АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 7 962
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
Жени, наколенки има в Мис Пигис.
Дея, Мимка обеща тая вечер мартини у тях, а не само виртуално  Drunk Чакам те и отиваме  Mr. Green Пък нека тогава двете малки красавици си крещят на воля.
Краси, дано с бебенцето всичко да се окаже грешна диагноза, но и да не е все пак това ще е по-добрия вариант сега аборт пред цял живот мъка  Sad

# 46
  • Варна
Това се пада второ мнение. Първо видяха нещо нередно на ЖК и я пратиха при доц. Балев (той е най-добрия по ФМ), но той е в отпуск. Тя е в 20-та г.с. така че нямат избор. Лекарката, която потвърдила беше моя наблюдаваща, аз не съм доволна. Но тя добър специалист, просто е печалбарка. Иначе видеозона там е хубав 3Д. Гадна работа, те си искаха момиченце, имат момче на 1.9г.  И аз се чудя откъде се получават такива аномалии, имам чувството че зачестяват.Снаха ми е млада, на 24 брат ми и той не е дърт, ама..
Най-ме е яд, че не ми обърна внимание като я пратих, където трябва. Тя все слуша майка си и само нея. Някъде лошото иде откъм тъщата, не откъм свекървата.

# 47
Краси, ако доц. Балев е Светлоzар Балев, аz мога да ви свържа с него. Просто не съм сигруна дали е съЩия....

# 48
Краси, случва се - и на млади, и на по-възрастни. Възрастта не е фактор, а само утежняващо обстоятелство. Дано следващия път всичко е наред и снаха ти да иде на доктор навреме.

# 49
  • Варна
Таня, не знам дали е той, вероятно да. Но няма смисъл, детето няма изообщо череп, за подобно нещо няма надежда. Няма как да е грешка, такова нещо не се бърка. Благодаря ти все пак  bouquet.
юлче Hug, трябва да сме отговорни, а не да се разчита само на природата. Все пак даваме живот и от нас зависят също много неща.

# 50
  • София
Все пак ЖК не бих го смятала за второ мнение! Да отиде при Томова в Свети Лазар или в Медицински център София! Ти от София беше, нали? newsm78

Иначе, ако се окаже истина, едва ли ще се повтори - навярно е хромозомна грешка!

За отговорността си права - много се ядохвах на снаха ми по време на първата и бременност - не поиска да отиде на биохимичен скрининг, защото не обичала да я боцкат! Това на фона на второто ми загубено бебе ми дойде твърде много тогава и много ме изнерви нейното безхаберие! Все пак на фетална ходиха!

# 51
  • Варна
Вени, от Варна съм. Просто няма къде да се ходи, времето напредва, специалиста е в отпуска. Докато ги види ще в поне 22 г.с.Сега говорих и с брат ми, той не иска вече да ходят. Отчаял се е, каза че няма смисъл щели същото да му кажат. Те си решат. Така или иначе тя няма да ми обърне внимание, все едно  не съществувам. Казала на брат ми , че не го обвинява. Причината: брат ми е на 30 години #Crazy Е, тва ако е нормално жена?!

# 52
Краси, е това вече не го разбирам  #Crazy За мъж на  години си е напълно нормално да има дете и хич не е късно, за да е в него причината. Само дано всичко да остане без последствия здравословни за нея и дано да успеят да имат по-натам здраво момиченце  Praynig

# 53
  • София
Краси, тая жена има ли акъл - причината може да е както в некачествена яйцеклетка, така и в некачествен сперматозоид! Никой неможе да каже! А при по-възрастни мъже се раждат по-умни деца/ или поне така се твърди!/ Но последното, което може да се каже за брат ти е, че е възрастен! Виж възрастта при жената може да има отражение, но при тях и това не важи! Разстроена е, разбирам, но по това, което пишеш за нея май не е от разстроеността! Да вземе да попрочете малко!

# 54
Абсолютно съм съгласна с Вени!!!Аз съм на 22,а мъжът ми е на 33г и какво от това?Съгласна съм,възрастта на жената има голямо отражение в/у една бременност!Не знам защо не иска да се бори,да търси още възможности за преглед,а не да побърква мъжът си  ooooh!

# 55
Нека не съдим жената, нито я поzнаваме, нито е адекватен момент. Дано никоя от нас никога не е в такава ситуация, не се zнае и ние какви глупости бихме прикаzали в такъв тежък момент......  Confused

# 56
  • София
Татяна, напълно съм съгласна с теб! Толкова адекватно и обективно казано!

Иначе да се похваля, купих страшни маратонки на Реа (Reebok), за 39лв. намалени от 59. Толкова добри оферти намирам за малката и за мъжа ми, само за мен нищо няма.

# 57
Татяна, напълно съм съгласна с теб! Толкова адекватно и обективно казано!

Иначе да се похваля, купих страшни маратонки на Реа (Reebok), за 39лв. намалени от 59. Толкова добри оферти намирам за малката и за мъжа ми, само за мен нищо няма.

Hug

Гледай поzитивно на неЩата, Щом намериШ иzгодни работи zа Реа и мъжът ти, остават пове4е пари4ки zа хубави работи zа теб  Wink 

# 58
  • София
Вижте, била съм в нейното положение, е, не в толкова напреднала бременност, но все си е шок, трябва да знаете!Разбира се, да преполовиш бременносста и тогава да разбереш, че нещо с бебето ти не е в ред е доста по-тежко, отколкото в 9-10 седмица, но все губиш дете! Отчаянието е голямо!

# 59
  • Добрич
Добро утро Hug

Честит Рожден Ден на Рамама  bouquet. Много здраве, щастие и любов!

Краси, много тъжно ми стана от прочетеното. Дано Praynig нещата се оправят и живот и здраве и много сили да си имат след време едно така желано момиченце Praynig

Общи условия

Активация на акаунт