Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръчителните марки и модели колички за бебета?
Какви са съветите за справяне с честото ходене до тоалетната по време на бременност?
Какви са препоръките за справяне с проблеми със запек по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръчителните марки и модели колички за бебета?
-
Какви са съветите за справяне с честото ходене до тоалетната по време на бременност?
- Формулярът предлага различни съвети за справяне с честото ходене до тоалетната по време на бременност. Предлагат се решения като консумация на активен въглен, плодове, зеленчуци, пълнозърнест хляб, домашно подквасенo мляко, овесени ядки с кисело мляко и мед и лекарствени препарати като Дуфалак. Препоръчва се консултация с лекар при усложнения. Освен това се препоръчва консумацията на храни с високо съдържание на фибри като плодове, зеленчуци, пълнозърнест хляб и овесени ядки. В допълнение към тези естествени средства могат да се използват лекарствени препарати като Дуфалак при усложнения. Препоръчително е да се консултирате с лекар, ако възникнат проблеми.
-
Какви са препоръките за справяне с проблеми със запек по време на бременност?
Форумът предлага различни методи за справяне с проблеми със запек по време на бременност, като консумация на активия, плодове, зеленчуци, пълнозърнест хляб Bonus, домашно подквасено мляко, овесени ядки с кисело мляко и мед и използване на лекарствени продукти като Duphalac. Препоръчва се консултация с лекар при усложнения.
-
Защо се чувства толкова емоционална и дали реакциите на хората около нея са свързани с бременността?
-
Какви са причините за болката и схващането, които е изпитвала от кръста до краката?
Като прахосмукачка съм. А колко кг съм качила
няма да казвам. Всичкото за един месец. Но най-притеснителното е, че не спира да ми се яде...и корема не си чуствам пълен.
Как ще устискам.... но поне почнах по-нормално да спя - далбоко и без да ходя до тоалета. Айде лека и прохладна вечер
Ей момичета внимавайте с това падане !
а това трябва да се промени...Иначе вкъщи не ми се случва често!
Важното е само да нямам стрии -
другото се маха...та мисълта ми беше,че е много неприятна тая постоянна тежест в стомаха - искрено се надявам да е временно!
и няма да мога да влизам във форумчето няколко дни
Но въпросното животинче вчера се държа безобразно при ветеринаря. Добре, че имаше повече персонал да го затиснат, а аз се чувствах като някакъв инвалид - само обикалях в кръг и не можах да помогна с нищо 
Утре съм на лекар и ще видя и той какво ще каже. Според таблицата в началото на темата ми липсват мин. 4 кг
А! Има и друга причина - не нарастват равномерно (едната седмица повече расте крачето,после дупето