АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 8 018
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Наде за тебе винаги, само да не се  почнеме с тебе от обяд утре с джинчета Wink

# 121
Наде за тебе винаги, само да не се  почнеме с тебе от обяд утре с джинчета Wink

Ти ела и ме вземи да се  видим, пък с кво и от кога ще се почнем  smile3505 Пък и ти май ще караш, така че аз само ще пия, а ти ще ме гледаш  smile3533

# 122
  • софия
хей момичета имам въпрос към варненки....ще ходи ли някоя на концерта на Слави и Ку-ку бенд?

Смин...ние сме баз ваксини Wink и то почти никакви Laughing

# 123
  • София
Заформила се е вече пияческа срещичка, а?!  Mr. Green  Аз се включвам с бирка  beer

Тая Реа е страшна сладурана!  Hug  А Хриско е голям приказливец, бе! Валката освен 'де е тате', 'не' и 'няма' почти нищо смислено не казва, предимно сме на бля, бляяя.

Морските мами няма ли да се похвалят пак с някоя срещичка и снимки, че да им позавиждаме и да се надъхам малко. Вчера на сватбата видях едни много добри приятели от Варна и сега обработвам Пепи да ме пусне за 2-3 дена ергенска отпуска при тях  Mr. Green

# 124
Добро утро!

От 5:50 сме на крак TiredОткак започнаха жегите много рано се буди Cry

Честит юбилей на Бабълка!
Много здраве и късмет!  bouquet   bouquet   bouquet

# 125
И ние сме от ранобудните Crazy Днес е хладничко, най-сетне.

# 126
Честит рожден ден на Баълчето! Всичко най-най-най от сърце!

Добро утро и от нас!
Да почерпя днес за моето мило майче - и тя е рожденничка  Hug

Вени, просто питах за ваксините, че вчера ни търси педката ни, че нали губи като не ходим на консултации и ваксини, няма да й плати касата, та ни издирва  #2gunfire а че като се роди Али дойде чак след една седмица и запона с "няма да ни търсите съботаи неделя и вечер"...това й бяха първите думи, айде...да си гледа работата  Naughty
Цвети, мила, добавих те  Hug
Жени, няма да ходим ние, ама вие си елате за 9ти де  Crazy много ще ви се радваме  Heart Eyes
Ренка, ето - идваш и срещичката е готова  Hug
Мимка и ти уж ме "заплаши: че ще идвате често до морето, ама още никакви ви няма...но хайде простено ви е, че много боледувахте  Heart Eyes
Наденце, поздравления за изпитите, направо се възхищавам на мамите студентки   bouquet
Рамама, имаш си невероятен бонбон  Hug
относно говоренето - Али си бърбори по цял ден, но негови си неща, нищо смислено за мен hahaha но ми е много сладък  Mr. Green
аз нали съм против да го уча да ми показва - на колко е годинки, колко голям ще стане и т.н, но майка ми успя да го научи да показва колко голям ще стане и като чуе думата голям и вдига ръце - точно заради това не исках, че е като дресирано маймунче от цирка, но го обърнах от веселата страна - питам го - "колко голяма ще стане п*шката" и той вдиг аръце  Joy hahaha
Лек и прохладен ден!  bouquet

# 127
  • София
Смин, мерси за прохладата - при нас вече е факт! Ще духаме, за да дойде и при вас! Hug
Матей ме дърпа да ходим навън, а е хладно още! Ужас! Имате ли тоя проблем - още щом стане или около час след това и иска да излиза! Какво ще правим като стане студено незнам? А следобед щяло да вали!

# 128
Бъбълче, честит юбилей! Любов и здраве ти желая на цялото семейство.

bouquet Честит рожден ден и на майчето на Смини. Да е жива и здрава и дълго да им се радва.
Вени, ние също го имаме този момент, даже ми носи панталоните и ми ги бута в краката да се обличам и да излизаме, вчера даже ми донесе чехлите и ми ги слага на краката
  Joy

... но го обърнах от веселата страна - питам го - "колко голяма ще стане п*шката" и той вдиг аръце  Joy hahaha[/color]

hahaha hahaha hahaha

Лек ден на всички.

# 129
  • Русе
Привет!
Честит юбилей на Бабълчето!

Честит Рожден Ден на майчето на Смин!

...и дълги години да ви радва(по възможност по-близо до вас), както и вие нея!

И аз се възхищавам на учащите мами!  bouquet Как намирате време и сили, не знам... Crazy

Вени, и Диляна така не я свърта - почва да сочи навън, нахлупва си някоя рокля на главата, носи ми снадалите си, и ако не схвана намека - отива да блъска по вратата, вече два пъти си е отвряла сама и е тръгвала по стълбите... ooooh! (ще слагаме райбер, щото е автоматично заключването само отвън)

# 130
  • София
Леле, значи не сме сами!

Ох, забравих Бабълче, чести рожде ден! Много целувки и прегръдки от нас и най-добри пожелания!

# 131
Честно казано с ученето ми е доста трудно, ама няма начин  ooooh! Не искам да прекъсвам, защото откажа ли се да запиша сега магистратура, повече едва ли ще се навия. Уча докато спи Стенли, а и мама го гледа когато може след работа.

# 132
Милото ми днеска има рожден ден и черпя

# 133
  • Добрич
Честит Юбилей ,Бабъл! Много здраве, щастие и любов!

Мирелка, честито и на мъжлето ти! Да ти е живо и здраво!

# 134
  • София
Честит Рожден Ден на всички рожденнички от миналите дни!

Честит Рожден Ден на милото ми Бабълче!

Честит Рожден Ден на майчето на Смин!

Чесит Рожден Ден на милото на Мирелка! 

Общи условия

Активация на акаунт