Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 880
  • 582
  •   1
Отговори
# 435
Лузоро, аз се храня възможно най-режимно и то в офиса, но е по трудно. Друго е да си вкъщи и да си направиш нещо с продуктите, които са в хладилника. Не мога да си помъкна всичко в офиса. По принцип си нося от вкъщи, но днес ми се наложи много бързо излязох и нямах време да си взема каквото и да е.
Лу е права, не и се сърди. На-важната част от диетата е да спрем да търсим оправдания, затова че сме се подхлъзнали.  bouquet

# 436
Фоли, направо ме изкефи с това за тегленето, аз винаги го правя след душ Crazy Hug
...а за храната, момичетат са написали и голяма работа ти гледай с друго да не я нарушиш Hug

# 437
  • София
Пети, ще свикнеш да си приготвяш от вечерта, ще си направиш система, която да ти върши работа. Аз сега съм в отпуск, но като ходех на работа, в повечето случаи си приготвях храна от вечерта в кутии или фолио. Сутрин само я грабвах. А удобни храни има доста, зависи все пак от работата - ето Пуки е банкерка, трудно ще ръфа нещо на бюрото...но и това е възможно. Айрян в малка бутилка, прясно мляко - все пак не може шефката да ти забрани и да пиеш, нали? За други работни случаи - мънички парчета шунка или месо, на хапки; варени яйца на половинки. Аз така действах, в ПЗ дни е по-лесно.
Пуки, и аз мисля, че трябва да се опиташ да увеличиш храненията с 2 закуски (сутрешна и следобедна), или когато имаш възможност.

# 438
  • София
Snow4eva, не се отчайвай и аз си мисля, че проблема е в многото млечни храни, които поемаш, може и да е такъв етапа преди да започнеш да сваляш по-интензивно. Просто намали млечните, увеличи рибата и пилето и всичко ще си дойде на мястото.[/b]
Маша, изглежда това е така! Млечните са протеинови, но аз хапвам доста кисело мляко, а риба и пиле - по-рядко. Още сега отивам да си взема месо за обяд и да закупя риба. Преди малко ми звъннаха да ми кажат една рецепта за довечера и ще я направя:
Филе от риба хех кисне в марината от лимон, чесън, подправки "Балканът пази своите тайни"  Sunglasses, после се увива в алумин. фолио и се слага в грил тиган от двете страни за по 10 мин.   newsm22

# 439
  • София
Сноу,  Hug дано да съм ти от полза - като започвах режима, ветеранките съветваха млечните да се ядат до обяд, особено в ударни или протеинови дни. Гледах да го спазвам, с изключение на някое айрянче...
МИхаела, бира-НЕ!, пшеничните трици не са задължителни, а пожелателни, особено в случаи с проблеми в малката стаичка. Но спокойно можеш да минеш и без тях, като са ти гадни. Опита ли ги с кисело мляко?

# 440
Здравейте на всички ! Hug Аз съм на задържане в момента ,но и съм пред МЦ вчера кантарът ме  #2gunfire с +1,5 кг ,но днес съм си пак 70 кг  Shocked -така ,че нещо му става /на кантарЪт/Айде ,чао и успех на всички ,че мъжЪ ме притеснява да тръгваме на вилата /при доматите/ Joy ! Cry  #Cussing out #2gunfire Twisted Evil

# 441
  • София
Днес мисля да съм на 2 яйца, риба тон, копър, лук и кисело мляко.
Сега погледнах - нали няма да ядеш само това? Малко ми се струва... А пак за бирата - в трета фаза веднъж седмично като галавечеря Laughing

# 442
  • София
Ето ме пак Simple Smile

Направих си супер бъркоч за обяд! Препоръчвам го: 1 консерва риба Тон + малко копър и лук + 2 намачкани яйца и малко оцет - сигурно откривам "топлата" вода, а?  Laughing Може и заливка от 2 с.л. кисело мляко и малко горчица.

Обаче, от майка ми знам, че не трябва да се яде кисело мляко с риба... някой чувал ли е това?

# 443
  • София
Сноу,  Hug дано да съм ти от полза - като започвах режима, ветеранките съветваха млечните да се ядат до обяд, особено в ударни или протеинови дни. Гледах да го спазвам, с изключение на някое айрянче...
МИхаела, бира-НЕ!, пшеничните трици не са задължителни, а пожелателни, особено в случаи с проблеми в малката стаичка. Но спокойно можеш да минеш и без тях, като са ти гадни. Опита ли ги с кисело мляко?

Точно с кисело мляко ме задавиха Simple Smile

# 444
  • София
Сега погледнах - нали няма да ядеш само това? Малко ми се струва... А пак за бирата - в трета фаза веднъж седмично като галавечеря Laughing

Май само това ще е... не знам какво още Sad особено като не ям друго месо...някава идея? Ще съм благодарна, много!

# 445

Обаче, от майка ми знам, че не трябва да се яде кисело мляко с риба... някой чувал ли е това?

.... Joy Joy Joyоще съм жива след тази комбинация , еее не убърквам рибата с кисело мляко , но се е случвало след печена рибка да пийвам айранче... Rolling Eyes
По повод пшеничните трици остави ги да покиснат повечко в млякото /или предварително ги кисни в малко количество вряла вода/ ,стават по -лесни като че ли newsm78 за преглъщане Peace

# 446

Май само това ще е... не знам какво още Sad особено като не ям друго месо...някава идея? Ще съм благодарна, много!
Включи си и извара ,а щом ядеш риба -о.к.наблегни на нея като две от храненията /обяд и вечер ги направи рибни Peace/

# 447
  • София
По повод пшеничните трици остави ги да покиснат повечко в млякото /или предварително ги кисни в малко количество вряла вода/ ,стават по -лесни като че ли  за преглъщане

Мерси за триците, ще пробвам с топла вода Simple Smile

Риба ще хапна и на вечеря... май след ударния етап ще имам хриле  Joy

# 448
mihaella77 ,

за мен най-големия "деликатес" е кисело мляко с трици, подсладено със "Степ" ягода. Опитай, няма да съжаляваш, а и се преглъща по-лесно.

# 449
Сега погледнах - нали няма да ядеш само това? Малко ми се струва... Laughing

Риба ТОН, не е ли много, цял тон. Joy

Общи условия

Активация на акаунт