Темичка поредна отворете НОЕМВРИйски мами посрещнете

• 10 219
  • 275
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Хаха...аз пък често падам  Laughing Просто губя равновесие, когато се наведа или клекна и туп...долу...Няколко пъти ми се случва при нашите и милите много се притесниха  Laughing А всъщност си е нормално за мен. Това ми е проблема на мен...и гледам навън да не експериментирам, ако не съм се хванала за нещо.

За храненето...какво да кажа...миналия път беше така...когато влязох в 7м почти не ядях. Общо взето килцата ги трупнах до тогава. А сега си имам апетит, имам място и за още Blush Като прахосмукачка съм.  А колко кг съм качила  ooooh! няма да казвам. Всичкото за един месец. Но най-притеснителното е, че не спира да ми се яде...и корема не си чуствам пълен.

# 181
Много е неприятно това с тежестта в стомаха , незнам от какво е ! А на сичкото отгоре и жега.
Днес съм като на диета , нищо не ми се яде.

# 182
  • Варна
А при мене няма жега - ям и в най-големите. Даже наблягам на банички и кифлички. А после прахтя като преял кон но видя ли някоя вкусотийка нищо не може да ме спре.

И аз днес цял ден на климатик и с парцала и прахосмукачката и сега съм като пребито куче. А утре на работа..... Tired Как ще устискам.... но поне почнах по-нормално да спя - далбоко и без да ходя до тоалета. Айде лека и прохладна вечер

# 183
Simple Smile Ей момичета внимавайте с това падане ! Simple Smile То и аз днес жестоко се препънах,ама това не е типично за мен попринцип...може би защото не ходя особено пеша  newsm78  а това трябва да се промени...Иначе вкъщи не ми се случва често!

Аз до сега съм качила малко килограми,и не знам какво следва,но не ме и вълнува  Naughty  Важното е само да нямам стрии -   Praynig другото се маха...та мисълта ми беше,че е много неприятна тая  постоянна тежест в стомаха - искрено се надявам да е временно!

Сладуркеее къде сиии? Simple Smile

# 184
  • София
Добро утро,
Ей, снощи се наспах - не съм се будила нито веднъж  Simple Smile
Обаче днес какво ме чака...даже не ми се почва. Утре идват майстори да ни слагат вътрешна изолация и по този повод трябва да изнесем всичко от хола, т.е. аз трябва да изпразня шкафовете. На всичко отгоре ще трябва да разкачим компа  Sad и няма да мога да влизам във форумчето няколко дни  Sad
Днес съм на зъболекар да видя какво ще стане с тоя моя зъб. Хубаво поне че не съм на работа.

# 185
Добро утро!
След визита вчера в голяма ветеринарна клиника, където явно хората си разбират от работата се оказа, че кучето ми няма никаква микоплазмоза. Проблема е можело да бъде решен с едно мазане, но от некъдърното лечение на предишния ни ветеринар горкото животинче само е страдало.  #Cussing out Но въпросното животинче вчера се държа безобразно при ветеринаря. Добре, че имаше повече персонал да го затиснат, а аз се чувствах като някакъв инвалид - само обикалях в кръг и не можах да помогна с нищо  Confused
Прочетох, че накои от вас също ги мъчи запушен нос. И при мен е така. Помага ми Стеримар - спрей за нос (морска вода извлечена от голяма дълбочина), по принцип се изписва на бебенца. А същата работа ще свърши и физиологичен разтвор.
Храната и при мен се преработва по-бавно. Но това не ми пречи да се тъпча като за последно. Ако се храня с плодове и зеленчуци, а другата храна я поглъщам често, но по малко - всичко е наред (ходя по голяма нужда по 2 - 3 пъти на ден), иначе лошо  Sick
И последно да ви се похваля с първите си стрии - на дупето. Мажа си сутрин и вечер корема, гърдите и от време на време краката, но бях пренебрегнала дупето и то реши да си отмъсти  Mr. Green

# 186
Здравейте!
Мен ме подгониха притеснения, че не пълнея - досега + 2,5 кг, за последния месец само 500 гр.+. Бебето се развива с 4 дни напред, ама се чудя как се събира в такъв малък корем, изобщо не се ограничавам в храненето, макар резултатите да не го показват. По едно време някой, май Красимира00, се оплакваше от подобен проблем, моля да сподели какво стана Wink Утре съм на лекар и ще видя и той какво ще каже. Според таблицата в началото на темата ми липсват мин. 4 кг #Crazy

# 187
  • София
Добро утро и от мен  Simple Smile

Как сте днес?

И аз имам чувството, че стомаха ми се е свил и мн.бързо ми става тежко..дори и малко да хапна, но това не ми пречи да се тъпча от време на време де  Wink

madchen ти в коя вет. клиника води кучето...че и аз вчера водих моя писан на чичо док. и за щастие и на него нищо му няма / в предишната бяха казали ларингит и аз му давах антибиотик, но явно напразно...бил си е здравичък Simple Smile/

Kanela и мен почва да ме гони параноята защо не качвам килограми при условие че си хапвам добре и дали бебка расте нормално. Аз съм на док в сряда и колкото повече наближава толкова повече ме подгонва параноята  Rolling Eyes

# 188
добро утро и от мен.Момичета,нормално ли е главичката на бебо да е с една седмица от крачето?Док каза,че е ок,но аз нещо взех да се притеснявам.

# 189
Главичката е с една седмица по-голяма от бедрото.

# 190
Bilba, не обръщай внимание на тези замервания - изобщо не са точни - много зависи от ъгъла, под който е застанало бебето. Ако бедрото и главичката не са в една равнина, а това никой не може да го гарантира, идват отклоненията - няколко градуса встрани и ето ти разлика. Има много постове на тази тема във форума. На една майка й казали, скоро преди раждането, че главичката на бебето е с 3 седмици напред, но после се оказало, че всичко е в норма - просто грешка на ехографа. Пълно е с подобни случаи.

# 191
Здравейте момичета.

Как сме днес - понеделнишки? Аз нещо не мога още да се осъзная , уж съм на работа , ама като че ли не съм!  Не ми се работи , хапва ми се нещо , но и аз не знам точно какво , абе.....

# 192
  • Разград
Здравейте и от мен и приятна седмица на всички! В прогнозата за времето казаха, че от утре ще има захлаждане. Дано!!!
Аз също една вечер като не можех да заспя започнах да си мисля защо нямам корем и как 30 см бебе може да се събере вътре. Много се притесних, но като се замислих малко реших, че ако имаше проблем, щях да забележа някакви признаци. А бебо си мърда весело в корема. Иначе и аз съм качила 4 кг (за последния 1,5 месец), но си мисля, че сега ще кача доста повече.
И аз като хапна малко и се надувам. А както наблягам на плодове и домати, понякога имам чувството че ще се пръсна.
Бих искала да ви попитам как се подготвяте за идването на бебо-какво правите, ходите ли на разни училища, пазарувате ли? Май всички са започнали разни ремонти.

# 193
Относно курса в "Св.София"и 3D-то .В понеделник ми часът,който ми записаха но няма да ходя.Оказа се,че при мойта лекарка във "Вита" са купили такъв ехограф и за сега само тя работи с него-та ме гледа преди два дни.Няма смисъл да ходя още веднъж.Освен това предния път на курса ни казаха ,че нямало да ни пуснат опция 3D а щели да ни гледат на 2,така ,че няма смисъл.Хубавото за тези,които ще отидат е,че апарата наистина е с голяма разделителна способност и се вижда всичко.
Ти при коя лекарка ходеше във Вита и откога имат 3D че мойта лекарка нищо не ми е казала???

# 194
Билба спокойно! Когато моялекар ме беше наплашил (главичката 3 седмици назад  Shocked )  изчетох къде що информация имаше.В общи линии е нормална разлика от седмица - седмица и половина (не повече)  Тази разлика може дори да не е грешка в ехографа (а може и да е - както беше при мене) ...та мисълта ми беше,че колкото повече напрадва бременността,толкова повече бебчетата ни си придобиват индивидуални черти и размери (има хора с къси и дълги крака,с тънки и дебели кости и т.н) та седмица не е никакъв проблем! А голяма е вероятността и да е сбъркал,така,че не се тревожи!  Hug  А! Има и друга причина - не нарастват равномерно (едната седмица повече расте крачето,после дупето  Laughing )  та Седмица - Две не е проблем! Ако са повече - то значи доктора е сбъркан (като моя)

За килограмите...абе момичета! Не искам никой да засягам,ама малко смешно ми звучи тов,което говорите! Аз през 3-ма лекари минах и на всички им казвам,че от началото съм напълняла 2кг и те ми викат - добре си!  Бебето каквото му трябва - то ще си го вземе! Ако не се храните пълноценно - то ще е за сметка на зъбите ви,косите ви,ноктите ви ....кожата ви...и т.н. Аз се радвам,че не пълнея,но да си призая честно като си сметна калориите накрая на деня...и те не са особено много  newsm78  Не го правя нарочно,но трудно ям в големи количества!  А ако искате да напълнеете и толкова много се притеснявате - още днес ще ви съставя едно "пълноценно" меню от 2100 ккал.  и ще видите какви чудеса прави  Crazy  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт