Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 956
  • 582
  •   1
Отговори
# 345
 Тиси  33uu , мисля, че дава разлика само в % мазнини и вода. Hug
Пети, има разлика между диуретици и пургативи. На теб май ти трябва пургатив. Пробвай с парафиново олио.

# 346
Благодаря много на всички за съветите. Още нищо не съм купила. Чакам заплатата и отивам на пазар.А някой използвал ли е Зарсена? Мисля, че пак беше за разхлабване.
Фоли какво е пургативи? За първи път чувам такова нещо...  Embarassed

# 347
  • София
Пети, диуретиците са за изхвърляне на водата, не ти ги препоръчвам. За  smile3550 са слабителни или разхлабващи. Аз лично като го закъсам много, пия китайски билков чай за отслабване, пише Anti adipose tea на кутията. Доволна съм, няма химически добавки, а само зелен чай, слез, листа от бамбук, кайсия и лотос. Пия го вечер след ядене, да ме изкара на сутринта. Ако не си свикнала с него, трябва да е запарен за кратко време, да не получиш колики  Laughing Не се привиква, добре прочиства.
Майка ми пие Лаксит 3х2 при нужда.

# 348
  • София
Сноу, за съжеление аз имам и се чудя вече какво да правя. Чай не мога да пия (гаден е чая). Сега като казах чай и се сетих да ви питам, знаете ли дали студения чай е позволен. Не съм гледала какво съдържа, защото ако пия поне да е от студените.

mihaella77 Добре дошла официално! Пожелавам ти силна воля и търпение Simple Smile

Благодаря на всички за топлото посрещане!
  bouquet
Аз имам много проблеми с ходенете до 00 и от години използам какви ли не гадости...хапчета, билки и към всички в крайна сметка се привиква. Последния път като говорих с моя аптекар ми каза, че след толкова години проблеми е най-добре да се мине на клизми....но не съм много убедена, а и не съм пробвала, за да знам как се чувства човек.
Но съм забелязала, че като мина на някаква нова диета - винаги имам ефект, да се надяваме да е така и този път Simple Smile

А, дали триците могат да се заместят с Хуск? Те са подобни - люспи от някакво блатно растение...

# 349
  • София
Аз имам много проблеми с ходенете до 00 и от години използам какви ли не гадости...хапчета, билки и към всички в крайна сметка се привиква. Последния път като говорих с моя аптекар ми каза, че след толкова години проблеми е най-добре да се мине на клизми....но не съм много убедена, а и не съм пробвала, за да знам как се чувства човек.
Ами, това било най-доброто средство, най-ефективното, без странични последствия и т.н. Препоръчват го дори всекидневно при продължителен глад /Лидия Ковачева, Пол Брег/
Правила съм го, вариант е... Но най-добре е естествения начин!

# 350
  • Пловдив
Мога за пореден пък да кажа, че при мен прясното мляко прави чудеса - студено, както си е от магазина. Само след половин час съм подгонена към малката стаичка. Снощи положението ми беше направо безнадеждно, но отново подейства  Mr. Green

# 351
Фоли какво е пургативи? За първи път чувам такова нещо...  Embarassed
Лекарство с разхлабващо , очистително действие.
Такова действие има парафиновото олио /0.57 лв/ , взема се от аптеката. Дават го на бебета, така че е безвредно.  bouquet

# 352
Мога за пореден пък да кажа, че при мен прясното мляко прави чудеса - студено, както си е от магазина. Само след половин час съм подгонена към малката стаичка. Снощи положението ми беше направо безнадеждно, но отново подейства  Mr. Green
Предлагам сутрин за закуска да ни врътваш по едно, вместо кафе. newsm03

# 353
  • Пловдив
То хубаво, ама в нета съм открила само 2-3 снимки на мляко, пък на кафе - бол ...  hahaha

# 354
То хубаво, ама в нета съм открила само 2-3 снимки на мляко, пък на кафе - бол ...  hahaha
Ако, ние нема да придиряме. Квото си го направила, такова.

# 355
  • София
Ами, това било най-доброто средство, най-ефективното, без странични последствия и т.н. Препоръчват го дори всекидневно при продължителен глад /Лидия Ковачева, Пол Брег/
Правила съм го, вариант е... Но най-добре е естествения начин!

Аз имам проблеми от дете... при мен естествения начин е доста заспал, та да не кажа в кома Sad
Ако Дюкан ми създаде допълнителни проблеми, май ще пробвам с клизми Embarassed и няма да ви се похваля   Blush Crazy

# 356
  • Пловдив
Ади, черпя собствено производство, ама айрянче, млякото го изпих още снощи Wink

# 357
Ади, черпя собствено производство, ама айрянче, млякото го изпих още снощи Wink

Супер си. Мерси. newsm68

# 358
Вещи, много добра декорация Simple Smile Отлична разхладителна напитка в това горещо време Simple Smile

# 359

Общи условия

Активация на акаунт