Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 888
  • 582
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!
Сега си варя яйчица,да си имам и за утре.Стискайте палци да се справя и скоро да се похваля със свалени килограми. Simple Smile

# 151
  • София
Анито, добро утро! Стискаме ти палци, разбира се, и ти пожелаваме успех! Първите две седмици са най-трудни, може да се появи главоболие, отпадналост...но пък от друга страна няма глад. Яж винаги, когато си гладна и колкото ти се яде. И не забравяй да пиеш вода. И да споделяш  Laughing

# 152
Да,задължително ще споделям!Обаче много ме боли гърлото нещо и не ми се яде. Cry

# 153
  • София
Анито, да не се разболяваш? Пий Фервекс, на мен помага!

# 154
Ох,пих едно студено Пепси и веднага ме заболя гърлото,трябва да пия нещо,за да не стане по-сериозно.
Моите яйца станаха печени,забравих ги и им беше свършила водата,ама стават за ядене.

# 155
Добро утро,

Кри, добре се дошла!

Привет, Анито,

ако си болна се лекувай, че тези летни вируси са опасни. Кремчетата с желатин и кисело мляко са много вкусни, а и лесни за направа.

Успешна седмица, момичета! Дано сваляме, задържаме  по-добре от предната!

# 156

Добро утро дами Simple Smile Кантара бързо бързо ме свали от седмото небе.. Днес, необеснимо защо съм +1 кг. Не мога да си го обясня, защото не съм"съгрешила" с нищо. Днес ми е 5 протеинов ден и мисля от утре да минавам на смесени, защото явно няма да стане така. Много отпаднала се чувствам и вчера ме болеше глава и съм сигурна, че е от това.
Браво на всички за постиженията!
Пожелавам на всички лек и режимен ден !
smile3525

# 157
  • София
Здрасти, Пти Салоп! Как да ти викаме на галено?
Днес, необеснимо защо съм +1 кг. Не мога да си го обясня, защото не съм"съгрешила" с нищо.
Нормално, при Дюкан често се случва така. Важното е да не се ядосаш и да не зарежеш режима. Ако си режимна, килцето ще си отиде от само себе си  Laughing. Пий вода.
Много отпаднала се чувствам и вчера ме болеше глава и съм сигурна, че е от това.
Естествено, че е от режима, както по-горе предупредих Анито. Пий калций, магнезий и цинк. Хапни телешки дроб, на мен помагаше за отпадналостта. Витамините, които също харесвам, са за диабетици и се казват Алфа бетик. За главоболието, ако не искаш хапчета, пийни кола лайт, кафенце... Успех!

# 158
  • София
Сноу  Hug, слез от балкона и кажи как вървят при теб нещата  Laughing

# 159
Здравей Кри Simple Smile
Може само Пети  Grinning
Няма да зарежа режима. Видях, че има резултат и не смятам, че това е всичко. Пиер няма да ми изневери  Laughing
Телешки дроб не мога да ям, но се задържах вчера. Надявам се когато почна със зеленчуците да съм по-добре Simple Smile
Благодаря ти за съветите Simple Smile

# 160
  • София
 Grinning Добро утро на всички!   bouquet

Хубав ден, лека и успешна Дюканска седмица на всички!!!
Добре дошли на новите и хубав и успешен старт!  smile3525
Algona, много се радвам, че кликна на линка и вече си сред нас!!!   bouquet
Ванчето, благодаря много за комплиментите!
Кри, липсваше ми!  newsm51
Бачи, самардалата май е с допълнително сол, но пък много я харесвам и съм решила да не си лишавам яйчицата от нея...   chef
Petite, "знам за какво говориш..." И аз се оплаквам от същото!  Sad След 3-тия ден - качвам. Моята схема вече е 3:3  Толкова време се борих с пораженията, които ми доведе упорството да правя по 5 дни... Но вече знам!
За добавките - бя х писала и преди-ползвам фетбърнър амзерикански, вече втора опаковка, заредила съм се с опаковка липозан и съм готова да направя 2 курса с липозана, за да мога да направя съпоставката кой е по-удачния. Към фет-бърнъра прибавям и по 2 таблетки зелен чай. Да видим до какво ще доведе!  Laughing

# 161
  • София
Телешки дроб не мога да ям
A защо? И аз не бях яла никога, но помага при отпадналост. Не е лошо и ако имаш възможност, да полегнеш следобед за 15-20 мин.

# 162
И днес ми се провалиха плановете да мина на Дюкан , поради неорганизираност .
Сутринта едвам станах и нямах никакво време ... карам си на моя режим , който явно ако го продължа ще съм на диета поне още 10 години докато сваля всичко . Rolling Eyes

Нали знаете как докато сте на определена диета , гледате да спазвате всичко както е дадено , а като решите , че ще минете на ваш си режим и се започва ... днес малко бонус , утре една две прасковки , калориите се вдигат , въглехидратите също и накрая се нервите защо сте свалили само едно кило за 10 дена .
Довечера смятам да си приготвя храната за утре и да нямам оправдания защо не съм почнала .
Айде ,спешен ден момичета !  bouquet

# 163
  • София
Сноу  Hug
Не съм убедена в полезността на всички добавки. Например липозана - той спомага за разграждане на мазнините, ако не се лъжа. А колко мазнини  има при Дюки? Почти никакви. Освен това  е за хора, подложени на системни физически натоварвания. Доколкото знам, липозана се свързва с приетите мазнини и ги "пренася" през организма, без да се усвояват. Май спомагаше и за неусвояването на въглехидратите, но пак - колко въглехидрати има при Дюкан? Практически никакви.
Разсъждавам на глас, не споря  Laughing

# 164
  • София
Довечера смятам да си приготвя храната за утре и да нямам оправдания защо не съм почнала .
newsm10
Добре е също така да имаш дребни "залъгалки" - консерва риба тон, рулца от раци, парче шунка, варено яйце... Нещо трайно, което винаги си стои в хладилника в случай, че не можеш да си сготвиш или при пристъп на глад.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт