Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 982
  • 582
  •   1
Отговори
# 195
Simple Smile) И на мене ми звучи гадно, че е от косми, ама ще си затворя очичките Simple Smile))

# 196
  • София
Да, няма да се отказваме от желираните Степчета!  Sunglasses
А какво ще кажете за Тофу - соевото сирене? Днес съм ходила специално да си купя!
Преди малко потърсих... нали "Google знае всичко"  Sunglasses
"В 100 г тофу има
7 г белтъчини
4,2 г мазнини
2,4 г въглехидрати
0,1 г влакнини
Белтъчините са само растителни, поради което тофу е ценен продукт. Още повече че съдържа всичките осем аминокиселини, от които човешкият организъм има нужда, но не може сам да ги произвежда.
Соевото сирене е много подходящо и за диети при сърдечносъдови заболявания, тъй като в него няма холестерол. Богато е на витамини от групата В: B1 - 0,06 мг%, В2 -0,03 мг% и В3 -0,10 мг%. Източник е на фосфор -126 мг%, магнезий - 111 мг%, калий - 42 мг% , натрий - 7мг%. Съдържа голямо количество линолева киселина, която способства за разрушаването на холестерина и други вредни мастни отлагания в кръвоносните съдове. След яйцата в него има най-много лицитин, укрепващ нервната система."
Още един продукт, с който можем да си Дюканстваме!  smile3508

# 197
Соевите продукти напоследък тотално ги отрекоха ,поради техния съмнителен произход/генно модифициран соев протеин, а не се знае тофуто от каква соя се получава/.Затова да си призная аз не съм им фен и не бих ги предпочела  и препоръчала пред естествените протеини.

# 198
  • София
Да, така е... има може би риск... но дали може да се вярва на опаковката, че това сирене "Йога" "не съдържа генно-модифицирани организми"?  newsm78

# 199
Не е вкусно това сирене. А и Дюкан и заради соята забранява кремвиршите.

# 200
  • София
Девойки дюканки, хайде да не изпадаме в кайности (само на мен ми е позволено, защото имам да свалям още мнооого кила, а ако запецна ще се побъркам). Така че яжте си желатинчетата и да ви е вкусно (да не би да ядете по 10 на ден?), яжте по малко тофу, ако ви е вкусно (на мен не ми допада), важното е грамчетата и килограмчетата да се топят, мазнинките - също. Ако Сноу докладва за супер резултати с Липозана, ще го включим в Дюкана (ако няма рима-удари ма).

# 201
  • София
Сега си припомних, че Елиниа готвеше с бира и пак беше постигнала страхотни резултати. Вещи е на мазен Дюкан (и аз за 3 седмици) и върви все надолу. Важното е да не се отклоняваме от основните принципи  Laughing
Всъщност моя основен проблем е, че съм лакома. Без 1 мога, но ако хапна...става страшно.
И аз съм така, за съжаление  Embarassed Поради това предпочитам да не опитвам!
Момичета, устанивих, че като ям сладко, после ми се яде още, и още, и още...въобще желанието за сладко става неудържимо. Затова сега съм решила и на галавечерите да не ям сладко.
Пети, а не разбрах риба ядеш ли?
Анито, забравих да кажа, че имаш много хубава линийка, честито!

# 202
  • София
Кри, и аз така мисля!   bouquet
На мен ми харесва и днес на обяд специално ходих да го търся, само че не намерих това, което обичам - китайското, а някакво друго, ама го хапнах!  Grinning
Значи, за липозана... след 6 дни го почвам и едва след това ще имам наблюдения.

# 203
  • София
Спомняте ли си "Моята голяма луда гръцка сватба"? Май така беше заглавието на филма. Там годеника на гръцката девойка е вегетарианец, от което нейното семейство изпада в луд потрес. Лелята обаче реши, че след като е вегетарианец, ще му сготвят агнешко. И всички се успокоиха  Joy

# 204
Благодаря,krikri!  bouquet

# 205
 Joy Joy Joy ................ Любим ми е този филм, Кри!
Само неразбрах, какво мислиш за редуване във втора фаза П/4 на ПЗ/3?

# 206
  • София
За мен това е психологически най-добрия вариант, въпреки,че не съм го прилагала. Но като се върна през септември на 2 фаза, ще го спазвам така. Главното предимство е, че в края на седмицата можеш да ходиш на гости, на заведение или просто да се почустваш като човек. Освен това не броиш дните, а и има 1 протеинов ден повече, което няма да е излишно, все пак по-голяма част от нас свалят по време на протеиновите дни. newsm10

# 207
  • София
Фоли, как я караш ти в трета фаза?

# 208
Здравейте момичета.newsm51
Кри, добре дошла, липсваше ни  Hug
Фоли, как я караш ти в трета фаза?
Ами продължавам да свалям, вече минах финалната лента и съм 0.500 надолу, въпреки многото плодове и малко сладолед.
Днес съм на 1 кг. грозде/многого обичам/ и 3 кремвирша. Нищо не ми се яде.
Joy Joy Joy ................ Любим ми е този филм, Кри!
Аз пробвах, много добър вариант е  и се сваля повече.
 smile3525 smile3525 smile3525

# 209
Благодаря ви Кри и Фоли!!!
От 13-ти ще го направя така  Hug

Общи условия

Активация на акаунт