Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 944
  • 582
  •   1
Отговори
# 285
Вещи, я не се дразни за глупости.............какъв хубав дъжд се разсипа, хладинка  newsm44

# 286
  • София
Момичета, бройте ме и мен! Днес ми е първи ден!

Обаче,  имам един голям проблем - не ям месо.... Sad само риба. Мислите ли, че ще успея??? Стартирам с 64 кг. искам да отслабна до 57 кг, като за начало - после може и до 55 да се стигне.  

Купих овсени, но не трици, а фино смлени ядки .... някой да каже дали става с тях?

Сутринта хапнах 3 с. л. от ядките с малко кисело мляко.
А, за обед си сготвих:
150 гр извара + 2 яйца + 2 перца лук и малко копър. Заливка от 2 супени лъжици кисело мляко 0,1 % и малка лъжичка горчица - нея много я обичам Simple Smile

Стана много добре - даже ще го ям на 2 пъти.

И след 18.00 никакво ядене Simple Smile

Утре ще пиша има ли ефект!

# 287
  • Пловдив
Къде е тоя дъжд??? Дайте го насаааамммм!!!  #2gunfire

# 288
  • Пловдив
Михаела, добре дошла при нас.  welcome Напоследък много вегитарианки се присъединиха, може по-нагоре да видиш. А ти поне риба ядеш, така че едва ли ще имаш големи проблеми. Овесени ядки не може,  Naughty те са въглехидрат, така че от утре може да ги спреш. Може и пшеничени трици, ако няма овесени, Дюк не ги отрича, но те дразнят стомаха понякога, затова овесените са за предпочитане. Но както установихме напоследък ги няма на пазара, така че ... Ще се задоволим с това, което има и може   chef 

# 289
В Пловдив още не вали
ама тука малко разхлади
аз на Вещи облаци изпращам
да задуха да гърми
и при нея скоро нека завали 

newsm51

# 290
  • Пловдив
В Пловдив още не вали
ама тука малко разхлади
аз на Вещи облаци изпращам
да задуха да гърми
и при нея скоро нека завали 

newsm51

От твоята уста - в божиите уши!!!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 291
  • София
Михаела, добре дошла при нас.  welcome Напоследък много вегитарианки се присъединиха, може по-нагоре да видиш. А ти поне риба ядеш, така че едва ли ще имаш големи проблеми. Овесени ядки не може,  Naughty те са въглехидрат, така че от утре може да ги спреш. Може и пшеничени трици, ако няма овесени, Дюк не ги отрича, но те дразнят стомаха понякога, затова овесените са за предпочитане. Но както установихме напоследък ги няма на пазара, така че ... Ще се задоволим с това, което има и може   chef 

Благодаря   bouquet

Утре на път за работа ще видя в аптека Ремедиум - на дир.бг прочетох, че там имало.... но не обърнах внимание преди колко време, че вече 2ри ден чета за Дюкан и вече не знам къде, какво съм намерила.
Ако има в аптеката на Шишман утре ще пиша Simple Smile

# 292
Добре дошли на новите Дюкананки!

PetiteSalope, в Ямбол има магазин СБА Европа може там да има. Аз ги купих преди месец от Европа в София, но и моите привършват. Това е признак, че има много привърженички на режима. Другото, което ме впечатлява е, че бързо свършва обезмасленото мляко.

mihaella77, добре дошла! Естествено, че можеш да се справиш с тези кг. Само не прекалявай с млечните.
sedona, къде вали? В Младост е само мрачно, но дъжда липсва.

Вещи, виж колко сме продуктивни като ни се скара.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

# 293
 welcome Михаела, пожелавам ти много упоритост и постоянство с дюканстването  newsm03

Маша, до преди малко валеше тука на Патриарха и Витошка  ........искам си дъждаааа  smile3514

# 294
Здравейте!
Вчера си купих едно свежо сирене,пише,че е с намалено количество на сол и мазнини.Дали е подходящо?
Ох,и аз чакам разхлаждане в Пловдив,че умрях от жега,като ходихме до детската кухня.

# 295
  • София
Мasha24, благодаря ти!   bouquet

Хмм, май днес да не го броя с тези пусти овесени ядки, а?  newsm78 Rolling Eyes

# 296
  • Пловдив
.......

Вещи, виж колко сме продуктивни като ни се скара.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

Тъй я ... другия път ще взема и бухалката  hahaha    newsm66

# 297
  • Пловдив
Мasha24, благодаря ти!   bouquet

Хмм, май днес да не го броя с тези пусти овесени ядки, а?  newsm78 Rolling Eyes

Брой го  с малко прегрешение Wink Тъкмо гледам Дир-а  Laughing

# 298
  • София
 Cry Мнооооооого тъъъъъжна вест!
Няма трици!  Няма внос! #2gunfire
Има само пшенични! Овесени - йок! Поне още 10 дни нямало да има със сигурност!

# 299
  • София
Sedona, мерси и на теб!

Този път съм си обещала да бъда многооооо постоянна, че от как се помня....все съм си на диети и все с йо-йо ефект...  Sick

Общи условия

Активация на акаунт