Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 901
  • 582
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Вещи, пействах кексчето в темата с рецептите, но ме мързи да ги правя, хем ми се хапва нещо сладичко...Пък и нямам овесени трици

# 376
Eй сега си направих малко трици с прясно мляко.Ми то супер вкусно!!!

# 377
Вещи, пействах кексчето в темата с рецептите, но ме мързи да ги правя, хем ми се хапва нещо сладичко...Пък и нямам овесени трици
Ще си доработвам, то е ясно.
Кри, мерси, аз си мислех, че никой не чете рецептите.
Ще допиша нещо там.

# 378
  • Пловдив

Мерси, аз тъй като рядко ям трици сигурно имам за едно кексче, може утре да го пробвам по някое време Simple Smile Само не знам колко подсладител да сложа, аз имам таблетки Кинли, но май ще давам на око.

# 379
  • София
Да се отчета за днес:
Закуска - капучино и ябълка - 3 фаза, 10 ч. 1/2 кофичка Култура на айрян, обяд - салата от 1 голям домат, 1 глава червен лук, 1 консерва риба тон, магданоз, 16 ч капучино, 17 ч пуешка шунка, 20 ч. 2 варени пилешки бутчета със зеле, около 2 л. вода
Днес четох в някакъв вестник, че 4 чаши зелен чай на ден са много полезни, повече - не. Аз досега  пиех от време на време по 1-2 чаши, но май ще ги направя  4, за сметка на водата.
До утре   love001

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 21:52 от krikri

# 380
Момичета, колко сте изписали! Веднага да се похваля- кантарчето ме усмихна за поредна вечер- на режим съм само от 4 дена- резултатът е - 4 килограма. Днес една колежка ме пита дали не се подлагам на липосукция! Ще й дам аз една липосукция, като си облека рокличка S - размер след два- три месеца!  Laughing
Мисля да изкарам 10 П дни- засега съм добре, прилоша ми само първия ден, тъпча се с яйца/ вече кудкудякам привечер/, рулца от раци, кисело мляко Верея - 0,1 %, пилешки бутчета без кожа и гърдички.
Утре ще скокна до " Билла"и искам съвет относно конкретни храни:
1. Каква точно извара да си купя/ марка, проценти/
2. Каква марка е шунката, която купувате и пак проценти/ какво да гледам/
3. Пуешко месо- яде ли някой, коя част на пуйката да избера и има ли избор изобщо?
Засега толкова. Купих си захаринче на Хуксол- по едно на ден за кафето.
Благодаря ви за подкрепата, линийката ще я сменям веднъж седмично , че ми е досадно. Simple Smile
Успех на новите, Mihaela 77, теб особено се радвам да те видя!  bouquet

# 381
  • Пловдив
Лека нощ и от мен!

# 382
Бачи, и аз искам тиквички с гъби Laughing Завиждам ти за ентусиазма така ме мързи да готвя
Пък аз искам риба с каперси Wink
Аз като се върнах взех, че сготвих снощния кекс, тиквичките с гъби и дробчета с лук. Ама това стана много бързо, а и като включа фурната , пече и котлона, та рекох да ги използвам рационално.
Всичко стана много вкусно,  но и аз предпочитам да неготвя, а да медитирам Simple Smile))

# 383
Нямам доверие аз на друг да ми готви за диетата.
Щом ще се яде на корем, поне да съм сигурна, че е режимно.
Алгона! Непрекалявай с яйцата! Пуещкото е препоръчително, но от филето и бутче без кожа. Шунка по-добре невзимай, освен ако не е от много скъпите и само от месо. Можеш да вземеш пуешко или телешко филе, но те са много солени и задържат вода. Изварата е достатъчно да е обезмаслена. На Дядо Либен е такава, но има и други.
За рулцата от раци.... суримито.... лично аз съм с предразсъдъци, защото това не са чисти рачешки рулца, а с разни добавки-смесени и пресовани.
Анито! Аз от Кауфланд си взех 4 рибки лефер за 3,20 и стигат за два обяда Simple Smile)) Скоро не съм била в Била Simple Smile))

# 384
Вещи! Шъ наним ли? smile3524

# 385
  • Пловдив
Ти пък ... намери кого да питаш  Joy Аз на вас лека нощ пожелах, пък за мен е нещо като икиндия  Party

# 386
 Joy Joy Joy....... а децата спят ли? Щото баба вече си легна..

# 387
  • Пловдив
Момчетата са при родителите ми в Равда. Малката се къпе, тя си ляга в 23.55, няма нищо против да си ляга и час по-късно, всъщност заспива тогава, но аз имам турнир по табла в 23 и я паркирам преди това в леглото.  Twisted Evil

# 388
Вещи! Върха си, ама аз лягам, че сънчо мина отдавна Simple Smile)) Успех в таблата! Никога не съм играла. Какво ще ме правиш като ти дойда нагости-незнам Simple Smile

# 389
  • София
Ето ме пак, момичета Simple Smile

Хапнах за вечеря една голяяяяма скумрия във фолио - само с лимонче, без допълнитени мазнини и близо 1 л. много редичък, кръчмарски айрян.

Ходих и за трици на Патриарха - взех предпоследните 2 пшенични - жената ми каза, че такова чудо като днес не била виждала - 2 кашона е продала само следобед Simple Smile
Казах и, че май е заради темичката ни   chef

Лека от мен... и чудесен ден утре!

Общи условия

Активация на акаунт