Жегата мори ни вече, идвай АВГУСТовско бебче!

• 12 537
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Честита бебка на Malejna!!!Да и е жива и здрава.Дай боже на вселиго такова бързо раждане!

# 76
  • Ланкър, планините Овнерог
Еййй, започнаха да се показват и дамите! ЧЕСТИТО НА Malejna! ВСИЧКО НАЙ-РОЗОВО ИМ ЖЕЛАЯ И НА ДВЕТЕ!

# 77
Айде, ЧЕСТИТА БЕБКА И НА МАЛЕЙНА!!! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА!!!     bouquet  bouquet  bouquet

# 78
Честита дъщеричка на Malejna! Да й е жива и здрава!   bouquet  bouquet  bouquet

ваничка и аз си купих на КАМ и се шашнах в началото като видях линка.ама си мисля, то обикновените ванички , например, никой не ги е изследвал , та много знае човек какво купува. смятам да си я ползвам, въпреки, че ако бях видяла по-рано щях да взема някаква друга

днес имаме две кокни, няма ли и някой кавалер да се появи  Wink

за изследванията за секцио да питам - само кръв и урина ли трябва да се правят в дните , преди операцията?

# 79
Здравейте и от мен!!!!
 Честито бебоче Ментина, много се радвам за теб, за вас!!!!!пожелавам ви да сте много много щастливи!!!
 Браво на принцесата Елисее, да продължава все
 така!!!!!!

Аз днес бях на ЖК...Нали си бях наумила че ще раждам на 25ти...ами не родих както се вижда. Няма и близката седмица да раждам според Док. Аз вече си мисля че ще пренося....То има време до термина ми де ама...Имам 1 см разкрите само - не ме боля изобщо прегледа-и това си е:-)шийка не изгладена:-)))

Честито и на Malejna!!! Да и е жива и здрава щерката!!!
 А на всички пожелавам такова раждане!!!!!!!!!!!!

# 80
Честита бебка и на Malejna!Да им е жива и здрава малката Надежда и да им носи много радости!

# 81
Честита госпожица на Malejna!  bouquet
Направо започна дъжд от бебета да вали

# 82
за изследванията за секцио да питам - само кръв и урина ли трябва да се правят в дните , преди операцията?

Доколкото знам, постъпваш ден по-рано, за да те изследват за упойките.

# 83
Еййй, че хубаво!
Честити госпожички на двете мами! Да са живи, здрави и много послушни!

# 84
  • Варна
Честита принцеса  на Malejna! Да е жива и здрава!

# 85
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАЛЕЙНА! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА НАДЕЖДА И МНОГО ДА Я РАДВА![/b]
Дамяни постъпила си страхотно като си намерила позната акушерка, така ще си по-спокойна  Peace.

# 86
  • София
Честита дъщеричка на Малейна!
Да е жива и здрава!

# 87
  • София
Да знам че акушерката върши почти всичко! Peace
А е леля на моя най-добра приятелка! Но нямах идея че може да си избираш акушерка Simple Smile знаех само за лекар!

# 88
  • вкъщи
хери урина не с е прави,само взимат кръв от вената.и също консултация с анестезиолог и алерголог.аз моите напразно ги правих,ама нищо по добре така де.4естито беб4е на малежна!много здраве и щастие на беба,мама и вси4ки около тях!
ей такива дни оби4ам,поне по 2 бебета да има.и аз скоро няма да родя май,ве4е се клатя като товарен влак,ни спа  като хората,нито нещо ми се прави.добре,4е е каката,4е да ме стяга малко,по разходки да я водя.
Gera и аз мисля,4е е тапата,но щом няма други признаци за раждане ,из4акай си прегледа.мойта падна 10 дни преди да родя,на бебеока нищо му нямаше.опасно е водите да ти изтекат.
на вси4ки,които им ас еражда ве4е правете кекс!ние много се стараем,след това имам контракции,ама на не съм роидла.но било хубаво де.мен 4естно акзано от раждането не ме е страх толкова,ами от шевовете,които може да имам.

# 89
  • София
Честито момиченце на  Малейна! Да са живи и здрави и двете!

Ей такова раждане пожелавам на всички,
които ще раждат нормално!

Общи условия

Активация на акаунт