Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 940
  • 582
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Мasha24, благодаря ти!   bouquet

Хмм, май днес да не го броя с тези пусти овесени ядки, а?  newsm78 Rolling Eyes

Брой го  с малко прегрешение Wink Тъкмо гледам Дир-а  Laughing

Да, аз от дир-а видях темата тук Simple Smile Много по-интересно е.... там цяла сутрин никои не ми отговори

А, овесените ядки няма да си ги слагам на сърце!  Rolling Eyes

# 301
  • София
Михаела, добре дошла и успех в дюканстването! Пий вода и яж начесто, можеш да ядеш и след 18 ч, ако си гладна  Laughing Ако можеш, на вечеря не яж млечни, а риба - така има по-голям ефект.
В Ремедиум в Изток няма трици...
Ой, да не забравя - РАДИ – ЧЕСТИТО! Добре дошла в трета фаза (нищо, че аз съм само временно, пак те приветствам   bouquet)
Седона, от дюканстването ли почна да пишеш стихове? smile3501

# 302
 newsm12 тук близо до мен на Патриарха има един диетичен магазин, я да взема да ида да видим каква е хавата с тия ОВЕСЕНИ ТРИЦИ............голям кът нещо взеха да се оказват  newsm12

Кри,  newsm62 като се има в предвид, че съм човек на изкуството...............дай ми само, четки, моливи, хартии,компютър и добро настроение.....

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 14:23 от sedona

# 303
  • София
sedona, много хубаво ще направиш ако хлътнеш да провериш  Grinning
Ама нищо не каза за резултата ти след първия ден? Премери ли се?

# 304
  • София
Сноу, мерси за доброто желание и че провери, жалко, че няма...  bouquet

# 305
  • София
Мерси krikri, вода пия много, поне 3 литра на ден....имам тренинг от множествотo други диети....

Sedona, имаш ли идея до колко работи този магазин на Патриарха? Мога да мина след 18.00

# 306
  • София
Сноу, мерси за доброто желание и че провери, жалко, че няма...  bouquet
обаче има пшенични - в магазин Фамилия - на ъгъла на Екзарх Йосиф и улица Сердика. Предполагам, че и в другите Фамилии ги има. Овесените са кът  Rolling Eyes

# 307
Simple Smile)
Ядки нестават... Ние сме по триците.
А как го правите това-скрити? И защо се криете Simple Smile))
Колко е хубаво да се чува, че с ядене се слабее. Ама все пак трябва да сме в рамките на режима Simple Smile)

# 308
Знаете ли какво установих-от този гел на Нивеа Good-bye Cellulite обиколката на бедрото ми е намаляла от 58 на 55,5 см.Значи все пак действа! Party

# 309
Мацки, ОВЕСЕНИ нямаааа, само пшеничени......бабчето каза, че няма внос да се очакват на пазара след месец, а лелчето до нея каза: "ако сте по режима на Дюкан, може и пшеничени"........аз само и се усмихнах  smile3502

сноу, не споделям за моите килца, тъй като в къщи нямам кантар, чак днес се претеглих.......84 кг. висока 175 см., имайки в предвид, че съм с тежък и едър кокъл, трябва поне 15/20 кила да смъкна, та да се чувствам добре  newsm17

# 310
  • София
А как го правите това-скрити? И защо се криете Simple Smile))
Колко е хубаво да се чува, че с ядене се слабее. Ама все пак трябва да сме в рамките на режима Simple Smile)
Може би се получава, когато се изключиш, но оставаш в сайта. Нямам друго обяснение! Аз понякога го правя като имам работа и без да искам забравям, че съм оставила отворен прозорец  Rolling Eyes
седона, ще успееш!  newsm10 Но си мисля, че едно от първите неща, които трябва да си подариш е кантарче smile3521 

# 311
  • София
Здравейте !

Каква е разликата между овесени ядки и овесени трици ??

ПС:В центъра на София вали Simple Smile

# 312
Поздравления за намаленията, Вещи!  bouquet  bouquet  bouquet

# 313
сноу, благодаря за куража  newsm51 , от каде мога да си взема хубаво кантарче и колко жълтици може да струва?

# 314
  • Пловдив
Мasha24, благодаря ти!   bouquet

Хмм, май днес да не го броя с тези пусти овесени ядки, а?  newsm78 Rolling Eyes

Брой го  с малко прегрешение Wink Тъкмо гледам Дир-а  Laughing

Да, аз от дир-а видях темата тук Simple Smile Много по-интересно е.... там цяла сутрин никои не ми отговори
А, овесените ядки няма да си ги слагам на сърце!  Rolling Eyes

Тук няма такава опасност, както вече си разбрала  Joy

Общи условия

Активация на акаунт