АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 8 024
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БАБЪЛЧЕТО И НА МИРЕЛКА! ВЕСЕЛО НАСТРОЕНИЕ!

Наде, предлагам да се събираме да учим заедно! Може децата да се заиграят, а ние да си четем  Grinning

# 136
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПОЛОВИНКАТА НА МИМКА!

# 137
  • София
Честит юбилей на Бабълчето!  newsm59
Честито на майчето на Сминси и на любимия на Мимка!
  Two Hearts

Вальо-Бальо заспа рано-рано и сега имам време за форума и за разкрасяване, пък ако отпусне и за малко почивка, хич няма да му се разсърдя  Mr. Green

Днес времето нааай-сетне се пооправи, може и да оцелеем!  Wink

# 138
Много рожденници днес- да е честито на всички   bouquet

# 139
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ И БЛИЗКИТЕ ИМ  bouquet

Чудя се дали да не полегна аз, много съм изморена. Ама кога пък ще се поглезя малко? Да с лакирам да поровя из форума...
Тук вече е топло, беше хладно, но уви Sad

# 140
4естито на вси4ки праzнуваЩи   bouquet

А бе не zнам колко хладно е при вас, но тук няма и 10°  #Crazy  Такова "лято" не помня да сме имали, абсолютна аномалия  #Cussing out

Ходихме при педиатъра, биха й пак ваксини (Шарките, варицела и пневмококи) и следваЩите ваксини са 4аааааааааак преz юни 2012год.  Laughing  Кеф  Grinning 

А, питах zа zабранени храни, на тоzи етап останаха само фъстъците и то zаради риска от zадавяне. Ина4е могат да похапват абсолютно вси4ко. Само мед май zабрави да каже  Thinking  И можело спокойно да се мине от АМ на прясно мляко.

# 141
  • Варна
Аз не му давам фъстъци, шоколад, безалкохолно (газирано), мед и пържено. Сладолед похапва с охота, много харесва и нашите манджи. Разбира се, когато стават за него. Не му давам колбаси, кренверши, шунки и прочее гадости. От купените меса хапва филета.

# 142
  • София
Аз не му давам фъстъци, шоколад, безалкохолно (газирано), мед и пържено. Сладолед похапва с охота, много харесва и нашите манджи. Разбира се, когато стават за него. Не му давам колбаси, кренверши, шунки и прочее гадости. От купените меса хапва филета.
Аз от всичко горе изброено съм му давала по-малко, а и той сам си иска. В меда обича да си топне пръстчето и да го оближе. А даже и бадеми е ял, но като ги повърти малко в устата и ги изплюва, те са по-големи от фъстъците и ну успява да ги глътне явно. Като види, че ние ядем шоколад и си иска, и аз му давам малко, но гледам да го скрия, за да не му е пред очите. Колбаси като ядем също идва и си проси и му давам едно парченце и той си го дъвче по половин час.

# 143
Здравейте,
Честит празник на всички рожденници  bouquet

Ние не ядем шоколад,захар,безалкохолно,ядки,мед,вафли,кроасани,белтък,пържени нещица,прясно мялко не пием(нали му дадох сутляш и той взе ,че се гъбоса #Crazy)сладоледа също е забранен,пръчици,чипсчета, солетки и тем подобни също,абе диетата е пълна.От нашата храна яде мусака,пастицио,леща(ако съм я правила аз),грах и чат-пат супа.Салами,шунки и т.н. не ядем.Ядем само бяло месце.Динята също не му е любима newsm78 както и домата....

А Хриско почти не си е искал от нищо от масата ThinkingСтранно дете newsm78

Ние се оказахме с 2 пробили кътника,та сега сме на зор за още 2 #CrazyРев,тръшкане,носене и инати #Cussing out

Я ме светнете след тази ваксина на 1г. и 3м. кога пак ще се бие,че педката ми каза на 1,6?

# 144
Стенли също яде почти всичко, но гледам да избягвам сладките неща, газирано не давам, само натурални сокове, кайма само домашна, а месо само чисто и филе.

# 145
Благодаря на всички за пожеланията !  bouquet
Цвети, и Али не си иска за ядене, само за пиене Laughing Не яде ядки, пуканки, пръчици, чипсове, пържени неща, шоколад, всякакви захарни бонбони, мазни колбаси и риба. Има един сладолед на Делта - Каспър - оказа се, че е с мед (дали е истински или е само есенция не знам), та може би е захранен и с мед  Laughing Не пие прясно мляко, газирано. Все посяга към бирата и аз не давам, та се караме по тоя въпрос с баща му  #Cussing out
Със зъбите не мога да се оплача - сега са наболи кучешките, но не плаче. 4те кътника излязоха без проблем - с 12 зъбчета е вече и му харесва да ме хапе по пръстите  Mr. Green
Ама много тежи бе  ooooh!, лявата ми китка все е стегната, щото като го мия на нея го подпирам, нищо не мога да правя с нея...и все се сещам за Филипа - хем е бременна, хем с тежко детенце (Юлчето и Мисчето не ги мисля  Laughing), как се оправяш не знам  Rolling Eyes
Цвети, би трябвало тогава да е ваксината - на 1.6 г  Peace
Танче, днес по новините чак съобщиха за хладно лято в Германия Sunglasses кофти си е де  Rolling Eyes

# 146
А, педито каzа съЩо 4е сега било по важно да не пият подсладени напитки, и със сок не трябва да се прекалява. Милена пие само вода, та с това нямам проблеми  Wink  Пържено не е яла, 4ипс, Шоколад и тем подобни съЩо не. Оба4е кренвирШ е яла 3 пъти и то не малко  Embarassed но това да ни е кусура.

Вие как йм давате месо, вси4ко само сварено ли е?

Вижда се първия ку4еШки, и е крива  Confused

# 147
Татянче, и Али е само на вода и кърма, сокове не давам  Naughty - сега има достатъчно сочни плодове - диня, праскови, пъпеш - обожава ги, а за домати и краставици - направо потерперва - почна да яде за следобедна закуска - домат със сиренце  Laughing тараторче също много обича  Peace
месо - печено също му давам - на скара, но стига да е хубаво опечено, или в тавичка във фурната  Peace
Ама вашите кренвирши сигурно нямат нищо общо с тези тук  #Cussing out

# 148
Сминси-Явно ние имаме проблем с червните плодове и зеленчуци hahaha
Сокове пие от скоро.От тези в кутийките.Детските не ги харесва ,а от тези пие newsm78Пием  чат-пат,но половин сок си изпива Thinking
Месото още го варя и мачкам Wink

# 149
  • София
Вальо яде абсолютно всичко, без прясно краве мл - от него получава разстройство  Sick На сладките неща не им е особен фен, особено на нишестените кремчета, но за солените даже пищи да му даваме, особено неподходящите храни. С тях тотално вече съм изтървала положението  ooooh! И бира пие, всяка вечер по няколко глътки. Голям почитател е и на пилешките пържолки и доматената салата.

Общи условия

Активация на акаунт