Наде, предлагам да се събираме да учим заедно! Може децата да се заиграят, а ние да си четем

Такова "лято" не помня да сме имали, абсолютна аномалия 
И можело спокойно да се мине от АМ на прясно мляко. 
)сладоледа също е забранен,пръчици,чипсчета, солетки и тем подобни също,абе диетата е пълна.От нашата храна яде мусака,пастицио,леща(ако съм я правила аз),грах и чат-пат супа.Салами,шунки и т.н. не ядем.Ядем само бяло месце.Динята също не му е любима
както и домата....
Странно дете 
Рев,тръшкане,носене и инати 

, лявата ми китка все е стегната, щото като го мия на нея го подпирам, нищо не мога да правя с нея...и все се сещам за Филипа - хем е бременна, хем с тежко детенце (Юлчето и Мисчето не ги мисля 
кофти си е де
Пържено не е яла, 4ипс, Шоколад и тем подобни съЩо не. Оба4е кренвирШ е яла 3 пъти и то не малко
- сега има достатъчно сочни плодове - диня, праскови, пъпеш - обожава ги, а за домати и краставици - направо потерперва - почна да яде за следобедна закуска - домат със сиренце 

На сладките неща не им е особен фен, особено на нишестените кремчета, но за солените даже пищи да му даваме, особено неподходящите храни. С тях тотално вече съм изтървала положението
И бира пие, всяка вечер по няколко глътки. Голям почитател е и на пилешките пържолки и доматената салата.Препоръчани теми