Жега Хасковлийчето мори, търсиме прохлада, но уви

• 18 708
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерица НА СИНА НА СВЕТИ8!  Party ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО! Hug

ЧЕСТИТ ДНЕШЕН РОЖДЕН ДЕН НА СЛАНЕТО!   bouquet МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ! Hug

# 121
  • Хасково
Поздрави от Приморско!
Предавам ви морски целувки и от Toni4ka

# 122
  • Някъде там на юг...
Здравейте маминки!

Аз пък да се оплача. Болнички сме Sad Вики кашля и е със сополи  Cry Ходихме миналата седмица до личния ни лекар, но уви  Sad В отпуска е човека. Замества го някаква си д-р Манчева, която ми идва да я  #2gunfire Изписа ни куп простотии, едната от които е Муколизин по 5 мл  #Crazy Едва си допря слушалката до гърдите на Вики, а гърлото не го видя щото тя не си отвори устата, но било зачервено  Shocked Днес тръгнах по други лекари, но представете си, всички дружно почиват  Crazy Д-р Марчева я няма до 27.08, д-р Цокова също я няма.... С нязнам си колко зора се уредихме при д-р Паунов, който също е в отпуск. Поне ме успокои като каза, че гърдите са й чисти  Whistling

Извинявайте,че Ви натоварих, но на мен поне ми олекна като споделих   bouquet

# 123
 Praynig Бързо оздравяване!

# 124
  • Някъде там на юг...
Благодаря   bouquet

# 125
Ехоо, ние се завърнахме от моренцето и аз отново съм на линия в любимото ми време  Grinning

Сега обаче найстина е късничко и затова ще пиша повече утре /ако ми остане време/ ще кача и морски снимчици Sunglasses

Hug

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 14:55 от Toni4ka

# 126
  • Някъде там на юг...
Добре дошли Тоничка   bouquet

Как прекарахте?

# 127
солени морски целувки и от мен, ние също се завърнахме днес от морето:))))много е готино там, страхотно е не ми се връщаше:(((

# 128
  • хасково
Привет и от нас. От снощи и ние сме тук  и на мен никак не ми се връщаше , изкарахме страхотно  ,а тук жегаааааааааааааа....

# 129
Привет на всички, върнали се от моренцето  Hug

# 130
  • Някъде там на юг...
Хайде няма ли някой да се отчете със снимчици Wink Не бъдете скромни моля  Mr. Green

# 131
  • Хасково
Хайде няма ли някой да се отчете със снимчици Wink Не бъдете скромни моля  Mr. Green
да
ама като се приберем Simple Smile
На морето също е много топло

Вики добре ли е вече

# 132
аз сега ги качвам по-късно тази вечер или утре ще имате снимков материал (и то много)Simple Smile)))

# 133
Абе Тони, остави го тоя интернет, на почивка си Sunglasses Laughing

Мен нещо ме домързя да кача снимките в сайт и затова няма вест от мен, обаче Мопси, не е честно и вие бяхте на море, но нямам спомен да съм видяла снимки Mr. Green ... от Енвиа ... също и от другите ...

Хайде Hug

# 134
  • Някъде там на юг...
ДЗАК  Wink

Вики вече е добре, благодаря   bouquet

Моля, моля, аз не съм обещавала, а вие сами си предложихте услугите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт