Жегата мори ни вече, идвай АВГУСТовско бебче!

• 12 537
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
Ех , че хубава новина...........да е жива и здрава малката НИЯ!НА ментина пожелавам много бързо възстановяване и само радост даи носи малката мишонка!

Ето малко полезна информация и от мен
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209559.new#new
Бравоо полезна информация за начинаещи мами:)
Аз да ви споделя само щуротии сънувам  Thinking Нощес бях родила, ама бях оставила бебето да го пази едно детенце и се прибирам и кво да видя, нахранили го със сок от моркови... и милото цялото беше оклепано...Лелеее как се развиках  #Cussing out може ли такива работи на новородено да давате сок? Ей бая се притесних да не му стане нещо.. Незнам вие как сте ама аз явно нещо изперквам  bash smile3534 smile3533

# 31
Мерси за подкрепата, момичета!
Марианамама за съжаление и аз не съм чувала в Бургас да се използват тези хапчета. А като си спомням преди бях много надъхана за тях, но никой не ми обърна внимание/от лекарите става въпрос/. newsm78

# 32
Щипалчица за какво да ти се сърдя не разбрах newsm78За роботския таз се помайтапих-и аз мисля, че означава мъжки тип таз, то какво друго да означава, макар че, моята структура хич не е мъжка, като амфорка съм JoyНо ми гледаха вчера нещо на прешлените и после, че корема ми си расте на пред и изобщо няма желание да слиза и лекараката каза-ще видим другата седмица как ще да е.Но ако е повече към секцио ще се съглася, защото нито искам да мъча бебка, нито пък аз да изтърпя всичките контракции и бъркания и накрая пак да ме срежат.Пък и акушерката каза, че вече почти на всяко нормално раждане цепят отдолу, за всеки случай-тъй че дали отдолу или на корема, май все тая newsm78

Само да питам-Ментина с хапче ли роди или имаше секцио, че забравих newsm78И защо по видеозон всички бебчета показваха около поне 3200, пък се родиха под 3 newsm78

# 33
  • Пловдив
Вие поне знаете какво е контракция, а аз съм нямала нито безболезнени нито болезнени #Crazy
smile3521И аз съм така,но и не се натискам!!!
И мен ме пишете в клуба.
Елиссее браво на малката беба-дано скоро даа си я гушкате Praynig
Констанс малкия Тино целия на теб прилича,голям хубавец Heart Eyes

# 34
  • ГОре на черешата...
Елисе, чудесна новина за бебка Peace! Скоро всичко ще е наред и ще се гушкате вкъщи!

Мойто мъж ще го убия #2gunfire! Тъкмо задремя и звънне да ме пита какво правя. Много от рано се почна с проверките. Леле, какво го чака довечера Twisted Evil...

# 35
  • София
Честита дъщеричка на мама Ментина!
Да е жива и здрава!

elissee, страхотна новина за бебка. Браво на нея smile3501. Соро ще може да си я гушкате Grinning.

# 36
Ади, много са неточни ехографите за теглото, аз дори не питам колко е. А Ментина е писала през ноща, че си е сложила хапчето, би трябвало нормално да е родила.

Елисее, много се радвам за малката Цвети, още малко търпение и ще си се гушкате с бонбонката  Hug

# 37
пък моя хич не се и сеща да се обади . и след 5 месеца да родя пак ще е изненадан, че ще раждам  Sad само мама ми звъни за глупости, взех да й се нервя вече  Confused

Елисе, браво на твойта бебка, все така да продължава  Hug

# 38
Да бе Констанс,аз все забравям да ти кажа че изглеждаш перфектно,а малкия е мнооого готин!!!

# 39
  • ГОре на черешата...
Хери, по-добре така, отколкото на всеки час да ти звъни за глупости. А още не съм официално в деветия.
Пример - в 7,30 пихме кафе и го изпратих на работа. До този момент ми е звънял 4 пъти :
1. Къде сте - отговор - "В парка" Crossing Arms
2. Яденето е много хубаво - дето съм му го пратила, при положение, че снощи яде същото Rolling Eyes.
3. Калоян обядва ли - като че ли е новородено ooooh!.
4. Какво правиш - изревах - спяяяяяяяяяяях #Cussing out!

# 40
Честита радост, Ментичке!Да ти е жива и здрава ,послушна ,засмяна малката принцеска НИЯ!!!
 newsm51  love001 newsm51
Елисее .4удесна новина! Hug Нека скоро се гушкате вкъщи! Heart Eyes
mari_eta ,и все пак за такова внимание ме4таем вси4ки! smile3521 Радвай му се! Flutter

# 41
  • ГОре на черешата...
Кроки, как да му се радвам, като сега повече няма да мога да заспя и ме цепи главата ooooh!

# 42
elissee много се зарадвах на поста ти!!! Дано скоро си бъдете вкъщи с малката принцеса lovekiss

# 43
кой каквото няма, това иска  Laughing
mari_eta , бива си го твоя мъж  Laughing

# 44
Май, току що ми падна тапата  newsm78  Понеже предния път не я видях и не съм сигурна, но нещо много слузесто и в него червеникави и кафеникави власинки  newsm78

В 20 часа съм на преглед при моя док, дали има смисъл сега да му звъня или направо довечера? Иначе нищо не усещам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт