Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 908
  • 582
  •   1
Отговори
# 165
Кри, не мога да ям телешки дроб защото съм вегетарианка.
А за това, че съм отпаднала пия едно кафе и светвам като крушка   food010

# 166
  • София
Сноу  Hug
Не съм убедена в полезността на всички добавки. Например липозана - той спомага за разграждане на мазнините, ако не се лъжа. А колко мазнини  има при Дюки? Почти никакви. Освен това  е за хора, подложени на системни физически натоварвания. Доколкото знам, липозана се свързва с приетите мазнини и ги "пренася" през организма, без да се усвояват. Май спомагаше и за неусвояването на въглехидратите, но пак - колко въглехидрати има при Дюкан? Практически никакви.
Разсъждавам на глас, не споря  Laughing
Кри, позволявам си да пейстна инфото за липозана, и причината да ме заинтригува е главно заради подчертания текст:
Хранителната добавка LIPOZAN е комбиниран фет бърнър, подпомагащ разграждането на мастните депа (главно с подкожна локализация) и предпазващ от отлагането на нови масти в тези области.
LIPOZAN представлява широкоспектърна формула, съдържаща липотропни субстанции, като инозитол, холин и метионин. Те активизират мастния метаболизъм и подпомагат черния дроб за очистването от мазнините, като същевременно намаляват нивото на холестерола в кръвта. LIPOZAN съдържа хром (хелат), който стабилизира нивото на инсулина и пречи на превръщането на глюкозата в кръвта в мазнини. Липсата на хром в диетата и дефицитът му в организма води до увеличаване на теглото, висок холестерол, диабет, преждевременно застаряване и подтискане на имунната система. Хромът подпомага и мастния подвоз към мускулите. Сам по себе си, той е един естествен фет бърнър. LIPOZAN съдържа L-карнитин, който се използва в организма за транспорт на дълговерижните мастни киселини. Те се доставят до митохондриите, където се подлагат на окисление.

Аз не го открих в самото начало и затова тръгнах с друг фет-бърнър. Но ми се иска да видя резултата му. След 6 дни ще го почна, искам да направя 2 серии и едва тогава ще мога да се произнеса!

# 167
  • Пловдив
Добро утро и от мен! Довечера се прибирам у нас и ще съм по-редовна тук. Направих си сметката, че откакто съм на гости съм протеинна - това е от миналия вторник и съм заформила доста дни май. Само в четвъртък изядох една шопска салата и е единственото ми отклонение. Сега се чудя дали днес да не съм на смесен или да си го изкарам протеинен, но ще видим. До довечера има много, много време. По-точно до 3 сутринта Wink

# 168
Добър ден момичета!Кри ,добре се завърнала отново тук  bouquet
Анито ,добре дошла при нас! Peace
За кремчета разни сте си говорили гледам...гладната кокошка нещо си сънува.... Joy Joy Joy.И аз като ме налегне нуждата за вкусотия си спретвам от тези кремчета ,правила съм и един десерт от книгата на Дюки-носеше името на някви острови... Rolling Eyes,става вкусен.
Сноу пробвай Липозана ,ще останеш доволна  той е хранителна добавка и няма да ти навреди. Миналата година го вземах около2 месеца и аз бях доволна Peace /съчетано със спорт резултатът дори става по-добър/.Въпреки ,че режима на Дюкан е без мазнини,Липозана спомага за изчистване точно на подкожните натрупвания.

# 169
  bouquet Пети,
от режима си отпаднала, аз си пийвам кола лайт в такъв момент. Дюки я разрешава.

nepukistka, имам чувството, че аз съм го писала за оправданията с дребните уж изкушения, които водят до плачевни резултати.

Добро утро, Вещи!
Да се похвалиш с резултат, защото сигурно ще има. Ще ти проследя лентичката  Hug.

Hug Hug Hug на всички, защото без вашата подкрепа нямаше да си повярвам.

# 170
masha24,ти  за колко време ги свали тези 12кг.?И само с този режим ли?

# 171
  • В полето, под тепето.
Привет!

Кри аз съм си така и от лечебно гладуване свалям малко - 3 кг за 14 дни. Embarassed
Ако бях от София да би посетила лечебното заведение, Но и без това имам цяло чекмедже с изследвания - просто напълняването ми е на хормонално основа и се сваля трудно.
Наистина е много демотивиращо. От друга страна май нямам нужда от трета фаза newsm78
Хубаво е да можех да се консултирам лично с Дюкан.

Ванче благодаря за  рецептата, хубаво ще е дни изненадаш с нови Mr. Green.
Аз пробвах да си правя целувки , но подсладителя ми е течен  и се получи едно нищо, но си го хапнах. Joy

От магазин за добавки ли се купува тоз Липозан и колко струва долу горе?

# 172
Привет на всички, newsm03 пожелавам ви спорна и успешна седмица с всичките ви начинания, особено с ликвидирането на килца  newsm10...........Здобих се с Дюканската книжка, почвам да я "хрускам" въпреки че по темата има достатъчно изчерпателна информация - тук представена от вас, упорити, надъхани, последователни, мотивирани сладуранки - дюканки  smile3525......първоизточниците на информация никога не ги подценявам  smile3521

Вещи......сладоледа свърши  smile3502

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 14:26 от sedona

# 173
Ох,разкошно е това кремче с желатина!По колко може да се яде на ден,защото аз мога само на него да карам.

# 174
  • София
От магазин за добавки ли се купува тоз Липозан и колко струва долу горе?
Тиси, купих го от Била преди няколко дни - на щанда за добавки, протеини и т.н. Мисля, че беше 17 лв. за 90 таблетки. Особеното е, че на рафтовете са празни кутии, а като минеш при касата и го платиш - ти дват пълно неразпечатвано шише. Това трябва да се знае, за да не изгори някой с празна опаковка.
В доста аптеки бях питала - но го няма. Аз затова и купих един друг американски, но като го свърша - почвам Липозана!
Седона, успешен старт ти пожелавам!  newsm10

Анито, аз ям по около 2 на ден /сутрин за закуска и вечер за десерт/, като кучето винаги ме "подяжда" Той по принцип където и да е, щом чуе вратата на хладилника идва и любопитно гледа какво вадя. Като взема кремче и се курдисва до мен Laughing На синът ми казах да яде колкото иска, но като види, че остава едно - да не го пипа!  newsm48
А иначе - май всеки ден правя   chef

# 175
Здравейте!
 Joy Той Дюкан и без това препоръчва печенето  Joy

# 176
snow4eva  smile3525 благодаря за пожеланието.........да цункаш Сноуи от мен, много е пораснал и какъв красавец е станал, да оберете всички награди по изложбите... smile3503

# 177
  • В полето, под тепето.
Snow4eva -  newsm51
Аз си мислех да не се продава в тези магазини за фитнесманиаци  newsm78.
Нещо не схванах за какъв крем  говорите, но ще се върна да прочета нагоре.
Ако е кис. мляк с желатин ще взема да пробвам и по друга причина- една мама така си оправила косопада.
 Mr. Green

# 178
  • София
Snow4eva -  newsm51
Аз си мислех да не се продава в тези магазини за фитнесманиаци  newsm78.
Нещо не схванах за какъв крем  говорите, но ще се върна да прочета нагоре.
Ако е кис. мляк с желатин ще взема да пробвам и по друга причина- една мама така си оправила косопада.
 Mr. Green
Липозанът е в Била, а във фитнес магазините се продават другите добавки.
Тиси, аз приказвах за желираното кис. мляко   chef
Седона, благодаря за хубавите думи за Сноу4ето. Дано!   bouquet  Grinning

# 179
  • София
Пети,  Embarassed не знаех, че си вегетарианка! А как една такава месоядна диета, която се основава изключително на месо, пасва на вегетариански режим на хранене newsm78  newsm78 Сигурно и яйца не ядеш? А риба?
Никога не съм яла от желираните кремчета, имам някакви спомени, че Дюки не позволява  желатин. Сега, в 3 фаза, си правя понякога сладолед - просто вземам кисели млекца с плодче 0,1%, пъхам им пръчка и ги слагам във фризера.  Правих на рождения ден на майка ми крем карамел без карамел, вкусно беше. Правих и веднъж целувки, но не ги опитах, децата ги излапаха. А иначе кучето много ме обича, откакто съм Дюканка, все месце има около мен. Преди това почти не ядях месо, а риба съвсем.
Добре дошла, Седона, успешно дюканстване и супер резултати!
Сноу, чакаме резултата от Липозана, но как ще разбереш, че е от него, а не от режима? Може би някой е опитал без диета да го пробва?
Вещи, май ще има пак смяна на лентичката, а? Как се засили напоследък  smile3501
Маша, как е в 3 фаза? На мен специално ми е по-трудно. Като започнеш да хапваш някои неща е трудно да ги ограничаваш, но точно това е целта.
Тиси, аз съм писала - за 10 дни на по кило диня на ден качих 200 гр  #Crazy абсолютно те разбирам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт