Отговори
# 105
  • Sofia
Ето малко снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=158980
Хич не съм по снимането, само в един-два дни се сетих да взема фотоапарата Embarassed, та Габи навсякъде е като циганче, а и на всичкото отгоре любимото му е да се въргаля в пясъка  ooooh!

# 106
Е да, ако вали ще го отложим  Hug

Ани
колко голямо момченце е станал. Няма нищо общо с малкото бебче, което помня Hug А много се накефих на тена ти  Mr. Green

# 107
  • София, в полите на Витоша
Хм, радвам се че сте си взели бележка от поста ми, някои от вас звучат едно такова извинително...  Mr. Green

Съни, линка нещо не ми се товаря ,ще пробвам по-късно.
Ани, Габчо много хубаво чернее, а и един такъв голям вече !  Hug Ето тази много ми хареса, особено стръвния поглед  Joy, а има една, на която сте като черно на бяло- ти си толкова по- черна от него, все едно не си му майка!
Марис се отплесна с мъжа си , то не бе любов, не бе чудо  Heart Eyes, не пише даже как е Ади....Ама детето голямо, не ще вече биберони...  hahaha hahaha hahaha

Тея вчера стана в 9.30, а днес в 10 - явно захлаждането й се отразява добре на съня!

# 108
  • Варна
Супер, там съм, само да не вали Hug Алекс, моля те, моля те искам да се запознаем най-после Praynig Praynig
Аз писах и на Ивето, утре като се видите помислете за следващия път. И аз искам да се запознаем  Laughing

# 109
  • Варна
Е да, ако вали ще го отложим  Hug

дано ако вали до 10.30 да се е изваляло Praynig Ще дойда Simple Smile

# 110
Здравейте  Hug

Ани Габчо е много пораснал .  PeaceОтдавна не си пускала снимки.Голям е сладур.  Hug

Съни гласувах  Peace

Фрида снимките ти са супер  Peace

Пипи приятно изкарване   Hug

ПИша малко в телеграфен стил,но трябва да освободя компа на мъжът ми.

Лека вечер   bouquet

# 111
Аник - ама много сте красиви и двамата Hug направо ти завиждам благородно как изглеждаш - браво! А Габчо е сладуранче- и мен все повече ме удивляват с уменията си - много по забавни и интересни са вече.
Моя Пепи например ходи и размахва показалчето си на другите деца- чак ме хвана срам  - толкова ли често го правя за да ме запомни - то не е от много послушание де ама как все лоши работи научава от кака си .
Инак май отказахме гърнето макар че правим по накой фал по някой път, но не в гащите а извън гърнето  Sick
Спокойна нощ на всички ви!

# 112
  • Sofia
Моят тен си е малко по рождение  Embarassed Мургава съм и много лесно и бързо чернея. Сегашният ми тен е от пазене Simple Smile Хубавото е, ч Габи  взел моят кожа, з'то баща му е бял и лсно изгаря, а Габче чернее. Аз обяче изобщо не го показвах на слънце, затова е беличък и малко на потник. Като си го взема, ще му направя модерна прическа, че косата му порасна  Wink
Днес ходих до яслата в Банско и май пак ще си го дам в Разлог. В Банско в момента работи дежурна група и са 20 деца, а в редовното време групите са 2 по 25 деца  Shocked В Разлог има 3 ясли и групите са до 12 деца максмум. Колкото и да се стараят, 2 жени на 25 деца не знам как се справят  ooooh!

# 113
  • Остров Приятелство
aniK Пу пу пу да Ви оакат кокошките Simple Smile

# 114
Добро утро Hug

Днес Иво е ранобуден, не е честно-вчера при майка ми е спал до 9 сутринта, а сега...... Crazy

Отивам да направя закуска на дребния, и после пак ще пиша.

# 115
Добро утро и от мен Hug

Свекърва ми току-що си тръгна. Малко нанагорно ми дойде месец и половина гостуване, но сега пък ми стана мъчно... Надявам се да е изкарала добре все пак.

АниК, много сте готини на морските снимки! Страхотен тен имаш, наистина.  Peace А Габи колко е пораснал и какъв сладур е, думи нямам!  Heart Eyes

Съни, гласувах и аз. Дано по-бързо да дойдат насам и лекарите да успеят да избавят от мъките малкия Криско  Praynig

Лек ден ви желая!

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 09:33 от Пепа

# 116
Добро утро момичета,
Мечо и ние сме така само че със следобедното спане - при бабите спим като за световно, а у нас  Tired
И аз гласувах в сайта - дано му се помогне на бебенцето по скоро!
Пепа със сигурност е изкарала добре - при внуче няма как да е иначе Simple Smile

# 117
Аник изглеждаш страхотно       bouquet  Поздравления!!! А каква шапка имаш  ooooh! Фантастична
А Габи наистина много е порастнал и е станал много готин малък пич  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Съни, сложи малко по-актуална снимка на теб и синчето ти, такива сте хубави, а почти не се виждате  Hug

# 118
Ето ме пак.Току що сложих Иво да спи Tired

Добре ми се отразява да редувам ходенето на работа със стоенето вкъщи с него. Peace В Събота заминаваме за Родопите, на вилата на едни приятели.Иво ще остане с баща ми при моята баба.Ужасно съм притеснена и ми едно такова.....Имам нужда от почивка, определено, но до сега не съм го оставяла за повече от 1 ден някъде.Не че нямам вяра на баща ми, все пак 3 деца има човека, но.....Уфффффф хем сърби, хем боли.

АниК- страхотни снимки.Къде бяхте на море?

# 119
  • Остров Приятелство
Добър вечер Дами,

pipiole Каква хубост, какво чудо бре жена Crazy
Калоян, че е убавец е убавец Heart Eyes пу пу пу на мама гарджето, ама ази къде ме тураш ooooh! Като изключим фолк красотата ми Mr. Green , то нищо не остава друго Laughing
Да си кажа, много ме впечатли  Blush Допадна ми ужасно много!
Мечи Отпусни сърчице и отиди да си починеш - зима иде, което ще рече по цяяяяяяяяяяял целиничък ден ще сте си двамцата Peace
И Благодаря за горещото кафе - аз сега ще си го пийна/свекърва ми е тук и се гледаме Tired/
Пепа Бъди сигурна, че си е изкарала добре жената Peace А за твоите чувства нямам думи/визирам това, че ти е било мъчно - много мило/.Чудесна си! Hug

Такааааа - Ние сме добре, Яни не се откъсва от мен  дори за миг - явно се притеснява от баба си и само ако се скрия за миг е едно Мамоооооооооооууууу, Момоооооооооооооооооооо, Мамааааааа и рев със огромни сълзи.Що така. не мога хич да разбера  newsm78  Confused
Мъж ми къде работи, къде хайманосва, но съм добре не се оплаквам Mr. Green - уж  Mr. Green диетосвам, ама май.....
Ааааууууууу щях да забрава - мъж ми е лош , счупи ми степера и сега ми е ужасно мъчно.Как ще стана убавица видна, той е виновен ще ме търпи дебелшка hahaha Joy Така му се пада  Laughing
Другата седмица и по странско ще ходи, та съвсем ще съм саминка и послееее еееееееееех ваканцияяяя урааааааа newsm44 newsm44 newsm44

Това от мен!Прекрасна утрин  с мирис на любов жалая на всички Ви!

Общи условия

Активация на акаунт