Форумски цветарки- вече отпускарки. 12

• 37 171
  • 580
  •   1
Отговори
# 435
  • Карлово
Мимиту, аз и от тук ще се почерпя, сега ми е позволено да си хапвам от всичко по много! А на малката ти принцеса-само хубави неща в живота!
Ася, направо ми се сви сърцет оот мъка. И аз имах такава красула, не знаех, че така се казва, знам я като дърво на живота. И нещо листата и взеха да капят откакто я оставих на самополиване докато ние бяхме на море. Надявам се да се възстанови

# 436
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Ася, направо ми се сви сърцет оот мъка. И аз имах такава красула, не знаех, че така се казва, знам я като дърво на живота. И нещо листата и взеха да капят откакто я оставих на самополиване докато ние бяхме на море. Надявам се да се възстанови

ами нали виждаш моята в каква саксия е... ако не я полея и моите капят.
затова повечко поливам, но внимавай да не преполееш.

за свиването на сърцето ми е ясно.и аз умирам от яд като видя глоксиния, моята беше толкова красива и си загина #Cussing out

# 437
  • Русе
Как да го захвана това Дърво на живота...?
Вече втори месец се мъча с него... Sad

Честита рожденничка на Мимиту!!!

# 438
Как да го захвана това Дърво на живота...?
Вече втори месец се мъча с него... Sad

ами при мен се захваща и от листо  Flutter
сериозно, имам 2 захванати от листа и 3 от клонки, които съм рязала,за да оформя голямото дърво.

за дървото на живота е важно да е в малък съд. трябва да допира с корените си стените на съда. ако е в голям съд не расте!!!

имам дръвчета по 20 -25см високи и са в саксийки от кактуси Simple Smile
така растат и развиват дебело стъбло.

# 439
asyalein с Дървото на живота не би разбудила моите духове.......Точно това е гордостта на майка ми! Нейното е дърво направо, с дебели стъбла, кичесто и е като малко дърво с голяма корона! Имам снимки само на хартия...За съжаление, тази година нещо се поболя и е само бледо копие на това,което беше! Но беше разкошно! Второ подобно не съм видяла никъде! Аз си имам едно малко дърво на живота и е точно от маминото!Но е бебе!

# 440
  • Карлово
Моето е преполято, нали ги бях натопила в легени, ама май се съвзема

# 441
Моето е преполято, нали ги бях натопила в легени, ама май се съвзема

моето нали го видя в каква саксия е... тя не е гледжосна, даже и дупка няма отдолу  Whistling. като заминаваме, поливам го добре и слагам саксията в една пластмасова кутия. пълня я с вода. водата преминава през саксията и така оцелява моето.
но в леген и с дупка на саксията, определено е доста, все пак е секулент!!!

# 442
# 443
  • Русе
dundolina,
картината ти не се отваря

# 444
еми не мога да се справя с качването на снимки Embarassed Embarassed Embarassed

# 445
аз не виждам нищо от поста ти? Thinking

# 446
Исках да покажа какво е пахистахис
Здравейте момичета!Имам един пахистакис който мъча вече 3г.Голям е около 30см.Пресаждам го редовно.Мъча се и да го разсадя но не мога.Някои казват да се отреже когато цъфти други да се реже февруари-еми моят не става.Целият е накълцан-една пръчка и отгоре цвят.А е толкова красиво цвете.Мисълта ми е как да захвана ново растение че това е много изтормозено?Благодаря ви за отговорите.
Хайде бе момичета никоя ли незнае нищо за тдва цвете?

Стана ми любопитно какво е това цвете и го потърсих в книгата ми за цветята - казва се пахистахис, а не пахистакис  - че то майка ми го има това от 2-3 години. Довечера като се върне от работа ще и звънна да я питам как се захваща и дали изобщо звае. Но в книгата пише, че се пресажда всяка пролет  и се размножава чрез стъблени резници, които могат да се направят пролетта или лятото. Може да го подрязваш всяка пролет и от отрязаните връхчета да направиш резници

# 447
аз не виждам нищо от поста ти? Thinking

И аз  newsm78

# 448
Е несе сърдете де!Реших и аз да се включа ама съм нова и нищо не излезе!исках само да покажа снимка на пахистахис Нищо ще се науча винаги има първи път !Пожелавам лека вечер на всички! smile3525

# 449
Здравейте момичета!Имам един пахистакис който мъча вече 3г.Голям е около 30см.Пресаждам го редовно.Мъча се и да го разсадя но не мога.Някои казват да се отреже когато цъфти други да се реже февруари-еми моят не става.Целият е накълцан-една пръчка и отгоре цвят.А е толкова красиво цвете.Мисълта ми е как да захвана ново растение че това е много изтормозено?Благодаря ви за отговорите.
Хайде бе момичета никоя ли незнае нищо за тдва цвете?

Стана ми любопитно какво е това цвете и го потърсих в книгата ми за цветята - казва се пахистахис, а не пахистакис  - че то майка ми го има това от 2-3 години. Довечера като се върне от работа ще и звънна да я питам как се захваща и дали изобщо звае. Но в книгата пише, че се пресажда всяка пролет  и се размножава чрез стъблени резници, които могат да се направят пролетта или лятото. Може да го подрязваш всяка пролет и от отрязаните връхчета да направиш резници

Общи условия

Активация на акаунт