Жегата мори ни вече, идвай АВГУСТовско бебче!

• 12 538
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Ади,да не е тапата???Хубаво виж!

# 211
Оооо Ребусче,те и трите така ще го гледат!!!Ние в къщи сме така със мама и кака!!!
бе то и ние така бяхме, ама баща ми бързо се отърва:))))
И имаше един лаф - като погледнеш простира - прашки, прашки,прашки и  накрая едни слипове Laughing

# 212
Сиренка и аз това се чудя newsm78Ама нали тапата не била чисто бяла, ами с разни власинки вътре.А това си е чисто бяло, но гъсто и в доста голямо количеството.

# 213
Изпрахосмучих в къщи с идеята да си помогна, защото у нас тази дейност си е яка физическа работа. Обаче, освен, че ме заболя "гърбъзъ", друг ефект няма. Ивченце, и аз така си мисля. То при мене ей го къде е преносването.

Това Гита го дрънкаше вчера Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 214
Момичета,току що получих следните новини от Мегитка:Гита има дъщеричка 3550кг и 50см,
малката се казва Емма,родила  се е в 9.40 днес,но Гита още не я е видяла защото се е наложило да я шият с пълна упойка

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 13:32 от sirenna

# 215
Браво на бебе Калоян на мама bruno!!!  smile3525
konstans мила, напълно разбирам обзелата те тревога. Ако не се лъжа си при д-р Стаменов от ТК. Скоро попаднах на едно предаване, в което го даваха да изражда едно бебенце. Фокусът на камерата падна върху него за около 40 секунди, но в тях той се представи не само като добър лекар, но и като прекрасен човек. Не може ли да поговорите и заедно да вземете най-доброто решение за теб и бебенцето ти? Желая ти успех!!!  bouquet

# 216
  • ГОре на черешата...
Ехеееееееей, страхотна новина Party!

Гита, Боби, Танти - честита ви малка принцеска! Да е много здрава, красива, щастлива и обичана от всички ви!
На мама Гита бързо възстановяване, а от тати Боби чакаме подробности и снимки!

# 217
БРАВООООО, ЧЕСТИТО на ГИТА! Да и е жива и здрава и много да я радва дъщеричката!

Аз момичета вчера по неволя трябваше да катеря 7 етажа, после вечерта и кекс правихме, ама нъцки, НИЩО!ни една контракция даже #Cussing out

# 218
ЕЕЕ,и аз да бъда щъркелче!!!!Мариетка подробностите ги виж преди твоя пост ги писах!!!
Супер новина!!!

# 219
Мегитка сега е на лекар,за да уточнят дата за секциото и за да чуят тоновете,а после като се върне ще се отчете!!!Това ме помоли да ви предам и аз го правя!!!

# 220
  • София
Честита дъщеричка Емма, на Гита и Боби! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!
 Бързо възстановяване на Гита и да се прибират по-скоро в къщи!

# 221
Е,...............СУПЕР  НОВИНА !!!!!!
ЧЕСТИТО НА МАМА ГИТА ,ТАТКО БОБИ И ВЕЧЕ КАКА ТАНТИ !!!!!!! Grinning
МИ ТЯ МАЛКАТА ПРИНЦЕСА  ЕММА СИ Е НАПРАВО С МАНЕКЕНСКИ МЕРКИ  Hug

baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ХАЙДЕ СЕГА ЧАКАМЕ И ГЕРА Grinning

Аз снощи за малко да търча към родилното ,в продължение на 2 часа имах страхотни болки ,не знам мишката къде се наместваше обаче ми  изкара акъла.Бях на среща с едни важни хора ,седнахме на прохладничко и тъкмо се отпуснах и се почна ,изпих 3 но-шпа през интервал от 40 минути ,а как се потях не е истина ,накрая се извиних и си тръгнахме с мъжо .Днес ми е толкова чоглаво явно от лекарствата .

# 222
Муна 33, и аз съм така с тези болки. И както писах в предишния си постинг лекарите толкова ме объркаха, че дори не знам кога да тръгна за родилното. Но всеки ден се чудя раждам ли, не раждам ли  Crazy #Crazy  Simple Smile Такива ми ти работи.

# 223
  • Видин
Честито на Гита, Боби и кака Танти. Много да ви радва малката Емма.
Чакаме още мами днес

# 224
  • София
То май много се ме обърканите с болките:) И аз не знам какво,кога и как ooooh! Питам си лекаря а той ми дава някякви много глупави отговори! #2gunfireСе едно ние трябва да знаем всичко!
Ади и на ме ми изтича от вчера доста по силно течение но според мен си е течение,бяло си е и е доста повече от обикновенното Sick а за болки то от сутринта вече ми идват в повечко ама си седя и си чакам да станат регулярни и силни ......... а кога ли ще се случи Simple Smile  Crazy
Много се радвам за Гитка ейй..... как чакаше милата! Сигурно доста са я резнали щом са я шили с пълна упойка....  Rolling Eyes баси гадното! Поне важното е,че са добре и че след няколко сни ще се гушкат в къщи!  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт