Жегата мори ни вече, идвай АВГУСТовско бебче!

• 12 539
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Sladki64e-mogem napravo da se ogovorim , naprimer pred MOLA ili nesto takova?
Най-добре, че няма да се разпознаем вътре измежду бременните. Ама в този случай трябва по-рано да се чакаме, че да си вземем навреме и места. Аз знам каква суматоха настава в пицарията на лекциите на списание 9-месеца и за това ходя с 30 мин по-рано.

# 181
  • София
Здравейте момичета,

Прибирам се от болницата - беба вече е порастнала - по размери отговаря за 40 седмица, даже в +, док каза че няма такива размери по техните таблици - за глава на бебе в 40-та седмица дават размер 9.7, на при нас е 10.2, бедрото ни е  - 82, пак било над нормите. Абе човека ми разправя - добре, че ще си секцио...по кила ще е около 4кг. После се видях с моя доктор при, който ще раждам - насрочихме и дата за секцио - 06.08, живот и здраве ако не почне раждането преди това, ама нямало признаци Rolling Eyes.

Видяхме се с Димяни, добре че се поогледах пред лабораторията - тя милата чакаше за изследвания, та си побъбрихме - много свежа мацка Heart Eyes.

После минах през Билата да накупя накоя неща за беба и за мен - Памперси, паста за зъби, мокри кърпи, сапун, дамски превръзки, адаптирано мляко - за всеки случай, предния път така си мислех, че има достатъчно кърма, а бебо е бил гладен и ревеше като змей. Така и не ми дойде достатъчно кърма и се дохранвахме. Така, че сега се запасих предварително. Сега отивам до аптеката да взема още някои работи от списъка, който съм си спретнала и после ще подреждам чантата за болницата.

Мъжа ми ми каза - като си дойда, да ти видя чантичката за болницата приготвена до вратата Mr. Green

Леко раждане на мацките, които са за днес Hug Praynig, а на другите до скоро Heart Eyes

# 182
Константин се роди 10 дни по-рано, обикновено второ с малка разлика излиза още по-рано.Нямаше и година след раждането, когато забременях, но така и искахме да е.
Имам всякакви негови телефони , но кел файда, ако тръгна да раждам
Сладкишче, мила, миналат съм през не искам да разказвам какви кошмари заради некомпетентни лекари (не искам да си спомням и не го пожелавам на никога )и за това се притеснявам

# 183
Момичет да ви почерпя за втората щерка

Подробности по късно

# 184
Lucius Vorenus , Гита, честита ви дъщеричка! Да ви е жива и здрава!   bouquet  bouquet  bouquet

# 185
Честито на Боби и Гита!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Нека малката принцеса расте здрава и умна, като Вас двамата!!! Heart Eyes

# 186
Супер!  newsm44 Боби, честита ти дъщеря! Да е жива и здрава и много да ви радва! Поздрави Гита и да се връща  по-бързо.
konstant а не може ли твоя док да инструктира друг, ако се наложи, как да действа докато го няма. Офффф, ама че идея ... незнам акво да ти кажа. Надявам се да стане това което е най-добро за бебчо!  newsm51

# 187
  • Пловдив
Супер новина!!!!!Просълзих се...ЧЕСтито на Боби и Гита!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
С нетърпение чакаме подробностите......

# 188
Lucius Vorenus , Гита, честита ви дъщеричка! Да ви е жива и здрава!   bouquet  bouquet  bouquet
newsm51 newsm51 newsm51 newsm44

Ех, как се радвам за Гита, милата, толкова искаше да роди-браво!

# 189
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ГИТА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВЕТЕ И СКОРО НА ОТЧЕТ ПРИ НАС[/size][/b]
bruno браво на бебчо, все така да хапвате и бързо да наддавате. Скоро ще се гушкате  Heart Eyes
Гера стискаме палци и на всички днес обебващи се мами леко и безпроблемно раждане. Хайде момичета, чакаме отчет за нови сладки бебоци  Heart Eyes

# 190
             Честито на Гита и Боби и кака Танти, 27.07.07 също е една прекрасна дата, нека донесе много щастие и късмет на малката принцеса. smile3501

# 191
Честита дъщеричка на Гита! Да е мног оздрава и щастлива   bouquet

Браво на Гита  Hug Нямаше търпение а тя бебката си се роди на датата  baby_neutral

# 192
[color=magenta]Честита дъщеричка на Гита!!! Желая много здраве, щастие и изпълнено с емоции детство!!![/color]

# 193
  • Варна
Честита дъщеричка на Гита!

Да е жива и здрава, да носи много радост на мама!

# 194
  • София
ЧЕстито бебче на Гита да расте жива и здрава и много да радва мама,тати и кака!   bouquet  
Ехх........... как се зарадвах! И си дойде баш на термина! Бравос!
Чакаме подробности!
Бруно радвам се че сте добре и че скоро ще се гушкате Hug

Общи условия

Активация на акаунт