Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 857
  • 582
  •   1
Отговори
# 495
  • София
За съжаление в началото не се премерих  и досега съжалявам Cry Като се върна пак на 2 фаза, ще се меря!
И не бройте калории, просто гледайте да ядете достатъчно. На мен Дюки ми допада с това - не се броят калории, не се ограничава количеството на храната, просто се спазват някои основни принципи.

# 496
И аз не си меря мерките, а по дрехите Hug кантара от 2 седмици мръдна 1 кг, а панталона ми се върти Crazy Heart Eyes
Харесвам Дюкана, но от време на време минавам в 3-та фаза, после пак само чисти протеини и т.н. , но съм доволна Hug newsm78

# 497
  • София
И аз не си меря мерките, а по дрехите
всъщност да, и аз намалих дрехите с 2 размера  newsm53

# 498
  • София
За съжаление в началото не се премерих  и досега съжалявам Cry Като се върна пак на 2 фаза, ще се меря!
Кри, а не е ли най-важно след месеци какво ще бъде?!  Grinning
Преди малко, с колежки, се заприказвахме как е било преди време, преди години, как сме изглеждали.
Видях се с 30 кг по-малко...  но ги качих... Sad   Animal Pig
Важно е какво ще стане занапред! Важно е след време как ще изглеждаме... Не съжалявай, че не си се премерила! Хубавото предстои!!!   bouquet

# 499
  • Пловдив
Момичета искам да се извиня на всички, които са се обръщали към мен лично, пък аз не съм отговаряла.  newsm51 newsm51 newsm51 Не е някакво лично отношение. Просто не си бях в къщи, както споменах няколко пъти, все пак от  чуждия компютър не мога да вися по цял ден във форума, от време на време наминавах, хвърлях по един поглед и това беше, нямах време за други неща, все пак щеше да е неучтиво към домакините,  нощно време имах повече възможност, нали съм нощна птица, но пък тогава мнооого ме мързи  Embarassed така че приемете искрените ми извинения.След малко и ще черпя, да ми простите по-бързо Wink

# 500
  • Пловдив
Време за кафе!

# 501
Мечтиии....

Вещи, много е хубаво Simple Smile

# 502
  • София
ох... и за море!   grinning039

# 503
Фоли,   202uu за метаболизма !    bouquet
Вещи, Hugмного точно си го "рекла" за мерките Peace
Сноу,от нас самите зависи какво ще последва ,след достигане на желаното-как ще изглеждаме  Thinking :,когато човек се грижи за себе си /спазва режим и изразходва повечко физ.усилия/,рано или късно тялото ще му се отблагодари с определена визия! PeaceТова е напрекъснат и постоянен процес и не става за една или две седмици.

# 504
Вещи, направо ми припомни преди 2 дни къде си пиех кафето, ей там на снимката ти Laughing Laughing

# 505
Леле, Вещи... Искам и аз там да си пия кафенцето с палачинката  Wink
Днес нямахме нет и ище чета 6-та страница Simple Smile)
Много сте писателни..  newsm78

# 506
Привет мацки  newsm51, минавам за малко да се отчета newsm03:
за цял ден какво погълнах, май не е достатъчно......за рибата днес не ми остана време
и най-хубавото, 2 кг. от мен са духнали на някъде, сигурно на моренце  smile3532

1 кафе с мляко
1/2 кисело с 1 с. л. пшенични трици (гадни са, но не е болка за умиране)
доста по късно......
1 халбичка айрян и 400 гр. пилешко
100 гр. извара ("хаджийски и фамилия"- добра ли е?) с малко чесън, копър, чер. пипер и сол
5 бр. рулца от  раци
1/2 кисело с 1 с.л. пш. трици

пъстървичката остава за утре..., нямам сили, бегам да спим
 smile3524

# 507
  • Пловдив
zdraveite
pripomniam 4e sam ot novacite srawnenie s weteranite. niamah vreme tezi dni za foruma i mi otne 2 4asa da iz4eta vsi4ki tezi stranici. 20 dni sam ve4e sam striktna 10 udarni, 5 smeseni, 5 udarni i ot utre pak 5 smeseni. vsi4ki na rabotata mi ve4e znaiat za dietata i me zasipovat s komlimenti. iavno ve4e si li4i. no dori da ne se poznavame mi lipsvashe vashta podkrepa tezi dni. imam malko pitania
kak moga lesno da se varna v temata s rezeptite bez da rovia v starite 4asti na foruma?
Spodeliam info 4e sam se zaredila sas studen 4ai HISAR s podsladiteli e i e hubav. ima praskova, limon, zelen i aloe vera super e

# 508
  • Пловдив
На 1 страница има линк към темата с рецептите  Peace   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.0

# 509
  • Пловдив
blagodarsko!

Общи условия

Активация на акаунт