Жегата мори ни вече, идвай АВГУСТовско бебче!

• 12 537
  • 304
  •   1
Отговори
# 45
мен ако питате няма гаранция, че с хапче ще се роди по-лесно. По-бързо да, ама за лесното.... божа работа. С каката като ми изтекоха водите ми сложиха хапче, за да предизвикат контракции. Вярно за 6 часа родих, ама с десет шева.
marie_ta направо ме развесели с твоя мъж  Joy
Честито бебче на Ментина!
Гита стискам палци и твоя час да доиде скоро.!

# 46
  • Ланкър, планините Овнерог
Май, току що ми падна тапата  newsm78  Понеже предния път не я видях и не съм сигурна, но нещо много слузесто и в него червеникави и кафеникави власинки  newsm78

В 20 часа съм на преглед при моя док, дали има смисъл сега да му звъня или направо довечера? Иначе нищо не усещам  Confused

Тапата е. Не бързай, няма да родиш до довечера. Стискам палци. Ама ти май секцио щеше да раждаш, нали? Тогава май е по-добре да му звъннеш, въпреки че от падането на тапата до раждането обикновено минават поне 24ч.

...
Гита стискам палци и твоя час да доиде скоро.!

Охххх, мерси. Дано. Иначе за хапчето, ясно ми е, че няма да е по-леко, но ми се щеше вече да започва.

# 47
 ЧЕСТИТА БЕБКА НА МЕНТИНА! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО РАДОСТНИ МИГОВЕ.

# 48
Май, току що ми падна тапата  newsm78  Понеже предния път не я видях и не съм сигурна, но нещо много слузесто и в него червеникави и кафеникави власинки  newsm78

В 20 часа съм на преглед при моя док, дали има смисъл сега да му звъня или направо довечера? Иначе нищо не усещам  Confused
Гера май-май е тапата и мойта изглеждаше така с нишки кръв, ако искаш се обади, но определено няма да почнеш раждаш веднага, може да си ходиш с паднала тапа и две седмици. Може да си сложиш за всеки случай една превръзка, така че евентуално ако има някакво изтичане на води, като отидеш на док с едно разтворче проверяват дали наистина това са води/само не се притеснявай, не е задължително да изтичат водите, просто за твое успокоение и следи за контракции/. Мойта тапа пада цели два дни, така че при теб може да е само част от тапата.
 Peace Стискам ти палци, не се плаши няма нищо страшно, бебо само показва че се подготвя за излизане, а не непременно че тия дни ще е събитието. С паднала тапа са и пренасяли.

# 49

Geri4 ,на лекцията на 9м. казаха ,4е второто раждане е направо скорострелно в сравнение с първото.При всякакви симптоми за раждане ,трябвало да се реагира веднага ,за да не родиш в домашни условия(каквото се е слу4ило с лекторката-комшийката й казала на кафе "май ми изтекоха водите" и след 2 часа я изродила в хола!) Не искам да те шашкам-казвам само това ,което съм 4ула! Peace Според мен е добре да се обадиш на доктора си ,ако не си го направила ве4е! Simple Smile Стискам палци!!!!!! Hug
И се извинявам ,ако всявам паника! baby_neutral  bouquet

# 50
Честита дъюери4ка на Ментина!Да е жива и здрава малката Ния!

# 51
  • Пловдив
Гера май няма да изчакаш 6,7.08,а ти за плаж си мислеше Simple Smile
Момичета сестра ми си идва от Англия дали да не поръчам да ми вземе капки за коликите ИНФАКОЛ(чух че били много добри а ги имало само там).?

# 52
Честита дъщеричка Ния на мама Ментина! Да расте умна и красива за родст на мама и тати

elissee много се радвам че бебката ти е пораснала. Да я нагушкаш много  Grinning

Гера честита тапа  Hug Аз също знам че може да мине доста време преди раждането но може и бързичко да стане. Най добре ще ти каже док довечера  Peace

# 53
  • София
Честито на Ментина! Да са живи и здрави с малката Ния!

Трябва да е родила нормално:), поне така тръгна с тази нагласа.

Гита знам,че хапчето се купува  /май и от аптеките/ и цената ми е около 50 лв., ама  не съм хич сигурна. И  / хич не съм сигурна/ се дели на 2 или 3 или там на не знам си колко си за което ти трябва лекар който да ти каже как се ползва това нещо за конкретния случай.

# 54
Geri4 ,на лекцията на 9м. казаха ,4е второто раждане е направо скорострелно в сравнение с първото.При всякакви симптоми за раждане ,трябвало да се реагира веднага ,за да не родиш в домашни условия(каквото се е слу4ило с лекторката-комшийката й казала на кафе "май ми изтекоха водите" и след 2 часа родила в хола!) Не искам да те шашкам-казвам само това ,което съм 4ула! Peace Според мен е добре да се обадиш на доктора си ,ако не си го направила ве4е! Simple Smile Стискам палци!!!!!! Hug
И се извинявам ,ако всявам паника! baby_neutral  bouquet
Крики ако знеш как се развиках на вуйна ми/тя е акушерка/ в предродилна зала, защото всичките циганки родиха преди мен, а аз продължавах да си лежа там на системи/при услови че родих много бързо само за 2 часа/. Но беше много нагло от тяхна страна, само ги вкарват в предродилна и хоп след 15 минути в родилна и бягат, че ще изтърват бебето  Joy hahaha Joy. Сега ми е много смешно, не стига, че ме боли и че жената ме трае, ами аз най-нагло й се карам, а тя спокойно ми обяснява, че за повечето е 3-4 раждане и идват само да се наядат общо взето в болницата   bouquet

# 55
  • Pb
Ментина, браво! Честита рожба! Да те радва безкрай малката НИЯ!!!!

Елисе, желая ти час по-скоро да гушнеш Цвети и да се гладате удома!

Може да се каже, че направо завиждам на родилите мами... Последните дни наистина се оказват много тегави.

Хапчета се поставят и когато жената преносва, без да се наблюдава каквато и да е родова дейност.
Второто раждане, по принцип наистина ства мн. скоростно. Давам пример: само докато направят запис на мен и съквартирантката ми от блницата (т.е. за около 40-50 мин.) една женичка беше направила от 3 см на 7-8 см разкритие. Просто това е невероятно бързо... Вярно, че болките не са по-малки от първото раждане, но къде е 1 час, къде са 12 часа родилни болки...
А за рязането от долу си е така - масово е, за съж. Това доста ме дразни, моля се да и мам късмет и да ми се размине.

# 56
  • Ланкър, планините Овнерог
Абе, по-добре епизотомия, отколкото да се разцепиш яко.

# 57
  • ГОре на черешата...
Ей, с тия приказки за скоростно второ раждане Thinking...пък аз съм така спокойна Whistling...

# 58
Ехааа май скоро щъркела ще донесе още бебоци  smile3508
На мен ми минаха контракциите.. така че съм убедена вече, че ще пренося.. Тва е ще си чакам.. поне да имах някакви по съществени занимания...За съжаление нямам и приятелки тук в този кв. и ку-ку.
elissee браво на бочето, скоро да си е в къщи в прегръдките ти.  

# 59
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МЕНТИНА !!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА НИЯ !!!

Ох,днес се живее ,снощи и аз не съм спала от жегите  ooooh!
Елисее-много се радвам за малкото бонбонче и дано по-скоро  сте заедно  Hug.Това с циганките ме разби Joy Joy Joy
Гера - отиди на лекар и стискам палци  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт