Жега Хасковлийчето мори, търсиме прохлада, но уви

• 18 655
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
искам да намеря програма за безплатни разговори чрез интернет през компютъра, моля помагайте!
пробвах с:
www.voipbuster.com
www.voipstunt.com
www.voipcheap.com
не става, иска ми да си предплатя.....
Искам да се обаждам в Испания!
Благодаря предварително:)

# 211
  • БГ
искам да намеря програма за безплатни разговори чрез интернет през компютъра, моля помагайте!
пробвах с:
www.voipbuster.com
www.voipstunt.com
www.voipcheap.com
не става, иска ми да си предплатя.....
Искам да се обаждам в Испания!
Благодаря предварително:)

През Skype не става ли? Аз си говоря с Англия, Канада и щатите.

# 212
А има ли мами на ясленска вълна, като мен? Mr. Green

Яна сподели, но явно няма време, да пише!?

# 213
ами, искам да звъня на мобилен телефон  в Испания и май не може през скайп...ти като говориш с Англия, Канада и Щатите имаш ли предплатени разговори?

# 214
  • БГ
ами, искам да звъня на мобилен телефон  в Испания и май не може през скайп...ти като говориш с Англия, Канада и Щатите имаш ли предплатени разговори?

О, не, нямах предвид разговор с мобилен телефон, говорим по микрофона към компа!

А има ли мами на ясленска вълна, като мен? Mr. Green

Аз, но направо се чудя какво да правя, откога да го пускам?! Да не говорим, че нямам резервен вариант ако се разболее и трябва да си стои в къщи.

# 215
Стефи, ние вече сме го решили. През ноември тръгва, когато все още съм в отпуск и ще съм на разположение за по-ранно прибиране и пр. Също нямаме резервен вариант и силно се надявам, да се адаптира. При болест - болнични на мама или на тати.

Редактирам - имаме нещичко, като вариант за в краен случай, но не го искам варианта! Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 11:30 от envia

# 216
О, не, нямах предвид разговор с мобилен телефон, говорим по микрофона към компа!
skype имам, но човека на когото искам да звъня няма (няма нет, няма комп) та затова търся такава програмка:)

# 217
давате ли на децата нещо за подсилване на имунната система? какво? споделете от какво сте доволни и от какво - не?

# 218
  • Някъде там на юг...
Envia,

ние сме на тази вълна. Правим опити да ходим от миналата седмица. Какво ще излезе и аз незнам. Моят съвет (а и на мед. сестра, и на завеждащ ясла) е, че ако се дава детенце, то по-добре е сега докато още е топло. Предимстово е, че детенце се адаптира по-лесно, защото ги извеждат навън и все още не върлуват толкова много вируси. Вие в коя ясла ще се давате?

# 219
  • Хасково
давате ли на децата нещо за подсилване на имунната система? какво? споделете от какво сте доволни и от какво - не?
давам всяка есен, за малките есберитокс, след 3 години бронховаксом, а тази ще опитам само с изопринозин

# 220
давам всяка есен, за малките есберитокс, след 3 години бронховаксом, а тази ще опитам само с изопринозин
и аз 3 години поред съм и давала бронховаксом и съм доволна, та затова питам, за нещо по-различно - пчелно млечице???, изопринозин - какво е?
от есберитокса доволна ли си? това капки ли са?

# 221
8-ма ясла.

Grinning

# 222
  • Хасково
и аз 3 години поред съм и давала бронховаксом и съм доволна, та затова питам, за нещо по-различно - пчелно млечице???, изопринозин - какво е?
от есберитокса доволна ли си? това капки ли са?
есберитокс е ехинацея, има таблетки и капки, по-лек имуностимулант е.
изопринозин не е на растителна основа, мощен имуностимулант.

# 223
  • БГ
Редактирам - имаме нещичко, като вариант за в краен случай, но не го искам варианта! Mr. Green
Май се досещам и при нас е така! И ние се гласим за 8-ма ясла, предполагам ще се запознаем и на яве?! Има ли и други там?

Mopsy, вие в коя сте? Дай малко инфо за какви по-точно изследвания става въпрос, къде да ги правим и за колко време стават резултатите? А, за самата ясла какво е необходимо освен комплект резервни дрешки и пантофки?

Когато споменах на педито за ясла, той ми каза, че ще му предпише нещо имуностимулиращо, но май не уточни какво!

# 224
Изследванията се правят най-рано в месеца, предхождащ започването - различните лаборатории за различно време ги правели, а какви са - доки знае. Необходимо е преди всичко, да говориш с директорката, за да ви има предвид. За градината - 2 комплекта чаршафи, вода /ако желаете, иначе - чешмяна/, памперси /ако ползвате/, контактна бележка от доки в деня на започването... Ами май това ми казаха!?

Общи условия

Активация на акаунт