Жегата мори ни вече, идвай АВГУСТовско бебче!

• 12 539
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
Късмет на Гера и Шоши утре! Peace Дано всичко мине бързо и безболезнено и да си гушнете дългоочакваните бебешоци! Стискам палци! Praynig
 Явно положителнта настройка е много важна! Спирам да се тревожа за глупости Naughty Дай боже на всички бързо и безпроблемно раждане и здрави и красиви бебоци!

# 151
Марсиди, добре дошла!

Шоши, значи утре ще се засечем в МД  Party

Още веднъж благодаря на всички за пожеланията, и аз се надявам да е утре защото съвсем съм се психясала и още една нощ не знам дали ще издържа  Crazy

# 152
Лека нощ, мили мами     sleepuu

# 153
  • София
Гера,Шоши стискам палци всичко да е наред! Чакам да се похвалите! Hug Praynig Peace
Марсиди радвам се че сте си в къщи вече!  Heart Eyes Айде ще чакаме снимки и разкази! Нямаме си нито едно снимано бебче а вече са 10  Rolling Eyes
Лека нощ на всички!  Hug

# 154
  • София
Добро утро! Hug

Стискам палци днес всичко да е наред с мамите, които са тръгнали за болницата! Успех момичета, леко и безпроблемно раждане! Peace

# 155
  • ГОре на черешата...
Добро утро и от мен  bouquet!
Закусчица Wink?

Стискам палци на Гера и Шоши и чакам хубавите новини Praynig!

# 156
  • Пловдив
Кафенце и закушчица-Бладоря ви момичета.Ето по мен по едно бонбонче:

Днес ми е последния пълен работен ден,честнно да си призная ми е криво малко....
Силно стискам палци на раждащите в момента.

# 157
Меги утре или вдругиден вече няма да ти е криво  Heart Eyes

# 158
Здравейте и от мен!!!!
 Пожелавам ви приятен и изпълнен с положителни емоции ден!!!! Който ще ражда, нека му е леко раждането и бързо да си гушне бебелана!!!!!

# 159
Добро утро, почти не спах от притеснения и сега чакам да стане 10 часа за да тръгвам.

И от мен леко и безпроблемно раждане на всички майчета, чийто бебенца са решили да излязат днес   bouquet

# 160
  • София
Привет и добро утро и от мен!  Hug
Аз сега се прибрах от ТК! Взеха ми кръв,оставих урина и такааа... до понеделник когато ще се обадя да разбера резултатите!
Засякох се със Жужка,много сладка мацка е!  FlutterЧакаше лекаря си за уговорка за секцио!Лек ден на всички и леко раждане на тези  на които им предстои днес!  Praynig

# 161
гери мила опитай да се успокоиш... Hug
всичко ще мине по мед и вода! Praynig Praynig

# 162
Добро утро, почти не спах от притеснения и сега чакам да стане 10 часа за да тръгвам.

И от мен леко и безпроблемно раждане на всички майчета, чийто бебенца са решили да излязат днес   bouquet

Gera,
Бързо и успешно раждане и здраво бебе ти пожелавам! Simple Smile.Чакаме разкази за секциото в Майчин дом, защото аз планирам да раждам там на 10.08, ако бебо издържи до тогава.
Успех  bouquet

# 163
Добро утро и от мен!!!

Вече ставам и първата работа ми е да прочета дали няма някое ново бебе.
 PeaceСтискам палци на всички раждащи днес-бързо и безпроблемно.....

Тони, не само ти си патка.И аз всеки път питам за тези тестове за алергия и още не съм питала CrazyДнес трябва да ми излезе микробиологията-стискайте палци Party

# 164
Zdraveite mam4eta!

Parvo sagaliavam 4e vi pi6a na latinetsa, no imah problemi s kompiutara!
Vigdam dosta hubavi nesta sa se slu4ili do kato me niama6e, koeto e 4udesno!!! Laughing

Mnogo se radvam za beb4eto na Bruno, 4e pri nego vsi4ko e nared!   bouquet

CHESTITI BEBENCA NA MALIJNA I NA MENTINA!!! newsm51
Da sa givi i zdravi malkite bebotsi, za radost na mama i tatko!!!!!!!!!!!!

Franito-izglegda6 prekrasno-pozdravlenia!!! newsm03

Sladki64e-az sasto sam saglasna za lektion, taka 4e ste se zapoznaem tam!!!

GERA
-stiskam paltsi za dne6nia den i sabitiata okolo teb!!! newsm10

MOMI4ETA DA VI PTAM-PREDI VREME GOVOREHTE ZA NIAKAKVI EFIKASNI KREN4ETA ZA BUST-EDINIA BE6E gERMASTAN , A DRUGIA?????????????????

Общи условия

Активация на акаунт