Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 865
  • 582
  •   1
Отговори
# 480
Сноу, щом сме тук май всички сме били така, с по едно хранене.  bouquet

# 481
  • София
Фоли, Деничка, мерси за инфото - друго е като си го знаем и на теория!
Сноу, колко усилия ми костваше, докато се науча да закусвам...а и да ям на 2-3 часа. Да добавя, че хапнах малко насила 2 бутчета и 1 домат.
Анито, добър резултат, браво! По кило на ден не е много желателно, прекален стрес е. По-добре бавно, но славно и завинаги!

# 482
  • София
И аз съм така... даже едва ядох сутринта и на обед, защото до преди понеделник ядях само веднъж на ден и сега преди 17.00 не ми се яде...много лошо... после защо сме дебели Sad

# 483
  • Пловдив
Днес мисля да съм на 2 яйца, риба тон, копър, лук и кисело мляко.
Сега погледнах - нали няма да ядеш само това? Малко ми се струва... Laughing

Риба ТОН, не е ли много, цял тон. Joy

Че Дюки не забранява количествата, ако иска и два тона може да удари Wink
Здрасти пак, върнах се, нахраних звяра, сложих го да спи и седнах тук, изписали сте 3-4 страници докато ме е нямало. До сега пих кафе със сметана и сода, сега хапвам краставица с извара. Та след малко ще видя какво ще хапна пак  Joy

# 484
  • В полето, под тепето.
Цитат
Цитат на: Тиси/ в вторник, 31 юли 2007, 16:24
Фоли- това за съпротивлението силно ме заинтригува- аз се меря след сутришния душ и краката ми  са ако не мокри, то поне влажни.
Какво ще рече това, че така ме изкарва по -тежка ли

Вероятно, да. В едно списание четох, че тялото поема около 2 л. вода през кожата със сутрешния душ.

Колко добре, че се тегля преди душа   

И добре правиш, то само косата тежи кило.   

Е това за 2 кг много ми хареса. Joy Няма да се къпя вече  Joy Joy

Тук ври и кипи от научни дискусии. Лично за себе си съм приела теориите на Дюкан и не искам да се обърквам с други.  newsm10
Днес никой не пише за овесените трици- намират ли се още newsm78
Вещи има ли в Мега Марина пшеничени- в Сани няма от 1 седмица newsm78
А също питаше за храненето нещо - продължавай си както си знаеш  - ти си ветеранка дюканка и имаш забележителен успех.

# 485
  • София
Хайде на кафе по този случай!  Grinning

# 486
  • Петрич
Здравейте!
Аз пак да се оплача,че не съм свалила нито грам.Как е възможно?Направо ми се плаче.Направих седем ударни дни и само първите няколко дни свалях по кило.Сега съм на смесения режим от 2-3 дни и не съм свалила изобщо.Ям по няколко жълтъка на ден(белтъците мразя),пия таратор и прясно мляко.Хапвам и домати със обезмаслено сирене,както и зеленчуков микс.Насилвам се да ям повече,уж да компенсирам месото и пак не съм свалила.Ох,олекна ми.

Купих си овесени трици.Нали с тях се приготвяше палачинка?Имаше и овесено брашно,но не си купих.Реших първо да питам тук, дали мога да го консумирам.

# 487
  • София
Здравей, Вера  Hug Спокойно, всичко е в реда на нещата. След ударния по време на смесения задържаш вода, която ще си отиде още с първите 1-2 дни на протеини. Ти се радвай, че не си качила  Laughing аз винаги качвах през смесените дни, поне в началото.
А овесено брашно не може.

# 488
  • София
Здравейте и от мен!И аз бях в същото положение-спазвах режима,но кантара нищо не отчиташе,изкарах 5 протеинови и 3 смесени и ефекта беше само визуален-наистина леко се смалих  Simple Smile.Няколко дни изневерих на Дюкан,като ядох само диня,но не спрях да ви чета и събирам информация от тук.От вчера започнах отново с ударните дни и О,ЧУДО-днес съм с едно кило по-малко.Преди малко изприпках до Красно село и си купих един кг. скумрия и благодарение на всичко,което изчетох,ще има промяна в менюто ми.Скумрийката я овкусих с дивесил,резени лимони и малко чесън-както прочетох в една от рецептите,завих я във фолио и я изпекох в тефлонов тиган.Стана божествено вкусна,имам готова и за вечеря.Харесвам този режим,защото не стоя гладна,а не ми става тежко след като се нахраня,много съм щастлива!!! Laughing

# 489
  • София
Сметнах си калориите - всичко за днес ще е към 850 - 900 кал.
Май са малко, а?
Не съм свикнала да се храня на толкова често и сега ми е тежко  newsm78

Измислих още 1 десерт, май много ми се яде сладичко.

Пасирана извара + подсладител и канела   chef

# 490
  • Пловдив
Всички говорят най-вече за килата, а защо не гледате мерките? Те са дори по-показателни, защото хората виждат това, никой не може да види теглото ви  Crazy

# 491
  • В полето, под тепето.
Браво продължавайте в същия дух smile3501
mihaella77 - това с изварата го пробвах, но не ми хареса много, но за сладоледа на клечка - ще пробвам. Преди два дена замразих прясно мляко с малко степче- но е силно да се каже, че се получи сладолед. Joy
За калориите  не знам. Аз никога  не ги  смятам, това е привнесено от други диети. Laughing

# 492
  • София
Вещи, права си! В другите теми чета, че там играе сантиметърът.
Може би защото с кантара е по-лесно - стъпваш и виждаш, а със сантиметърът - малко повече време трябва. То е ясно, че след като намалява теглото - има отслабване и намаляване на обиколки. Навремето пиех Хербалайф и трябваше през няколко дни да ме мерят със сантиметърът - беше ми много досадно, въпреки, че резултатите се виждаха!
Сигурно защото изисква повече време, а и трябва да пишеш, защото мерките са няколко...

# 493
  • София
Всички говорят най-вече за килата, а защо не гледате мерките? Те са дори по-показателни, защото хората виждат това, никой не може да види теглото ви  Crazy
Абсолютно си права!При мен е така-килата същите,а мерките по-малки.Вече сменям втори панталон,защото ми седят като подарени,дори грозно...

# 494
  • Пловдив
Вещи, права си! В другите теми чета, че там играе сантиметърът.
Може би защото с кантара е по-лесно - стъпваш и виждаш, а със сантиметърът - малко повече време трябва. То е ясно, че след като намалява теглото - има отслабване и намаляване на обиколки. Навремето пиех Хербалайф и трябваше през няколко дни да ме мерят със сантиметърът - беше ми много досадно, въпреки, че резултатите се виждаха!
Сигурно защото изисква повече време, а и трябва да пишеш, защото мерките са няколко...

Времето е повече, ама и резултатите са повече, та си заслужава  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт