Жегата мори ни вече, идвай АВГУСТовско бебче!

• 12 539
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Другия беше Лансинокс, май, май Heart Eyes

# 166
+ и на Авент крема за зърна

# 167
sladkish4e  аз съм навита за лекцията в Мол-а. Звучи интересно! Като наближи датата предлагам тогава да се разберем нещо, ОК?  Flutter
На 2 август ще се разберем. ей сега ще ти пусна телефона си на ЛС, за да не стане объркване.

# 168
Здравейте, искам да ви се похваля, че мойто бебче вече не е в кувиоз, храни се добре и даже е почнал да наддава, така че се надявам скоро да си получа подарък от болницата. Честито на всички вече настоящи майчета и успех на бъдещите.

# 169
Добро утро и от мен!Днес и аз съм от раннобудните,мъжо ей сега ме събуди,а така ми се спи!!!
Късмет на Шоши84 и Гера,няма да се плашите мами всичко ще мине ,не се тревожете,поелавам ви леко и без проблеми!!!
Да и крема за зърна на Авент е много готин,аз го ползвам и съм си доволна!!!

# 170
добро утро smile3507 тая ве4ер поспах

стискам палци за днес на мамите които влизат в болницата Peace бързо и лесно да мине и при тях

4а0 лек ден

# 171
браво Бруно, много се радвам  Hug
късмет на мамите, на които им предстои да се обебят днес   bouquet

# 172
ураа, вече ми е в девети месец лентичката  Party

# 173
Gera, shoshi, стискам палчета момичета и ви мисля................

Аз съм станала отдавна за пореден ден, но съм адски сдухана днес..........много ми е гадно..........не знам какво да правя, да говоря ли с док въобще, добре ли е да ми предизвикат раждането(май не е ) никога не ме е било страх, благодарение на доктораа , а сега нагласата ми отива по дяволите, ако не е той там, знам какви ги има и какво щеше да ми се случи когато раждах сина ми, на него имам пълно доверие и знам че няма да позволи каквато и да е намеса, ако не наистина необходима, няма да позволи и косъм да ми падне от главата и всичко ще е както го иска, а сега това се разпада, защото съм сигурна, че ще родя, докато го няма.............. smile3518smile3514
нито ще стане това с пъпната връв , нито с кърменето и ще си скъсам нервите, което ще ми помрачи това уникално изживяване..........много ми е гадно , направо не мога да си намеря място и тези хормони..........още повече

# 174
Iv4ence, baby illi, pivanov, на 2 август да се разберем да се чакаме, че аз няма да ви разпозная от тълпата бременни.  EmbarassedСега ще се поровя в албумчето да ви намеря снимките. Wink
Поли ти къде се скътаваш, за лекциите в МОЛ-а. Я пиши, дали ще идваш.
Хайде няма ли и други мами, на които им интересно как се кърми.Пък и да се видим на кафенце. На мен МОЛ-а ми е дале4е, ама ще дойда. Хайде моми4ета размърдайте се. Стига с черните мисли и със страховете, че ще родите. Пък и да почнем да раждаме лекторката е от Майчин дом, ще ни извозят, няма страшно. Joy Mr. Green

# 175
Констанс миличка, успокой се, всичко ще е наред, аз не съм много наясно с това което се случва с твоя док..Кога заминава, кога се връща? Като ти гледам лентичката имаш още временце до раждането..Не си разваляй настроението  Hug
На Гери и на Шоши стискам мнооого палци!!!
Мен също ме обзема постепенно тревогата..остана много малко до 31...

# 176
Beli4ka, благодаря ти мила..........заминава  на 01.08 и няма да е тук до 08.08

# 177
Sladki64e-mogem napravo da se ogovorim , naprimer pred MOLA ili nesto takova?

# 178
Beli4ka, благодаря ти мила..........заминава  на 01.08 и няма да е тук до 08.08
Ами ако бебчето си поседи още 13-14 дни..Теб ти остават като гледам повече от 3 седмички..Ще стискаме палци да си поседи в теб още мъничко сладурчето..Ти първото си детенце на време ли го роди?

# 179
Konstans  и моята замина миналата седмица в провинциятя и каза, че ще се прибере чак в сряда, но аз не съм изпаднала в истерия. Гледам, че и ти си в 36 г.с като мен, спокойно мила. Не ти ли е дала телефон за спешни случаи?
Мъжо също се е притеснил, че док я няма и сега като го карам утре да ходим на Витоша, той се паникьоса още повече и ми вика: а не докторката я няма, аз ли ще те израждам ако стане нещо. #Crazy
Бе я по-позитивно бе жени. Те бебетата не излизат ей така, когато ние искаме.
Аз съм си напарвила планове за седмици напред и не мисля да раждам в близките дни.....
Пък и ако решат да излязат има и спешни кабинети и все някой доктор е останал да работи в София. Ще депресираме и мишоците вътре в нас.

Общи условия

Активация на акаунт