Жега Хасковлийчето мори, търсиме прохлада, но уви

• 18 682
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
# 181
тя ми е супер голяма дружка от у4ени4еските години:)!

# 182
Рожденният ден на Стела мина страхотно, децата се наиграха, майките ги наблюдавахме:)Стела е много щастлива и доволна от подаръците, които полу4и:)! Тортата беше много красива (пеперуда) и много вкусна и прясна:)!ина4е в заведението бяхме само ние и още 1 рожденни4ка и не беше много изнервящо, имаше много игри за децата и изненади:)))по-късно ще има и снимков материал:)

# 183
аз пак със закъснение,но, нищо!
честит рожден ден на патерици на малката Стела!Да расте здраво и жизнерадостно дете!

# 184
  • под шипковия храст
ей, как я карате по празниците?! аз съм мн. ама мн.доволна, чак не се понасям...ще ида да изям един лемон hahaha
току що се върнах от театъра. след големи усилия майка успя да се снабди с билети за Отело!!! беше  Crazy Crazy Crazy Дездемона беше толкова хубав, че въобще не се усети отсъствието на жени в спектакъла! някой друг успя ли да го гледа?
и Българе миналата вечер бяха мн.добри - при сцената с Кочо Чистеменски чак и аз се разхълцах, а Йо започна да подскача от възторг като дойдоха освободителите  Joy и питаше през цялото време къде е дракона и защо нашите не победиха /сцените бяха от историята на България/
Разказвайте при вас нещо интересно. И ако чуете за нещо интересно в града, да свиркате!
честит рожден ден на патерици на малката Стела!Да расте здраво и жизнерадостно дете!
и аз така.   bouquet

# 185
  • БГ
smile3525     ЧЕСТИТ 8-ми септември - Ден на Хасково!!!   newsm51   ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

# 186
  • Хасково
ей, как я карате по празниците?! аз съм мн. ама мн.доволна, чак не се понасям...ще ида да изям един лемон hahaha
току що се върнах от театъра. след големи усилия майка успя да се снабди с билети за Отело!!! беше  Crazy Crazy Crazy Дездемона беше толкова хубав, че въобще не се усети отсъствието на жени в спектакъла! някой друг успя ли да го гледа?
и Българе миналата вечер бяха мн.добри - при сцената с Кочо Чистеменски чак и аз се разхълцах, а Йо започна да подскача от възторг като дойдоха освободителите  Joy и питаше през цялото време къде е дракона и защо нашите не победиха /сцените бяха от историята на България/
Разказвайте при вас нещо интересно. И ако чуете за нещо интересно в града, да свиркате!
[
като чета все едно не живея в Хасково... Embarassed. никъде не сме кодили напоследък, за такива мероприятия казваме че време не остава Embarassed Embarassed,посаледния концерт който гледах беше на Мадона по телевизията Embarassed

Честит празник на всички малки и големи хасковлии!

# 187
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ОТ ХАСКОВО!!! ЖИВОТ И ЗДРАВЕ И ДЪЛГО ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА НАШИЯ ГРАД!

# 188
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИ4ЕТА!!!

# 189
# 190
  • БГ

Бубу-линка, от снимките личи, че сте си изкарали страхотно!!! Да ви е жива и здрава Стела и много да ви радва!

# 191
Боряна, Стела е голяма сладуранка Grinning
Добре сте си изкарали, личи си Laughing

Hug

# 192
Осми септември:

Рождество на Пресвета Богородица

"Майко Божия,
запази ме под Твоя покров!"

от: Кондак на Пресвета Богородица "Взбранной"

Честит празник на всички!

# 193
ама аз честно ви казвам,че за всичко честитя със закъснение! Joy
честит празник!

мъжът ми ме покани на театър, имаше билети за "Отело".няма на кого да оставим дечица,а са малки да стоят сами.този път се разплаках, като му отказвах!вече от почти 3 години не съм ходила на театър, кино...ама ще мине и този период! Cry да сме живи и здрави!

# 194
Здрастииииииииии   bouquet
Хлапето на групата се завърна. Crazy
Твърдо съм решена вече да съм сериозна,че Тони4ка ме захапа Joy

Сега вече като отмина лятото ще съм по-сериозна.
Дано да имам време де,че ми е последна година и ме чак бал,матури туй онуй.
Пък голям мерак имам да се женя.

Снощи бях на свадба и рязането на тортата съвпадна със зарята по случай деня на града ни,беше много романтично. Crazy

Да се оплача,че и тази година не успях да отида на панаира.
Готино ли беше?Предполагам,че вече го няма. Rolling Eyes

Ейййййй вие как сте,що сте.
Нямам време да прочета до тук написаното,но исках да ви се обадя все пак,че и аз вече съм тук. Hug

А сега остана да почерпя за завръщането си.Насладете се! Hug

Общи условия

Активация на акаунт