Отговори
# 150
Иви, 16 зъба има Тео и започнаха да пробиват 2 мъдреца.

Пепа-сигурна ли си, че са мъдреци Shocked Shocked Shocked Те бая по-късно почват да растат-мойте на 17, и пак ми каза зъболекаря, че рано излизат newsm78 Confused

# 151
Ох, Мечо, на дедето му растат кътниците , ама на майка му мозъкът е изветрял  hahaha hahaha hahaha Голям съм заплес!

# 152
Ох, Мечо, на дедето му растат кътниците , ама на майка му мозъкът е изветрял  hahaha hahaha hahaha Голям съм заплес!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ССК е Световна Седмица на Кърменето - отбелязва се в цял свят от 1 до 7 август - Кеми не се сдържах прости ми  Mr. Green

# 153
Здравейте

Мечо и Съни гласувах за вас  PeaceМного сте хубави  Hug

Пипи честито за Елена.Да се учи и да сполучи  Hug

Мечо приятно изкарване и не се притеснявай за Иво-ще се разберат с дядо  Peace

Еви и на вас весело изкарване.

За ССК -вчера в Мола имаше лекция за кърменето организирана от "МОето дете".Ние отидохме в подкрепа на една мама -кърмачка.Но познайте как я подкрепихме-в бързо тичане по етажа-Бобчо и аз след него hahaha Joy
ТАКА стана ,че даже не я дочакахме да се изкаже,защото си тръгнахме.Купих му едно детско меню от МАкДоналдс(заради играчката)  и за укротяване.Да,седеше в столчето за хранене известно време....докато не му омръзна.Изяде само картофките и сока....и се започна едно виканеееееееее  ooooh!....Затова накрая си тръгнахме hahaha

Такива мероприятия не са за нас с децата      hahaha

Кеми как беше купона?

АниК пускай снимки да те видим с новата коса   Laughing

Фрида а за свеки и аз ти завиждам.Моята имам чувство ,че ни даваше преди да се роди Бобчо повече,отколкото сега  Shocked..Незнам ....но такова чувство имам... newsm78

Сега трябва да ходим за подарък,че сме на рд на един приятел.А то заваля...  ooooh!

хайде лека вечер и доскоро   bouquet

# 154
  • Пловдив
Ние пък днес бяхме на шествие за ССК, нали все пак Бу е от Пловдив Simple Smile

# 155
  • Sofia
Тук в Банско цял следобяд вали ooooh! Пепи, от вас все насам идва  Laughing
Снимки ще пусна, не съм забравила, само да се снимам  Mr. Green
Полче, знам, че отбеляза за шапката, но не си питала от къде е Wink Contе of Florance е, има фирмен магазин в х-л Кемпински и в х-л Стражите. Ама вие сте големи скитни  Peace Да нацелуваш Вероника Heart Eyes
Кеми, а Митко отби ли се или само започна да заспива без сукане? Аз не мога да си предствя толкова дълго кърмене  #Crazy
Днес тук ще пеят Ъпсурт (ако дъжда позволи). Май не ви казах, че има бир-фест и всяка вечер пее някой на площада, но предимно фолк-диви или местни звезди  Mr. Green Тъпичко е, но поне нещо се случва в това Банско.
Съни, пусни актуални снимки  Praynig Не си режи косата  Stop

# 156
Тук днес имаше страхотен детски празник. Утре продължава! Бях без апарата и няма снимки. Ама голяма лудница беше де. Утре няма да ходим. Само до нас на гробището ще се поразходим  Mr. Green (Малкият ни парк е бивше гробище, направено на парк. Даже 2 детски площадки има. Надгробните плочи си седят де)

Иви, ми тук нали е World Breastfeeding Week и хич не захапах, че ССК ще да е Световна Седмица на Кърменето  Embarassed Embarassed Embarassed За днес няма да пиша повече, че достатъчно се изложих за един ден  Embarassed

# 157
Кеми нали е сред организаторите тази година да я похваля беше страхотно  Hug На мен Елито ми спря тока все бягаше нанякъде, но по-важното е че си изкарахме добре  Heart Eyes И Алекс видяхме и коремчето и Монката, Митко на Кеми може и още да не и е позволил да се приберат. Веселбата беше пълна  hahaha

Пепи не си се изложила Mr. Green просто при вас съкращението е друго  Hug Я си пиши  Whistling

# 158
Малеее, още никой не е забъркал кафето hahaha
Хайде малко обедно, ама като сте поспаланки

Вчера наистина беше страхотен купон, децата така се измориха, че заспаха в колата на връщане LaughingАма и то си беше късно ,де чак в 22 се прибрахме Mr. GreenА пък аз да не ви казвам, като Дейзи постоянно тичах след Митко, баткото участваше в някакви игри , някакви мамета от форума все ме питаха нещо, абе луда станах CrazyНо пък беше хубаво, събраха се доста хора Grinning
Алекс, не можах да се запозня с теб, но те имам на снимки Joy Ще се уговорим пак, живот и здраве и ще се видим Wink
Пепа, пиши, не се притеснявай ,то и аз набързо да го напиша и виж каква объркваница стана Laughing
Аник, той суче, но по -рядко вече, два-три пъти през деня, но от няколко вечери заспива не без, а след сукане си ляга в леглото и заспива сам bowuu
Сега качвам снимки, по-късно ще пусна линк, да ни видите Hug
http://kemyto.multiply.com/photos/album/8

Последна редакция: нд, 05 авг 2007, 14:02 от kemy

# 159
  • Варна
Kemy, съжалявам че не можах да поостана повече, на Мони й беше интересно, но бяхме с едни приятели, които не ги вълнуваше особено, и нямаше как просто..

# 160
Kemy, много сте чаровни всички на снимките  Hug А децата са абсолюрни сладури  Heart Eyes

Днес тук е такава жега, че не се диша. Цели 30 градуса е според сайта на BBC.

# 161
Леле Пепи, завиждам ти за температурите  Whistling Тук е отвратително време. На вилата беше мнооого гадно и  цялата рода се реши и си тръгнаха още днес. Та сега сме си в къщи тримката  Heart Eyes Хубаво е когато сме самички, ама е по-хубаво с мъничето.

aniK благодаря за инфото, ще проверя тук в техния магазин  Hug
По-късно ще пусна и аз малко снимки и едно филмче на танцуваща Вероника  dancing

# 162
Момичета аз съм в див все още кротък ужас, защото още не се знае ще пътуваме ли до море и кога точно ще се тръгва - до сряда трябва да се изтеглим евентуално. Пощурила съм се със списъци и притеснения как ще изкараме и какво ни чака.
 Имам голямата молба - има ли възможност някой да ми услужи с преносима кошара за около седмица? И съвети за мероприятието - "С деца на море"! #CrazyИзчетох снощи де що може по темата, но не се окуражих, а напротив... Така го плюят всички черноморието:-(( То не са хазаи, комари, цени, обслужване, мръсотия...

Ух, извинявайте, че така връхлитам с проблеми, но знам, че ме разбирате чудесно и можете да ме поуспокоите Hug Heart Eyes

# 163
  • Варна
Winny, къде ще сте на море? Нашата преносима кошара е свободна, ако сте към Варна или наблизо.

# 164
Ох и ние тръгваме утре, ама в това време си е направо за реване...а иначе с деца на море - търчиш и викаш, това е Simple Smile аз само се надявам да не ни връхлети някакъв вирус
Нещо се чувствам много изморена и се надявам поне там да си лягаме по-рано. Тук само по гости, идват ни гости  #Crazy алкохолизирах се и т.н.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт