Жега Хасковлийчето мори, търсиме прохлада, но уви

• 18 676
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • Някъде там на юг...
Здрастиииииии Лорън!

Добре дошла отново сред нас  Hug Ами за панаира какво да ти кажа - не си пропуснала абсолютно нищичко Naughty Всяка година става по-зле и по-зле Confused

Извинявай за личния въпрос, ама не бързаш ли малко с женитбата?  Wink Я, си поживей  Whistling

# 196
Добре дошла отново, Лорън:)
и аз бях снощи на сватба и рязането на тортата също съвпадна със зарята, сватбата беше в р-нт "Хасково"Simple Smileа ти къде беше?

# 197
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕЛА!
СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ, НО ОТ СЪРЦЕ Й ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ, МНОГО ОБИЧ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
Hug Heart Eyes Hug

По празниците бяхме на море с децата. Студено беше, но се отдадохме на мързел. От днес баткото отново е на градина след 2-месечно прекъсване.

Панаира - задължително го пропускахме, но баткото вече се сеща, така че ходиха с таткото, да се отчетат там. Малката скоро няма да посети такова мероприятие. Naughty

Лека и успешна нова седмица! Hug

# 198
Здрастиииииии Лорън!

Добре дошла отново сред нас  Hug Ами за панаира какво да ти кажа - не си пропуснала абсолютно нищичко Naughty Всяка година става по-зле и по-зле Confused

Извинявай за личния въпрос, ама не бързаш ли малко с женитбата?  Wink Я, си поживей  Whistling

това аз го писах,май!

Лорън,отиде ми на кино диетката от твоята почерпка! Joy Смили се над нас,мила! Praynig Не толкова щедро! Crossing Arms  Hug Благодаря ти,ще си взема кафенце,изкусителко наша!  bouquet

# 199
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕЛА!
СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ, НО ОТ СЪРЦЕ Й ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ, МНОГО ОБИЧ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
Hug Heart Eyes Hug

Лека и успешна нова седмица! Hug[/color]
Благодаря ти сърде4но, envia:)!И вие да сте живи и здрави:)!

# 200
  • France
Момичета, за втори път наблюдавам зарята в Хасково, и искам да ви кажа, че дори в Сф няма такава заря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
На почти световно ниво!!!!!!!!!!!!

# 201
  • Някъде там на юг...
Аз лично този път я пропуснах, но тук пък не съм виждала такава заря, каквато съм гледала в София Laughing Между другото фирмата, която я прави е софиййска  Wink

# 202
Красива беше Grinning

# 203
Здравейте, момичета  Hug Ние един от почивните дни ходихме на Монек http://www.tourismbulgaria.com/bulgaria/bulgaria.php?guide=4200&city=2187 ... Страхотно място....Ако не сте го посещавали, горещо препоръчвам  Peace Има страхотна гледка към язовир Кърджали и Студен кладенец...Качила съм малко снимки тук
http://www.bgbaby.net/jorko2007/gallery.php
Наистина зарята по празниците тук е чудесна, но пък на мен тази година ми се стори доста по-кратка от друг път  Tired

# 204
  • под шипковия храст
пък от нас зарята не се вижда  Cry
ivanah утре непремено ще разгледам снимките, че сега вече ми се спи, а аз определено си падам по този вид местенца.
Били хлапето в театъра има детска стая по време на представленията, така че можеш да се възползваш. добре е само предварително да ги предупредиш, че ще идеш с малките, само за всеки случай, макар че досега винаги е работела. моя син е редовен там, много му харесва  Crazy
ето ти и малко от програмата - на 19.19. и 20.09. е премиерата на "Царството земно" по Тенеси Уилямс от 19,00 до 20,30часа /мисля, че е на хасковския театър/, а на 25.09. ще играят "Двамата веронци" на старозагорския.
Лорън
Здрастиииииии Лорън!
Peace

# 205
# 206
Еее браво на тази майка  bouquet, аз си мислех, че моето бебе е голямо ooooh! Laughing

Къде сте всички отново, тоя вятър навън направо може да продуха човек Grinning

Hug

# 207
браво на тази майка:) да им е жив и здрав сина:)))

# 208
  • Хасково

а мойте двамата сумарно се родиха по-малко Grinning. да са й живи и здрави и тримата.

# 209
  • под шипковия храст
привет на цялото хасковско войнство! как я карате?
 скоро срещнах една позната, която работи в дома за деца сираци до три годишна възраст и се уговорихме, че мога да ида на място да видя с какво може да им се помогне. на този етап имат нужда  основно от памперси и проходилки. ако има и други желаещи сред вас, може да опитаме да помогнем някак. като начало, ако случайно ви се намират бебешки принадлежности като люлки, бънджита, уолкъри и подобни занимавки... Hug или работите с фирми, за които благотворителност не е мръсна дума!

Общи условия

Активация на акаунт