Отговори
# 120
Съни- как е свекърва ти? Confused

Момичета пускам тук линк към една анкета от Клюкарника.Изтипосали сме се аз и Съни(снимката и наистина е страхотна),та ако имате желание гласувайте Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211397.new#new

# 121
Гласувани сте  Heart Eyes

# 122
Добро утроооо

Ivy-  Hug  bouquet Heart Eyes

Днес съм на работа.А утре заминаваме-все по-голяма топка ми се образува в стомаха Confused

Мечи Отпусни сърчице и отиди да си починеш - зима иде, което ще рече по цяяяяяяяяяяял целиничък ден ще сте си двамцата Peace

Права си Съни-но все пак не мога да се преборя с това чувство.Надявам се да отмине бързо, иначе никаква почивка няма да е.

Лек ден на всички  bouquet

# 123
Добро утро  Hug

И аз гласувах  Heart Eyes Много сте готини!   bouquet

Сега изпрах, отивам да пусна сушилнята и да чета, че да мога спокойно да тръгна за работа след това  Joy Е, кафенце също ще си ''сготвя'' де  Grinning

Мечо, весело изкарване! И не се безпокой толкова. Ще му е много добре на Иво с дядо му. 
Peace

Съни, ами то всеки човек си има кривости. Иначе си е готина свекито ми и с млад дух Simple Smile Не се престарава да се гледат с Тео, но когато го прави, забавлява го страхотно. И е учителка на доста трудни деца, та има хубав подход при поднасянето на информация. Тео за кратко време научи мнооого. С майка ми е обратно - тя много, изключително много се грижи за него, но не и се замава с приказки и игрички разни. Просто хора различни и във всекиго по много добро. Само да знаем къде да гледаме, че да го намерим  Heart Eyes

А твоята свекърва как е? Бях останала с впечатлението, че приключи нейновото гостуване при вас.

Айде, отивам да слагам дрехите в сушилнята, че няма да ми стигне времето иначе. Стига съм бърборила.

Лек ден   bouquet

# 124
Мечо дори и да не се получи много добре като почивка и да мислиш твърде много за него, ще сте поставили началото и следващия път ще ти е малко по-леко.  Peace

Пепи ти си невероятен човек...аз напоследък не мога да намеря нищо хубаво в свеки  Rolling Eyes Но си абсолютно права може и да не искам  Tired Вече така ми е писнало Crossing Arms

# 125
  • Sofia
Мечо, ще ти е мъчно, но пък ще си починеш. Аз нали имам скорошен опит с първата 10-дневна раздяла. Едва сварих да скоча от колата, Габи се затича към мен, гушна ме и аз като ревнах...всики околни се уплашиха. Сега съм много по-спокойна, з'то видях, че няма как да ме забрави за 10-тина дни, гледат го добре, пък и без него си е направо свободия. Снощи бях на купон до 1ч.  ooooh! Направо съм като отвързана  Crazy

# 126
Иви, ми като се виждаме с нея веднъж годишно и се чуваме рядко по телефона е по-лесно. Ноооо, ако беше постоянно наоколо едва ли щях така да говоря  Twisted Evil Определено обаче всички взехме решение да няма вече такива дълги визити. Седмица-две и стига  Whistling

Оооо, АниК, значи така! Ще кажа на габи, да знаеш  Mr. Green
На мен както ми беше мноооого мъчно едно време, че Тео е при нашите, да знаеш сега как ми липсва да мога да го оставя поне за седмица... Ама хубаво, че на градина тръгва, лошо, че чаааааак от септември  Mr. Green

Заминавам да се обличам и отивам да поработя.Simple Smile

Лек ден на всички  Hug Hug Hug

# 127
Мечо и аз гласувах - ама ти наистина си много хубава на снимките  Hug
За свекърви не ми се говори много, но аз винаги си бях мечтала да имаме прекрасни отношения... но май човек  не трябва да иска прекалено много  Thinking
Не мога да разчитам нито на майка ми нито на свекърва ми за гледането на децата тъй като и 2-те са със заболявания и знам колко е трудно да нямаш помощ отникъде -затова каквито и да са свекървите - ако помагат шапка им свалям .

# 128
е хайде като сте отворили дума, и без това не ми се бачка.
МОЯТА Е СЪКРОВИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Никога не е била обикновената свекърва-тя е интелектуалка, тя не се оправя с малки деца, и не моеж да ми помага, не се виждаме често!!!!!!, или поне толкова колкото на мен ми се иска, винаги ми носи подаръци, не свалям едни обици от нея, подарък за този ми рд, точна такива каквито си мечтаех да имам, купува ми шалове, малки рокли и чанти, прави ми бижута (мнооооооооого е добра), когато Сара се разболя ми изпрати по картата пари за гледачка, после още една голяма сума, ей така, да имаме, и после още една, така че вече не се притесняваме как ще отидем на море.
Какво да ви кажа..... завиждайте!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 129
Охоо, я и аз за свекървите да се включа  Mr. Green

Ей, Фрида, това за сумите мноооого ми хареса  Mr. Green започвам да завиждамммм  Crossing Arms

Моята е много усложлива и в момента ми гледа Дарко - справя се много добре. Имаме разногласия, но ги преодоляваме леко. Само ми е мъчно, че когато има нещо, което не харесва у мен, се обажда на мъжа ми да му пили и това се отразява на нашите отношения  Confused

Мечо, Съни, гласувах за вас красавици, много сте готини  Heart Eyes

Утре предстои да закарам Дарко при майка ми за седмица и ми е много свито под лъжичката. Та в това отношение те разбирам, Мечо.

Аник, как може да си толкова слаба  Embarassed аз общо взето се вталих, но коремът няма прибиране  #Cussing out май ще трябва с коремни преси да се заловя  Flutter

Съни, възхищавам се на романтичността ти  Heart Eyes направо като те чета, ме зареждаш   bouquet

# 130
  • Пловдив
Съни, като ви гледах снимките и се замислих за времето, когато бяхме бременни. И ме обзе една носталгия ... чак ми се приплака...Беше преди 2 години. По цял ден стояхме пред компютрите и бяхме в очакване. Ако някоя не се появеше до обяд вече се питахме дали няма да имаме ново бебче. Ако някоя изпитваше някакво неразположение споделяше и сякаш преминаваше по-бързо. И бебетата едно по едно идваха на този свят - за радост на всички нас. Радвахме се на всяко, появило се. Кога изминаха тези 2 години? Според мен много , много бързо. Но все пак си спомням с умиление за тези времена.

# 131
АниК - много готини снимки, супер е че сте били с Габи на моренце. Ние не се престрашихме. Догодина евентуално ...
Гласуавах по всички въпроси  Peace
Съни -  Naughty ти толкова си отслабнала и си се вталила та няма накъде повече. Нещо не видях доказателствените снимки сред общите от последната среща, но мацки да знаете каква манекенка се е появила ....  Blush
Вещи - странно защо напоследък и аз честичко се сещам за "онзи" мързелив период  Mr. Green. Малко Офф : чак сега видях къде си ми пратила ЛС в продавалника, явно доста късно, но идеята е добра. Благодаря   bouquet.
Фрида - значи свеки не е лоша - явно се грижи за теб и държи на вас и прави каквото може.  Simple Smile. Моята е много подобна, но си играе с Мони - тичат, гонят се, викат, пеят и т.н. каквото се сетиш занимавки. Издокарва я редовно, всяка седмица й купува нови рокли, сандали и шапки, дрехи аз рядко й купувам, сигурно вече има повече от мен. По този повод да се пофалим - Мони има от известно време златна гривна. Миналия уикенд я беше загубила и след всеобщата тъга бързо се сдоби с нова /от свеки пак/, но намерих и изгубената  Heart Eyes и сега има 2  Blush.

# 132
  • Sofia
Exo, стигнах до извода, че една жена като роди полудява  Laughing Днес отново се подстригах  bowuu за 4-ти път от няколко меесеца насам, а преди раждането не си бях променяла визията няколко години  Laughing Може би и скуката в Банско, липсата на дете и мъж, ме карат да си "оправям" насторението някак си. Ще ви пусна снимки като се снимам, з'то този път е драстично  Grinning
ГАЛ-че, на мен на корема само кожа ми остана. при следващата бременност хич няма да се притеснявам как ще отслабна, стават нещата, няма проблем  Peace Ама ти си толкова слаба... А какви тумбаци имахме само  ooooh! Сещам се за онази среща в Романса, вечерта Марис роди  Grinning
Фрида, и моето свеки е злато, ама твоето е...  Hug
Вещи, при теб и Пипи носталгията по 'ония' времена е опасна Wink Майка ти и баща ти няма да преживеят четвърто  Grinning
Съни, Мчи, аз гласувах още сутринта  Peace Хуавици сте ни вие  Heart Eyes
Някаква еуфория ме е обзела  Crazy Сигурна съм, че не е заради Гергана, която ще пее довечера на площада  Laughing

# 133
  • Пловдив
Фри, изпитах люта неблагородна завист  Twisted Evil

# 134
Фрида еми то думите са излишни - случила си и това си е божи дар Simple Smile
Момичета с тази ностлгия за онова време да не спретнете по още някое пролетно бебенце - Вещи е вашите не ги виждам тогава какво ще кажат Simple Smile
АниК - чакаме снимки - промените са хубаво нещо.
Както писах ние другата седмица живот и здраве мислим да тръгваме ама дават някакви дъждове - дано улучим хубаво време Praynig
Спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт