АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 8 043
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
4естито на 4ери   bouquet  Лека бременност   bouquet

Уф Цвети, дано няма други симптоми  Praynig

# 166
  • Boston, MA
Днес много събития из темата! Я колко рожденици - да са ви живи и здрави всичките!

Чери, честита бременност! Леко и лесно да я изкараш и едно сладко бебче да донесеш на Никол!

Бабъл, честит кръгъл рожден ден! Да изкараш много весело!

Реа е невероятен сладур! Браво за думичките на Ицко и Вальо!

За храната - вече само ядки не е ял, и то заради задавяне. Всичко е опитвал - сладолед, шоколад, плодове всякакви, колбаси и сирена всякакви, а пък бисквити и кроасани (без пълнеж де) яде всеки ден. Е, гледам да ги купувам "полезни" - органични, с нерафинирани брашна и захари, но е факт. Даже днес си говорихме с мъжа ми, че май прекалено бързо е минал на храната на "големите" и ще трябва да му правя повече манджи, които са лесни за него. Миналата вечер поръчах китайско и суши и го яде (без суровата риба де).  Shocked

Ние нали бяхме на вила миналия уикенд, направи ми впечатление всички българо-американчета как обичат кисело мляко и бяло сирене - явно наистина си е ген.

Ето от вилата: подредени, послушни деца (за 0.1 минута): http://family.webshots.com/photo/2123957230011233688JKXqrW

Дани сбори приятелката Рада - буквално я "свали"  Laughing: http://family.webshots.com/photo/2576714390011233688RoVFlH

Ув, Цвети, сега видях - дано го изкарате леко. И Дани има сополи след детската сбирка, но така ще е.

# 167
Оф, проклетата мусака най-накря е  готова (Фил, мерси)  Tired Невър ъгейн.

# 168
Здравейте и от нас!Пак не съм ви чела отдавна,че и ние ходихме малко по почивки,но се опитах да попрочета последната темичка.Много се радвам,че има толкова щастливи събития точно днес.
Честит празник на всички рожденници!Много здраве и любов ви желая и весело празнуване!
Чери честито мила!Желая ти лека и безпроблемна бременност. Радва ме,че се увеличаваме,хайде мами по-смело с второто бременеене!

# 169
Леле,Мъм,ама ти скоро ще раждаш Blush
Желая ти леко отглеждане  на бебешорите:bouquet:

# 170
Оф, проклетата мусака най-накря е  готова (Фил, мерси)  Tired Невър ъгейн.

аз хич не обичам  Sick
ДА СЕ ПОХВАЛЯ - БРАТЧЕТО Е ПРИЕТО 1ва ЖЕЛАНА СПЕЦИАЛНОСТ - ФИНАНСИ  Mr. Green

# 171
  • София
Чери, стархотна новина! Красива и лека бременност!   bouquet

Сминсче, супер! Поздравления и успехи!  Peace

У нас рядко се готви, защото мъжът ми не яде готвено и само като чух мусака се оказах настръхнала с потекли лиги.  Crazy

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 20:25 от ramama

# 172
Чери, честито  bouquet  Лека бременност. Брех увеличаваме се стремглаво, хайде и други да се престрашат Mr. Green

Мам, чудех се къде се загуби, наистина не ти останало на теб. Дръж ни в течение.

Цвети, дано скоро се оправи Хриско.

Лекса е със сополи вече втора седмица, така я прибрах от гледачката един ден. Не мога да ги махна и това. Тоз уикенд имаше и кашлица ама с нея се справихме за 3 дни. Проклетите сополи обаче не я оставят на мира. Друг път не ми е била така ( като изключим хилядата работи дето навъди като си бяхме отишли на Варна).

Смин, браво на братчето!

Бубс, как ги кротнахте тез деца за групова снимка бееее?

# 173
Черииии, честито мила   bouquet Много се радвам. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и дано сте сътворили едно братче. Ама аз що си мисля, че точно априлче се пада  newsm78
Цвети  Hug дано всичко мине леко и бързо да се оправяте.
Рамама, съгласна съм да учим заедно, щом и по сладкото си падаш  hahaha май само това ще правим, а учебниците ще ги дадем на децата да си играят с тях и да не ни пречат да опустошаваме шоколади  Mr. Green
Мъм, браво на теб вече си на финала. Как се чустваш, как е бебто и наистина ни дръж в течение, че нещо се покри напоследък и ни липсваш  Wink
Смини, браво на брат ти  Peace Дано да изкара лесно и да завърши успешно.
У нас се готви постоянно  ooooh! Мъжа ми е свикнал все на готвено и сега като го няма си почивах, ама кухнята като ни е почивка и ще се готви и сега  Tired

# 174
У нас рядко се готви, защото мъжът ми не яде готвено и само като чух мусака се оказах настръхнала с потекли лиги.  Crazy

Mr. Green

Аз тази я харесах, но не ми хареса половинчасовото кълцане и след това двата часа печене. Уж трябвало за 30-40 минути да е готова - дръжкииииии. Само заливката се пече около 20 минути  Rolling Eyes И нали съм една умница ненагледна, де да се сетя, че ако си отовря вратата към терасата ще ми е доста по-хладничко... Но за сметка на това получих одобрение от мъжкия състав и се оказа наистина вкусна (правя за първи път и не е по рецепта).

Смин, честито на братчето ти.

Бубка, много сладки хлапета. И наистина - как успяхте да ги кротнете за снимка? На Иво всичките му снимки са в движение, затова все леко размазани излизат.

# 175
Бубка, снимката на вилата е страшна  Grinning Само, че това при нас и да искаме да го направим май ще е мисията невъзможна.

# 176
  • София
Ей Чери, страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност и едно сладко братче на Ники!  Hug

Мам, не остана! Скоро почвате предстартовото броене, а?

Смин
, честито на братото!  Peace

Хриско и Лекса
и другите болнички да оздравяват много бързо!  Hug

Юлче, аз понеже съм страшен фен на мусаката, а доста години в Студграда нямах фурна и се светнах на една леснийка - сварявам нарязаните картофи докато поомекнат и междувременно задушавам зеленчуците и каймата. Бухам всичко + подправките, слагам заливката и запичам най-отгоре на макс. фурна (преди в парти-грила) за 5-6мин. Така става много бързо, заедно с беленето на картофите ми отнема към 30-40 мин.

# 177
Ренка, така обаче ми се удължава стоенето на печката  newsm78  Както и да е, половината тава вече я няма, ядоха мусака И на закуска. При това е постна  Mr. Green  Сега пуснах и другата манджа на МВ-то да се готви и до края на седмицата не ща да чувам за готвене.

Помощ, хранят ме със солети. Не искам.

# 178
Добро утро   food010

Днес ми намирисва на изписване на тази тема  Mr. Green С това лошо време май доста хора ще се включат  Whistling

Юлче,  hahaha и аз понякога съм нахранена без да ми се яде  Mr. Green

Снощи и Стенли повърна на фонтан и то толкова много, че доста се уплаших. После си легна детето до мен и така спахме цяла нощ спокойно чак до 8.30. Сега е весел нищо му няма, даже закуси баничка с айрянче  Mr. Green Имахме час за ортопед в Горна баня, но понеже не съм сигурна дали не е вирус и не отидохме, защото там има толкова деца и ми е съвестно да не заразим някое мишле.

Ние вчера цял ден нямахме вода, вечерта дойде, но ни спряха тока и го пуснаха чак сутринта  #Cussing out Все едно сме в каменната ера  #2gunfire

Цвети, как е Хриско?

# 179
  • София
Добро утро!
То за нас вече е към средата на деня, щото сме станали рано-рано. Вальо вече заспа даже, измори се от опити да се качи на количката и да отваря външната врата, ама разходка нямаааа...

Наденце, имам чувството, че някой се кефи да види колко гърч можем да издържим, а ние, за съжаление, сме си яко търпеливи  Rolling Eyes

Ренка, така обаче ми се удължава стоенето на печката  newsm78 
Юлче, май така излиза  ooooh! Остава май само китайската храна, пици и полуфабрикати. Едно време баща ми взимаше храна от стола в работата си; това е най-добрия вариант, ама вече не знам дали има такива столове.

Общи условия

Активация на акаунт