Отговори
# 165
  • Варна
Марис, тук не е валяло, ама да не вземеш да ни докараш ти дъжда  Joy

# 166
Пепа, хуквайте към плажа, то 30 градуса си е чудесно Laughing Обаче облаците избягаха от Лондон и дойдоха при нас, то имаше нужда малко от дъжд, но ми е едно сънливооо ooooh!А как е Тео, размина ли се с вируса?
Марис, и без да съм на почивка, с деца като отидеш някъде си е така, докато се обърнеш и някое е зачезнало Mr. Green
Лека нощ Hug

# 167
Аз искам дъжд кой офертира  Mr. Green

Уини спокойно! Колкото по-малко нерви вложиш толкова по-добре Peace Ще си изкарате добре и не вярвам да е по-различно, отколкото в София  Heart Eyes За съжаление нашата кошара вече очаква собственик и не мога да я предложа даже да сте наблизо, но пък ако идвате можем да се видим  Hug

# 168
Момичета, много ви благодаря за бързата реакция и милите думи!
Алекс и Иви - има някакъв вариант за минем и през Варна, ако не зълва ми ще е там за ден-два, и ще дойде после при нас в Созопол. Така, че Алекс може и да успеем да се възползваме! Hug Heart Eyes  bouquetЩе се радвам, обаче повече да се видим и с варненската група лично! Иве стискам палци!!!

Поне се знае вече със сигурност във вторник сутрин потегляме с дисагите.Утре, опс днес се очаква дива лудница по потготвянето и незнам как ще сколасам:-((

Марис - къде ще сте? На юг от 10-ти са Пипи67 и Блонди, та поне с едното фемили планираме да се видим.

# 169
  • София, в полите на Витоша
Момичета, добро утро!

Кафето е от мен!   

Ние бяхме на Рилския манастир, спахме в събота там и в неделя набързо си тръгнахме, че уряхме от студ и влага. Тея веднага си намери гадже, само налиташе да я целува за ужас на баща й...  Joy Беше малко мизерничко, но софрата вечерта беше много на ниво! Ето всички снимки от там ! Heart Eyes

Ние кухпихме вчера нова апарат, няма вече да ви тормозя с некачествените снимки от телефона...  Mr. Green това са първите оптити с него!

Навън вали прекрасно, децата още спят, а от четвърътък пак ще е жега, зажото заминаваме на мореееееееееееееееееееееее.

Уини, и аз пиша списъци и правя планове къде ще товаря багажа, че ние сме още по- тежък случай- кон с каручка, нали ще влачиме и джета...  ooooh! В тази връзка аз кошарка не мога да ти дам, а  и брат ми заминава по същото време, та и неговата не мога да взема... дано намериш, че е много удобно! Hug

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 09:19 от Пипи 67

# 170
Здравейте милички,
и ние сме на нисък старт за заминаване утре и днес същата работа - багажи и пр. А на всичко отгоре си изгорих ръката с горещо олио сутринта  Sick

Да попитам случайно да знаете интересно място за преспиване около Казанлък? На връщане от морето ще ходим до Шипка. Гледам че близо е Трявна, но не се сещам нищо  newsm78
Пипи честит апарат - със здраве да си го ползвате и все така да ни радваш със снимките ви! На Рилския м-р бяхме и ние миналата седмица и улучихме чудесно време, а и минахме през дупката Simple Smile
 Hug

# 171
  • Sofia
Бързам да ви пусна новата си глава и ще ви изчета:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160400

# 172
Ааа на мен много ми харесваш така, чак и на мен ми се прииска да се подстрижа Simple Smile

# 173
  • София, в полите на Витоша
Бързам да ви пусна новата си глава и ще ви изчета:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160400

Ани, много свежо и различно, харесваш ми много! Hug

# 174
Добро утро момичета!
Аник-много добре, небрежно закачливо.
Уини, Пипи, Евица-приятно море, спокойно, пийте повечко мента, глог и валериан и всичко ще си дойде на мястото, пък ако забравите нещо, няма да ви пука.
Пипи-честито!

Приятен ден, бързам да започна да бачкам, защото имам за целия китайски народ, но нещо не ми се работи hahaha

И да ви се похваля-купих си гумени ботуши, сега съм с тях, и покривът ни протече, така че си имаме коритото на детото по средата на хола.
найс, а?

# 175
Еви - незнам за съжаление:-((

АниК - екстра си:-))

Ооо,Фрида, мличка:-((((  Това е ужасно, преживялъ съм го:-(( Докато бях бременна бяхме в същото положение:-(( И почнахме и ремонт после, абе беше красота. И в едната стая един леген не стигаше.... Сега на оправения покрив само му треперя, да не вземе да се повтори ужаса с тия дъждове:-((( Това е екстрата да живееш в центъра на последен етаж:-((Стари кооперации и чести течове:-((((

А, за успокоителните... то аз вече имам добри впечатления от Ремотив-а....

Пипс- тенкю за желанието, но на мен ми е ясно, че сега точно всички заминават и шанса е никъв... освен, ако не минем през Варна... Честит ви апарат, голям кеф си е !!Безброй прекрасни моменти да запечатате с него:-))
А в Рилския манастир винаги е стууууууууд, дори и в най-голямата жега. Самия манастир е в усой, а и тия дебели стени ( това ако сте спали в самия манастир) Иначе преди можеше да се спи в 2 хотела - Царев връх и Рилец - и двата са като се тръгне след площадчето дето продават хляб посока обратна на манастира. Нямам представа обаче какво е положението сега, инфото ми е дъртичко. Рилският ми е любимо място, там съм кръстена и съм ходила безброй пъти:-))Мислех даже и Аля да я кръстя там при свещеника, който мен ме е кръстил и беше на достолепните към 91...Но и той скоро почина, пък във форума казват, че били много разочаровани от отношението там по повод кръщаване, а е и далечко та се отказах.
Ух, сега чакам мъжа да си свърши някакви неща и да дойде да ни вземе да вършим други задачи разни пазарни и прочие, та се чудя от де да почна и естествено се лепнах за форума:-)) Joy

# 176
Уини, нашата преносима кошарка е свободна, но е в Пловдив. Родителите ми живеят близо до Панаира и ако има как, може да я вземете. Не съм питала майка дали е дадена на някой, но ако беше, предполагам щеше да ми каже.

АниК, харесваш ми с тази прическа  Peace  Heart Eyes

Пипи, честит апарат! Много, много днезабравими моменти да заснемете с него   bouquet Йоанна и Тея все по-красиви стават  Heart Eyes

# 177
мога да ти дам кошарата за седмица, края на август ние ще отлитаме...

# 178
Фрида, ужасно е с тези течове. Дано бързо и без много проблеми оправите положението

# 179
  • Sofia
Момичета, и при мен днес е лудница, та чак сега изчетох  Embarassed
Уини, Марис, Евица, Фрида, Пипи..., всички, които заминавате, хич не се косете за багажа и не трупайте излишъци  Naughty Габи изкара с 3-4 потника и фланелки, почти без гащи  Mr. Green Повечко хавлийки вземете (за бърсане след излизане от морето, за лежане, за къпане...), кофички с лопатки и гребла, шапки против слънце, мазило, храна и пампи (за тези, които още ползват  Mr. Green )
Уини, не мога да помогна с кошара, но варианта на Пепи ми се струва добър  Peace А ако ви се опъне разгъването/сгъването, звъннете на тайги, аз така правя  Grinning
Пипи, честит апарат  Hug Стига вече с тия телефонни снимки  Stop А материал за снимане имаш доволно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт