Отговори
# 135
Ех, момичета а сега валят августовски бебчета и аз от вълнение плача всеки ден Hug Спомням си как се роди Елито, спомням си колко много ги чакахме, а сега вече е голямо момиченце макар че имам чувството че винаги ще си остане моето малко сладко бебче! Толкова я обичам, че наистина не мога да си представя да обичам още едно човече освен нея  Heart Eyes

# 136
Ех, Иви, чак и на мен ми се прииска да очаквам бебенце Heart Eyes Heart Eyes

# 137
  • Остров Приятелство
Добър вечер Дами,

Мечи Как да е  Confused Хем е добре, хем зле - като си е починала или пила хапчетата е много добре, но дойде ли следобед....
Пепа Много добре е казано, по-горе Невероятен човек си!Не те познавам лично, но оставяш в мен едно чисто чувство...  Hug
За свекърва ми, просто я бяхме пратили на санаториум, за това си останала с това впечатления може би.За разлика от теб, на мен ми е много трудно с нея.Опитвам всякак - игнорирам, любезна, показвам състрадание, та понякога даже и любов, та ако ще заради възрастта и или това, че е майка на такъв мъж като моят съпруг, но тя е просто наистина трудна!Когато се опитвам да не я чувам, то тя милион пъти ще ми го повтори, тикне или направо завре в лицето.Не знам, пък може би аз съм не търпимата, знам ли?!
Фрида Ми ха, честито  Crazy Да ти е жива и здрава и все такава и занапред Peace
ЗлаВещица Еееех, как ми е мъчно по някога, че не знаех за Вас по рано  Sad Мъжът ми каза за този форум едва април някъде.Браво на него, нали?!
Ако знаехте каква огромна нужда имах от близък човек....., просто на идея си нямате колко бях сама и изплашена Crazy
Носталгията е хубаво нещо, винаги те зарежда с идеи за нови подвизи Peace
eci Лелеее къде го видя това манекенско тяло не разбрах - добре, че има тоалети където могат да скрият това онова Mr. Green
Сега серизоно - Благодаря ти за комплимента, наистина съм отслабнала, но има още какво да се желае, наистина и това ме вбесява!Никога не съм смятала, че толкова време ще ми е нужно да се върна във форма, направо е ужасно Confused
Чисто и просто аз много се старая когато ще имаме сбирка - харесва ми да си отделям внимание заради срещата си Вас.Това ме кара да се чувствам някак си щастлива и го правя с огромно желание Peace
Ииииуууюююхооо Е т'ва е, Страшни сте и на мен ми е хубаво с Вас!   bouquet
aniK Промените са хубаво нещо Peace Аз например, все нещо и правя на таз коса, само дето не смея да я подстрижа късо, иначе... Mr. Green
И най-важното е, че се чувствам всеки следващ път все по специална Flutter
GALL78 Приятно ми е да чуя, че те карам да чувстваш разпърха ли се пеперуди в корема ти....
Вече го чувам за не първи път и това ме прави щастлива.Радвам се, че създавам такива чувства у Вас Мили приятелки Hug
Ivy Иве, Ивенце, Ивиииииииииии много си мила Heart Eyes
kemy  Simple Smile

Благодаря на всички дали гласа си за мен и Мечо Пух  bouquet
Ще се повторя от там - "Аз просто исках да покажа колко свети една бъдеща майка и колко щастие може да се побере в една усмивка."

Не мислих да участвам...., но все си мислех, че снимките ще предадат онова особено чувство и онези така различни усмивка и блясък в очите, а не....но както и да е вече е все едно!

Желая утрин изпълнена с много детски смях, мирис на топли банички, понички и горещо кафе!

# 138
  • София, в полите на Витоша
Момичета, не остана време по- рано, но да ви се ПОХВАЛЯ- ЕЛЕНА Е ПРИЕТА В НОВ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ !!! И ако искам да съм честна- с абсолютно собствени усилия. Приета е на първо класиране, втората специалност, която е писала, но тепърва има да се ориентира и да разбере какво й харесва, пък може втория семестър да се прехвърли каквото си избере.
Много съм горда, макар че не прекалих с похвалите  Mr. Green

Имате голяма почерпка от мен, за две седмици детето ми ме зарадва за втори път!

# 139
  • Пловдив
Пипи, честито!!! Да ти е жива и здрава, да се учи това, което и харесва и всичко ще е наред!   bouquet  bouquet  bouquet

# 140
  • Sofia
Пипи, ЧЕСТИТО на Елена и на теб !!!   bouquet

# 141
Добро утро Hug

След малко почвам да събирам багажа, и към 1-2 ще потегляме.Преговарям си инструктажа ,който трябва да дам на баща ми ooooh! Confused

Пипи-и тук да ти честитя  bouquetБраво на Елена Peace HugСигурна съм,че ще имаш още много поводи да се гордееш и с нея и с другите си две дъщери Heart Eyes

Съни-съгласна съм с Еци, изглеждаш страхотно PeaceДано по-малко се ядосваш със свекървата TiredАз съм на ръба на криза вече.....не се издържа това чудо Twisted Evil

Отивам да си направя кафенце и бавно да почна да събирам багаж

# 142
Здравейте момичета,
прочетох ви на един дъх от леглото в хотел Перфект в Ямна  Grinning

Сега ще сляза да хапна пържена филйийка с кафенце в градината и после отпрашваме към вилата при малкото маймунче.

Аник пусни моля те снимки да те видя...и бях ти писала един пост за това колко прекрасна шапка имаш - кажи от къде е  Blush
Любимия излезе от банята, а бях се нагласила за дълго писане - целувам ви всички  Hug Hug Hug Hug
До скоро

# 143
Здравейте милички,
Пипи - честито за Елена - и аз съм учила в НБУ. Да и е на късмет и само 6 да има  Simple Smile!
Иви - обича се и второто човече така както и първото - поне при нас е така и ме кара да съм още по щастлива Hug
Ние се стягаме за морето съвсем вече, около Варна /на Св. Константин и Елена/ ще бъдем от 8-19 - така че ако решите нещо за сбирка, ще се радвам да се видим Hug
Хубав ден   bouquet

# 144
Ехааа, Еви, весело изкарване на морето и слъчеви дни!  Hug Hug Hug

Мечо, на вас също пожелавам чудесни дни на вилата! И споко за Иво! Децата винаги изкарват добре с баба и дядо  Grinning

АниК, чакам и аз снимките с огромно нетърпение. От пролетта все се каня да си клъцна косата и аз, та да видим докога ще се въздържа...

Съни, Иви, много сте мили  Blush Ама да ви кажа все пак, че дота големи рогца си имам, макар, че съм Водолей  Mr. Green

Пипиии, честито на Елена!  Hug Hug Hug Още безброй поводи за гордост да имаш   bouquet  bouquet

Пипиоле, поздрави на Они да носиш Heart Eyes

Отивам да си търся телефона, че звъни, а не знам къде е  Joy

Лек и слъчев ден  Hug Тук от седмица не е валяло  Hug

# 145
Фрида вчера не посмях да ти кажа колко ти завиждам за свекървата  Mr. Green
Съни аз може би защото съм родена в Марсовия вторник си имам рога и то големи, ама ги показвам при нужда онли  Mr. Green
Пипи Честито на Елена! Вече е голям човек и доста добре се оправя като гледам, май не искам дъщеря ми да пораства, а все си казвам сега като почне и това и това  Whistling
Пипиоле пак хайманосва  hahaha
Еви ще ти пусна телефона си на ЛС да ми се обадиш като дойдеш  Hug Като дойдат Теди, и Марис ще е тук и ти. Вижте момичета софийските мами да идват на варненска среща както е тръгнало даже здрав купон можем да си спретнем hahaha
Пепи цяла седмица ми звучи като най-накрая имахем дълго лято  Joy Поне постопли ли се?

# 146
Фрида, забравих да се включа в завиждащите и аз  Mr. Green

Иви, ми то си е така де Simple Smile Ней-накрая да дойде и тук лятото. Миналата година ни умори от жега и всичко беше изгоряло. Това лято съвсем пък го бях отписала. До миналата седмица ми се случваше да пускам парното по малко рано сутрин или късно вечер... Ама и ние вече като лудите - и да няма слънце, мааме по къси ръкави и сандали, че нали лято се води  hahaha hahaha Е, тази седмица е наистина мноооооого топло. Днес го дават цели 27 градуса, а за утре 28. И нали въздухът е много влажен, та става като в оранжерия задушно. Угодия намаме, а  Joy Joy

Да се оплача, че Тео пак е болен... Нали го водим да свиква с градината и лелките и резултатът е налице - не е идеално свикнал, но идеално хваща всички вируси от там  Confused Въпреки това, следобеда заминаваме на детски празник  Hug

# 147
Пепи а на него пробиха ли му всичките 20 зъба? Да не би нещо да пробива и просто имунната му защита да е паднала newsm78 Дано този път по-бързо мине.  Praynig А за лятото просто незнам как живеете там, но ако бях бременна в Англия тази година щеше добре да ми дойде  hahaha

# 148
Здравейте, минавам на бързо само да ви прочета, че да не изтърва нещо Mr. Green
Мечо, ако не сте тръгнали още- весело изкарване и си почини добре Hug
Пепи, дано на Тео нищо сериозно да му няма Heart Eyes
Пипи , честито на Елена и от мен  bouquet
Ще пиша повече довечера и снимки обещавам, отиваме на купона за ССК Wink

# 149
Иви, 16 зъба има Тео и започнаха да пробиват 2 мъдреца. Започнаха доста отдавна и доникъде не са стигнали. На единия връхчето се напипва, а другия е подут силно...

Кеми, сори за невежеството ми, но какво ще рече ССК?  Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт