дай да ги съберем с Али
Не стига 4е сме по дълъг ръкав, но и яке слагаме
. Обича сладко и затова гледам да го ограничавам - поне да е плодово кисело мляко или крем с мляко. Иначе каквото види да ядем, веднага се нарежда и той на опашката
То не е сочене с пръсти, не е мрънкане, просто не можеш да му откажеш, катери се върху теб и ти бърка в устата направо. Сега, понеже няма кухня тази седмица, сме на вариант ядене с пръсти - варя картофи, моркови, режа домат, кашкавал, сервирам всичко в купичка и той сам си избира какво да яде. Сиренето почна да не го харесва, но на кашкавала е голям фен. Мед е ял два-три пъти, сладолед и по малко шоколад - също. Вчера хвана едно парче наденица и си го изяде с кеф (
аз по принцип хич не съм по колбасите). Довечера ще яде мусака с тиквички и малко ярешко месо, да видим дали ще му хареса.

Забранените храни за него още са си забранени-шоколади, бонбони, мед, ядки, мъхести плодове с кората, чипсове, свинско, колбаси не е ял.Иначе кисело мялко и сирене хапва почти всеки ден, кашкавал по-рядко, много обича всякакви зеленчуци, дори червено цвекло натюр набива, плодове, тях ги яде ежедневно.
! Аз малко се позагубих, но като цяло е от хубаво
. Живот и здраве, ако всичко е наред Никол ще става кака
. Та по този повод от две седмици някъде ми става страшно лошо, едва се държа на краката си, Никол е на самоотглеждане, отделно непрекъснато иска да суче, а това много ме изтощава и така. От вчера най-после започнах и да
, говоря така, защото с предишната бременност не ми ставаше целодневно лошо, а през ден два, а и си повръщах, което от една страна облекчава. Та днес за първи път (буквално) от 2 седмици съм що годе добре и успях да вляза и във форумчето. Подобрих си значително рекорда по нечетене, ама няма как. Клъвнах малко от старата тема и почти изчетох тази.
.
.
.

Кога се слага заливката на мусаката - колко време преди да е готова? Препоръчани теми