Жегата мори ни вече, идвай АВГУСТовско бебче!

• 12 537
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТО НА МАМА ГИТА  ТАТКО БОБИ И КАКА ТАНТИ!
ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА ЕММА!

# 226
Ми незнам Тонка, то ще си проличи Blush

По-късно като разхлади може да мръднем до някое кафе.И Сашето ако искате да се разберем.Аз сега ще полегна малко, ако се разберете нещо или решиш драсни на телефона.

# 227
ЧЕСТИТИ ВИ НОВИ БЕБОЦИ!
ГИТА ,БРАВО...ТИ ЗА СЕГА СИ РЕКОРДЬОРКАТА С НАЙ-ТЕЖКАТА МОМА!!!  bouquet
ЕММА-МНОГО ХУБАВО ИМЕ  Party

# 228
  • София
Ади аз сега същ ще си легна ако не стане много късно после ще ти пиша!А и стига да ми се излиза че нещо едвам ходя днес  Rolling Eyes

# 229
Честито на мама Гита,тати Боби и кака Танти!Да им е жива и здрава малката принцеса Емма и много да ги радва!

# 230
  • София
Честита дъщеричка на мама Гита!
Да е жива и здрава!

Щипалчица, и аз съм много объркана по отношение на тръгването към болницата Rolling Eyes. Аз от доста дълго съм с контракции, но не са регулярни и затова не им обръщам внимание Mr. Green. Първия път ми изтече водата и тогава отидох да раждам, смятам ако контракциите ми не станат по - редовни и този път да чакам да ми изтече водата и тогава да тръгвам.
Бруно, много се радвам за бебчо. Отсега само хубави моменти ви пожелавам да изживеете с мъничето  bouquet.
На Шоши и Гера, стискам палци всичко да мине по вода  Praynig.
Иви, как е Елито, пребори ли вируса?

# 231
аз да кажа да не се шашкате къде е Иви, малко няма да я има, отиде при баба си...

# 232
Здравейте. Честити мъничета на всички мами:)  bouquet
Аз доста често следя това, което пишете, но рядко се включвам..
И в тази връзка бих искала да попитам нещо именно тук, защото в съответната тема никой не ми отговори, а знам, че една от Вас посещава въпросния лекар, от който се интересувам - д-р Станев /2ра Градска/. Бихте ли споделили мнения за този човек? Адски се притеснявам, защото моят "наблюдаващ" е в отпуск, съответно няма да присъства, когато трябва...Искрено благодаря. Успех и здрави бебоци Ви пожелавам Hug

# 233
  • Пловдив
Еееее супер Гита Ог е родила.Да им е жива и здрава малката дъщеричка (и голямата разбира се).Ама как само чакахме да е първа.
Аз исках ако си избирах дата за секциото да е 27-ми,но нашия малчо реши на 7-ми да излиза.Днес бяхме на първата консултация.Наддал е 400грама и е порастнал с 4-ри сантиметра.Обаче не мога да го науча да суче.Само се мръщи и аз изцеждам през три часа.Така ми се спи,че едва гледам.
Приятен ден на всички и чакаме още много бебчета.

# 234
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ГИТА НА ТАТКО БОБИ И КАКА ТАНТИ ДА СИ Я ОБИЧАТ МНОГО

# 235
  • Пловдив
Di83 качи някоя снимка да видим малкия сладурко Heart Eyes

# 236
Каква хубава новина  Grinning

Честита  бебка на Гита, Боби и Танти   bouquet Да е здрава и много да ги радва  Heart Eyes

Аз тази сутрин ходих на вагинален тампон. Тази идиотка така ме бръкна, сега ме боли и изпитвам адска болка като пи6кам. Нямате идея каква болница, дезорганизация пълна, хаос някакъв абсолутен и това в найГолямата болница в Милано  Confused Не искам пове4е да стъпя там, 6е раждам в болницата до нас, която е нова и са супер лубезни и добри с бременните. Само дето епидурал няма, но ве4е не ми пука.

Сно6и като ме по4наха едни контракции, болки в кръста, менструални болки, гадене. Викам по4ва се. След 1 4ас ми мина, подготовка за момента це да е било. Днес само дето не родих в ужасния трафик на Милано  Close Затворени, изходите на магистралата, околовръстното със задръствания от километри ... ужас някакъв  #Crazy Добре, 4е се изнесохме да живеем извън града, 4е ина4е не знам как цях да издържа, а и децата само правят алергии и боледуват от мръсния въздух и смог  Close

Сега съм на копутъра на свекър ми, където о4евидно няма кирилица, така 4е извинете за гре6ките в поста.

# 237
  • Бургас
ЧЕСТИТА  ДЪЩЕРИЧКА НА ГИТА ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА ЗА РАДОСТ НА МАМА,ТАТИ И КАКА.

# 238
Честито на mentina, malejna и Гита Ог!!!! Да са ви живи, здрави, Simple Smile умерено непослушни и мнооого красиви дъщеричките!

# 239
Ей хора на Дидка ръжената питка днес и е секциото!!!Успех и желая и чакаме новини!!

Общи условия

Активация на акаунт