АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 7 961
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
С тез кила отгоре и аз се чувствам като упоменатото разстроено прасе
 Sick

# 31
Аз си бях в Пловдив, малкия е добре - все още е мъж, няма грешка.

Множественото число на мохито май е мохитос (нали от испански идва?)

За реакция към мъртвата полио ваксина не знам.

# 32
Множественото число на мохито май е мохитос (нали от испански идва?)

Да де, ама на български пак ли Ще е така? Мн. 4исло на пица е пици, ниЩо 4е е итал. дума  Laughing

# 33
Днска черпя с мартини

# 34
Мимкаааа, за мартинито съм с двете ръце за  Mr. Green Направо ме изкушаваш да отида и да си сипа едно, ама си нямам маслинка  newsm78 Ела да ми донесеш тъкмо и на теб ще сипя  Mr. Green

# 35
Мимкаааа, за мартинито съм с двете ръце за  Mr. Green Направо ме изкушаваш да отида и да си сипа едно, ама си нямам маслинка  newsm78 Ела да ми донесеш тъкмо и на теб ще сипя  Mr. Green

И Аз!И Аз искам,пък  Crossing Arms

# 36
При нас беше поредната безсънна нощ, 5 зъба на куп избиват и е страшно положението и Панадол не помага Shocked

# 37
  • Варна
За съжеление няма да имам племенничка Cry. ДЕтето има увреждане, днес видяха на видеозон и май ще последва аборт в понеделник. Липсвала част от черепа.
Много мразя да съм права, но моята снаха слуша само майка си. Пратих я на фетална още преди месец, ама кой да слуша #2gunfire Сега детето даже рита вече и е ще им още по-тежко. Искаха е момиче и е момиче, но не им било писано.
Иначе живота си тече, Ники има нов кътник и кривичък.
Уф, и на мен ми е криво
Приятен уикенд

# 38
При нас беше поредната безсънна нощ, 5 зъба на куп избиват и е страшно положението и Панадол не помага Shocked

При нас е същото положението  Tired ,само че не безсънни нощи,а дивашки дни,много крива,постоянно крещи  Tired

# 39
Уф Краси, много съжалявам zа снаха ти  Cry  Невероятно тежко Ще е zа нея, горката.   Cry

Аz от беzсънни ноЩи не мога да се оплаквам, напротив. В4ера на обяд спа 2 4аса и 30 минути, след което я събудих. Въпреки това zаспа нормално ве4ерта. Таzи сутрин в 9 беz 15 оЩе не се беШе обаждала и ме обzе лека паника, ходих да проверявам и напрово я събудих от 12 4асов сън  Shocked

# 40

При нас е същото положението  Tired ,само че не безсънни нощи,а дивашки дни,много крива,постоянно крещи  Tired
Нали знаеш, че  при нас няма разлика ту при едната ту при другата.
Днеска ще ти звънна да ти разкавам нещо Peace

# 41
  • София
Леле, Красе, много гадно! Егати, кви са тия аномалии! Нека отиде за второ мнение някъде! Къде е ходила сега?

# 42
  • София
Задължително второ мнение! Моя приятелка беше ходила 3 пъти на рентген преди да установи, че е бременна и един гинеколог направо за аборт я изпрати. Сега си има здраво, красиво момиченце. Стискам палци да не се стига до аборт!  Praynig

# 43

Нали знаеш, че  при нас няма разлика ту при едната ту при другата.
Днеска ще ти звънна да ти разказвам нещо Peace

Приспах я в 13 ч и ще спи до 17:30,така че звънкай  Hug

Краси,много съжалявам,но и аз съм на мнение да иде някъде другаде,ако трябва и на три места още,защото има много случай на объркана диагностика  Tired

# 44
  • софия
момичета някой наскоро писа къде в Сф продават бебешки наколенки...може ли пак за недопрочелите да кажете

Общи условия

Активация на акаунт