Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 921
  • 582
  •   1
Отговори
# 330
ай, ай, айййй, въй, въй, въйййй Weary smile3515 ......е големи вносители, няма що, типично по ганьовски, добре че не е на живот и смърт

# 331
Между другото по повод кантарите вчера се отдадох на неволни размисли ,за това кой е изобретил таз чудост  на техниката и основоположник на женската суета.Представете си  периода преди неговото появяване ... ThinkingХората блажено са си похапвали и пийвали без притеснения за техния вид и изглед/ е наистина и раничко са измирали от болести неизвести ,които в наше време вече сме им поставили вече етикети като инфаркт и инсулт..и др.разни/Стига филисофия , а сега по сюрозно... Mr. GreenЛично аз имам ел. кантар ,който мери доста прецизно,поне за сега.. ,но това което се показва на дисплея като % състав на водата и мазнините ,според мен не е реално ,защото % мазнини веднага се променя с промяната на всеки грам/би било много лесно и приятно ,нали .. Mr. Green?/Специално за себе си понижението на мазниниките отчитам единствено със сантиметърче,като измервам обиколките си .Да не говорим ,че ако активно спортувате на кантара може дори да сте в леко повишение ,докато обиколките ви се задържат или падат в този момент.Сори за дългословието... Hug

# 332
Механичния като закове на една цифра и това е .
А другия като ветропоказател .  Twisted Evil

Joy Joy Joy Моят механичен е ръждясал / стои в банята/ и ги заковава на 45, много ми харесва и затова не го изхвърлям.

# 333
Относно кантарите и аз да споделя. Мъж ми си пада малко разбирач и каза, че кантарят измерва % вода и мазнини, като мери съпротивлението.
В упътването пише, че трябва да се стъпва бос . Аз пробвах естествено тази теория, като се качих с мокри крачка  и се оказа, че има голяма разлика. Та си мисля, че може и да е прав. newsm78

# 334
...и личното ми мнение за пшеничния зародиш , е че също става , Peaceкойто го харесва повече може спокойно да си го позволи ,поне на времето  го вземах и него редовно ,но за моите стомашни проблеми, триците,колкото и да са ми неприятни, ми вършат по-добра работа.

# 335
Отивам да си смилам телешкия шол,шницели ще си спретвам за вечеря  Mr. Green,а и до фитнеса пак мисля да отскоча и една йога да направя..бай и  Hug

# 336
  • София
О, супер новина би било, ако става! Аз го харесвам много зародиша! eat

# 337
Здравейте на всички нови Дюканки Simple Smile Прочетох, че и още едно момиче, което не яде месо се е присъединило към нас, но тя не е вегетарианка, защото яде риба.
Мислите ли, че с някакви диуретични хапчета може да се оправи проблема с ВЦ-ту?

# 338
  • София
Здравейте на всички нови Дюканки Simple Smile Прочетох, че и още едно момиче, което не яде месо се е присъединило към нас, но тя не е вегетарианка, защото яде риба.
Мислите ли, че с някакви диуретични хапчета може да се оправи проблема с ВЦ-ту?

Аз съм тази дето не яде месо Simple Smile и затова не се пиша вегетарианка Simple Smile
Но имах кофти преживяване с едно животинче и оттогава 1,5 г. не съм хапвала месо.

Та, за триците - обиколих около Пирогов - няма никъде....остават пшеничните трици на Патриарха.

# 339
  • София
Мислите ли, че с някакви диуретични хапчета може да се оправи проблема с ВЦ-ту?[/b][/i]
Не, честно казано не ми се струва добра идея. Може би някакъв чай, но хапчета...  newsm78 Но каквото и да е, чувала съм, че се привиква и води до хроничен проблем. Може би е по-добре смесените дни /със зеленчуците/ да се увеличат, както и хапването на триците. Аз до момента не съм имала проблеми...
PS - но не са и диуретични, а някакви разхлабващи трябва да са. Ако поискаш диуретични, ще ти дадат други в аптеката. Може би са удачни само в по-тежки случаи. Не знам...

# 340
  • В полето, под тепето.
Лу-  202uu много ми хареса разсъждението ти за кантара.
Аз мисля, че е важно да показват само надолу, но не става  Joy
Сноу - не искам маниашки - аз си крия килограмите в къщи и не искам да ми помни теглото Joy
Фоли- това за съпротивлението силно ме заинтригува- аз се меря след сутришния душ и краката ми  са ако не мокри, то поне влажни.
Какво ще рече това, че така ме изкарва по -тежка ли newsm78

Аз вчера и пшеничени трици не намерих - така че който види да си купи, ще вземат и те да изчезнат в тази лоша за земеделието година.
PetiteSalope за проблема разхлабителни хапчета и чайчета, ако не става само с триците.
Толкова много се пише, че не смогвам да чета. И в дира ли има такава тема newsm78.

# 341
Сноу, за съжеление аз имам и се чудя вече какво да правя. Чай не мога да пия (гаден е чая). Сега като казах чай и се сетих да ви питам, знаете ли дали студения чай е позволен. Не съм гледала какво съдържа, защото ако пия поне да е от студените.

mihaella77 Добре дошла официално! Пожелавам ти силна воля и търпение Simple Smile

# 342
Тиси аз въобще трици не мога да си намеря, а и никога не съм яла. Някои използвал ли е диуретици? Да сподели опита си... Че вече съм на границата на нервна криза...  Embarassed

# 343
  • София
Сноу, за съжеление аз имам и се чудя вече какво да правя. Чай не мога да пия (гаден е чая). Сега като казах чай и се сетих да ви питам, знаете ли дали студения чай е позволен. Не съм гледала какво съдържа, защото ако пия поне да е от студените.

mihaella77 Добре дошла официално! Пожелавам ти силна воля и търпение Simple Smile

Пети, разхлабващи или диуретични/обезводняващи/ си купила?
Опитай първо с по-меки методи - някакви чайове, макар и гадни...
Студен чай - нали нямаш предвид на Nestea

Те са сладки - съдържат захар и не може!

# 344
  • В полето, под тепето.
Да защо искаш диуретици newsm78
Има разни билкови разхлабителни- Лаксена и др. , иначе бях писала за таблетки от фибри- Биовлакно, Лу беше писала, че се продават фибри в диетичните магазини. Най-добре да попиташ в някоя аптека.
А и така наречени чайчета за отслабване- имат такъв ефект.
Можеш да си направиш сама студен чай, дори и с цел разхлабване с такъв чай!

Общи условия

Активация на акаунт