
О, за морето докато тръгнете...то може да проходи дотогава...освен ако не ходите на море през февруари Mr. Green
спирам да спамя

микки, ако идвам към Сопот непременно ще ти пиша да се видим и ще ти донеса листенце от моето Каменно цвете, а може и някоя друга китка да ти донеса

# 422
  • Карлово
Таша, много ще се радвам да се видим, не само да обменим китки LaughingТо на мен почти не ми останаха.

# 423
Дифенбахията ми вече гледам ,че е пуснала коренче ,но ще изчакам малко преди да я засея.
Струва ми се много топло все още. Rolling Eyes

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3673315

# 424
Цоци, в Търново ако растат повечко банани, изпроси ми едно бананче Mr. Green Аз така съм изпуснала темата, че не знам... Веселче, теб ли трябва да попитам дали имаш излишни? Да поясня, че Цоцланка идва към Добрич, а аз съм там Peace

# 425
мимиту, веселче ги раздава бананите и на мен теди ми отглежда едно докато си дойде към Търново (пак от Веселче)

микки, ние минаваме през Карлово, когато си ходим към Южна България... другата седмица сигурно пак ще минаваме.....

цоцоланке, ти наистина голяма медийна звезда стана  hahaha превзе телевизията, сега окупираш вестниците hahaha ще те чета на морето живот и здраве  Hug

# 426
Здравейте момичета!Имам един пахистакис който мъча вече 3г.Голям е около 30см.Пресаждам го редовно.Мъча се и да го разсадя но не мога.Някои казват да се отреже когато цъфти други да се реже февруари-еми моят не става.Целият е накълцан-една пръчка и отгоре цвят.А е толкова красиво цвете.Мисълта ми е как да захвана ново растение че това е много изтормозено?Благодаря ви за отговорите.
Хайде бе момичета никоя ли незнае нищо за тдва цвете?

# 427
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Хайде бе момичета никоя ли незнае нищо за тва цвете?

съжалявам, не съм го чувала... потърси в гугъл инфо

# 428
ако е толкова специално, питай в цветарския форум бимбарго  Peace

# 429
разбрах защо при бананите става така, Снежи, ако знаеш колко им е добре, незнам в Търново как ще се климатизират, трябва и морска вода да ти нося Joy аз май ви питах, но пак да питам, Нолината прави ли грудки като си расте и кога започва да оформя стъбло?

# 430
Готова съм да взема бананче за Мимиту.....Веселче....дали ще можеш да дойдеш на хотел Етъра във вторник - 22.08. около17,30ч? Долу горе по това време има престой на автобуса за 15мин. в Търново,за долу горе точното време мога и по мобилния да ти се обадя като наближим, за да ми дадеш бананче за Мимиту....

А да подшушна...Мимиту днес има рожденничка(малката и дъщеричка става на 2 г.)...Микки...до 3г. ги водят децата - бебета...Поне така пише по дебелите книги...Така че и проходила...все на бебе ще ти дойдем...пък може и на прощопулка(така ли се пише?).....

# 431
Веселче на 22 септември ще идва в Търново, за празника  Peace

# 432
Ми...да почерпя и тук тогава Laughing:

# 433
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
мацки, аз тук повече торти и маршрути за пътуване виждам, отколкото цветя. само менкате...

то лошо няма, ама айде по-кротко де  Rolling Eyes

айде да разбуня духовете.
моята 3 годишна Красула

и Венерините ми коси...

П.П. Мими, да ти е жива и здрава рожденничката

# 434
Здравейте момичета!Имам един пахистакис който мъча вече 3г.Голям е около 30см.Пресаждам го редовно.Мъча се и да го разсадя но не мога.Някои казват да се отреже когато цъфти други да се реже февруари-еми моят не става.Целият е накълцан-една пръчка и отгоре цвят.А е толкова красиво цвете.Мисълта ми е как да захвана ново растение че това е много изтормозено?Благодаря ви за отговорите.
Хайде бе момичета никоя ли незнае нищо за тдва цвете?

Стана ми любопитно какво е това цвете и го потърсих в книгата ми за цветята - казва се пахистахис, а не пахистакис  - че то майка ми го има това от 2-3 години. Довечера като се върне от работа ще и звънна да я питам как се захваща и дали изобщо звае. Но в книгата пише, че се пресажда всяка пролет  и се размножава чрез стъблени резници, които могат да се направят пролетта или лятото. Може да го подрязваш всяка пролет и от отрязаните връхчета да направиш резници

Общи условия

Активация на акаунт