АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 8 029
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
...И бира пие, всяка вечер по няколко глътки. ..

дай да ги съберем с Али  hahaha Joy

# 151
Милена е върл фен на баница със спанак и сирене. Като каzах на педиатъра, 4е оби4а сирене,той много се у4уди, каzа браво, аz му викам 4е е от гените  Laughing

Сминс смятай какъв бахър е тук, Щом се съобЩава и по новините при вас  Sick  Не стига 4е сме по дълъг ръкав, но и яке слагаме  Shocked  Е на какво прили4а това? Бабето в сутерена си пуска парното.....

# 152
Честито на всички празнуващи днес!

Иво пие сокчета рядко - давам му всеки ден някакъв плод сутрин и следобед да си гризе сам и после чистя след него  Crazy . Обича сладко и затова гледам да го ограничавам - поне да е плодово кисело мляко или крем с мляко. Иначе каквото види да ядем, веднага се нарежда и той на опашката  ooooh!  То не е сочене с пръсти, не е мрънкане, просто не можеш да му откажеш, катери се върху теб и ти бърка в устата направо. Сега, понеже няма кухня тази седмица, сме на вариант ядене с пръсти - варя картофи, моркови, режа домат, кашкавал, сервирам всичко в купичка и той сам си избира какво да яде. Сиренето почна да не го харесва, но на кашкавала е голям фен. Мед е ял два-три пъти, сладолед и по малко шоколад - също. Вчера хвана едно парче наденица и си го изяде с кеф ( Sick аз по принцип хич не съм по колбасите). Довечера ще яде мусака с тиквички и малко ярешко месо, да видим дали ще му хареса.

Трябва да го водя на консултация, но чакам и тук да стане каквото е времето в Германия  Mr. Green

# 153
Трябва да го водя на консултация, но чакам и тук да стане каквото е времето в Германия  Mr. Green

Да не стане като при Сминс, да те потърси педиатъра по телефона?  Laughing

# 154

Joy hahaha
ми аз от 3 месеца не съм го водила  Joy hahaha

# 155

Joy hahaha

Тамън, след 3 месеца може и при вас да са 10°  Mr. Green

# 156
  • София
Колко сте активни, личи си, че времето се развали.

Реа не обича сладко за радост на мъжа ми. Е то и не остава, аз унищожавам всичко за секунди. С мъка хапва почти всичко, сега е минала само на кисело мляко, диня и домат.

След малко отивам на зъболекар, а толкова чувствителна на болка се усещам днес.

Цвети, Хрис видя ли Реа, хареса ли я, какво каза?

# 157
сминс, и мен след 3 месечно неходене на консултация педката ме търси по тел Rolling Eyes
Сега разбирам, че не е било от искрено затъжаване по нас.
По нейно наставление трябва утре да го водя да му слагат реимунизацията с/у полио.Няма пък! Crossing Arms
И без това декември ще я сменям и направо двамата бандита ще запиша при нова, дано е по-голямо цвете от тая Confused

Иначе Преското добре хапва, не яде безспир, има си мярка, а отде тез кила ooooh!Забранените храни за него още са си забранени-шоколади, бонбони, мед, ядки, мъхести плодове с кората, чипсове, свинско, колбаси не е ял.Иначе кисело мялко и сирене хапва почти всеки ден, кашкавал по-рядко, много обича всякакви зеленчуци, дори червено цвекло натюр набива, плодове, тях ги яде ежедневно.

# 158
  • София
Здравейте, милички  Simple Smile! Аз малко се позагубих, но като цяло е от хубаво  Wink. Живот и здраве, ако всичко е наред Никол ще става кака  Grinning. Та по този повод от две седмици някъде ми става страшно лошо, едва се държа на краката си, Никол е на самоотглеждане, отделно непрекъснато иска да суче, а това много ме изтощава и така. От вчера най-после започнах и да  Sick, говоря така, защото с предишната бременност не ми ставаше целодневно лошо, а през ден два, а и си повръщах, което от една страна облекчава. Та днес за първи път (буквално) от 2 седмици съм що годе добре и успях да вляза и във форумчето. Подобрих си значително рекорда по нечетене, ама няма как. Клъвнах малко от старата тема и почти изчетох тази.
Честит рожден ден на всички, които са имали повод да почерпят, както и на мами и половинки  Hug.
Единствено се сещам да споделя за въпросите за крачетата и фонтанелата - ами и аз съм леко притеснена, че все още са ни криви крачетата, но не съм имала време и възможност да я заведа на ортопед. С баща й се майтапим, че косъмчетата по челото ще ги фотоепилираме след време, но краченцата.... Има дечица, при които около 2 годинки им се изправят. Фонтанелката ни е 20 стотинкова  Mr. Green, не давам всеки ден вигантол както искаше педито и се надявам да се затваря скоро.
За храненето няма да се включвам, че си имам злоядка и само ме ядосва с това  Crossing Arms.
Когато мога пак ще пиша, че ми липсвате  Simple Smile.

# 159
ЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, СУПЕР!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СМЕЛОСТТА, ЧЕРИТО!

# 160

Joy hahaha

И аз от толкова не съм го водила. Но не ме е потърсила още, защото на Иво са му сложили ваксината за шарките  Mr. Green

Черито, добре дошла в отбора! Пожелавам ти бременност като моята!

Понеже ме посъветвахте да питам, като има нужда  Wink  Кога се слага заливката на мусаката - колко време преди да е готова?

# 161
Черито, поздравления, лека и успешна! Hug

Без малко щеше да си имаш още едно априлче Grinning

юл4е, когато е готова.

# 162
Ние сега се връщаме от лекар.Христо е с вирус.Повърна на фонтан и аз го грабнах под мишница.
Черито-Честито мила  bouquet

Реа е одобрена Heart Eyes

# 163
Уф, Цвети, какъв вирус го е лепнал сега горкият Ицко Cry

Дано скоро мине Praynig

# 164
нали върлува вирус с повръщане,разстройство и Т.За сегаимаме 1вото.дано с това си и замине де...

Общи условия

Активация на акаунт