Отговори
# 180
Здравейте  Hug

АниК много ми харесваш така.Свежарско е  Peace

Пипи честит фотоапарат.Да си го ползваш със здраве и да правиш мнооооого снимки. Hug

На заминаващите весело изкарване и наистина не слагайте излишен багаж.Аз толкова много излишни неща бях сложила ooooh!...,че после си ги върнах направо опаковани.

Фрида много неприятно с този покрив.Нашите живеят  така на последен етаж и е ужас.И винаги като го "поправят"..пак протича. ooooh!

Варненки много сте готини на снимките .

Уини за съжаление и аз не мога да ти услужа с  кошарка,защото я ползваме като ходим при нашите.

хайде чао от мен и лек ден   bouquet

# 181
  • София/Осло
EЕййй Анке, без да знам че си се стригала и аз направих същото снощи ей така докато си пиехме водчица.... Mr. Green..и сега съм къса ,рошава и дива...нямам още снимки ама ще гледам скоро да направя и да ме видите що за фъндък съм  Joy
А на теб ти е супер готино така  Hug

# 182
  • София/Осло
Забравих да кажа-съни ,ще се изям от любопитство.искам снимка на новия ти външен вид-стига бременелски само съм гледала  Naughty Wink

# 183
  • Остров Приятелство
Добър вечер и Честито Преображение Господне,

Аз съм малко.....и аз не знам какво newsm78
Нооооо тук ме мъчи едно нещо което ме потресе до основи и направо не знам как да постъпя.Мисля, че Пипи може да ми даде най-адекватното решение ако има такова, сега Вие ще ми кажете Confused
Из онези дни се разхождаме с моя калпазан и както вече съм Ви споделяла сме фенове на трамваите и естествено къде може да сме освен на спирката да ги съгледваме.Казвам всичко това, защото може би има до някъде оправдание историята ми, въпреки че оправдание за такова нещо аз лично все още не мога да намеря Tired
Та....има една лавка за дюнери и гледам аз арабката седи на стола и не мърда, като пукел маа.....с..... и едно сладко та сладко хлапе и тъкмо мисля да и кажа, че ще се спъне в едино въже/доста раздрано, от където следва, че доста е ползвано/....и моите невярващи очи виждат, че детето де факто е вързано за този проклет шнур за дървото като куче #Crazy Cry Cry Cry Обикаля, то милото, дърпа краче, щура се около дървото, гледа милно сестра си как волно тичка наоколо, гледа естествено недоумяващо/колкото и да е свикнало предполагам/ и, и, и....................думите не ми стигат буца засяда на гърлото ми.

До някъде си казвам, ми че то от страх го е вързала.Все пак са до трамвая, ще вземе за миг да се разсее, може да стане ужасна беля/да не дава Господ/, може пък да не може да тича по детето/болест да я мори нещо/.Хиляди, хиляди неща ми минаха през главата, но нейсе мина ми, че е по-добре в количка да го държи и ако толкова не може, то от време на време да го разтъпква, кошара да му вземе за игра и там да си търчи/без тъй са като катунари/, и най-важното защо трябва да седи там - да отиде в някой парк и пак да си вири краката или пък ако е намесена ревност, да си седи дома и на балкона да ги извежда на въздух .......абе може хиляди варианти да измисли, само не и това скапано въже!!!

Не знам, просто не знам Ще се побъркам - вървя и мисля, вървя и мисля гушкам моя калпазан и си казвам може да съм лоша, строга, и не до там идеалната майка или още не знам там какво ама.....
Не мога все още да повярвам, че съм свидетел на такова ужасно деяние/ако това е думата/!
Тъжно ми е и много се мъча!
Помогнете ми с адекватен съвет Моля!

Съжалявам, че ви нанасям такива сърдечни терзания, но имах нужда да споделя.Видяното ме изяжда Confused

Лека вечер на всички Ви от сърце желая!

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 00:02 от s_sunny

# 184
  • Остров Приятелство
Забравих да кажа-съни ,ще се изям от любопитство.искам снимка на новия ти външен вид-стига бременелски само съм гледала  Naughty Wink

Те се шегуват, не им вярвай Mr. Green
Пили по две чаши винце и съм им се видяла Кралица Марго  Laughing
Сега като ходих да си избирам бански щях да лудна от гледката - много сериозно го заявявам!Добре, че има добри дизайнери които да създават страхотни тоалети  Peace

# 185
Съни, това което пишеш е ужасно Confused Първото ,което ми идва на ум е да сигнализираш в агенция за закрила на детето, те са чужденци, но все пак и това дете има права.

Те се шегуват, не им вярвай Mr. Green
Пили по две чаши винце и съм им се видяла Кралица Марго  Laughing
Сега като ходих да си избирам бански щях да лудна от гледката - много сериозно го заявявам!Добре, че има добри дизайнери които да създават страхотни тоалети  Peace

Все пак може да сложиш по някоя снимчица да видим дали наистина се шегуват Laughing Laughing

# 186
Съни, не знам какво да ти кажа, освен като Кеми - да сигнализираш  Confused Тъжно е, че има такива хора...

И, отново като Кеми да кажа, ти дай снимка, пък ние ще видим колко са се шегували другите  Mr. Green Heart Eyes

Деси, твоя снимка също чакаме с нетърпение Hug

# 187
  • София, в полите на Витоша
Съни, започвам с малко черен хумор- нали не намекваш, че и аз си връзвам децата с въже за дървото?! .... Thinking

Естествено, че трябва да сигнализираш, бих се захванала с това, но заминавам след два дни и няма да мотга да координирам нещата. Това, че са чуоденци не значи, че не трябва да живеят по законите на нашата държава. Мога едниствено да ти дам координати на горещите им линии, обади се и виж какво ще ти кажат.
Пусни тема в Клю-то, там имам мами, които ще ти дадат едно рамо.
За случая ДУМИ НЯМАМ, аз бих викнала полиция  и телевизия ВЕДНАГА И НА МЯСТО. Да ги арестуват, пък после да се обясняват кой крив и кой прав.

# 188
Да ви кажа- ето това купих на Ели за книжката и влизането в университета. Златни са, вървят по ушите. Много са хубави, в сряда ще я изненадам.

Към изненадата Ели прибави 1035-те лв., които до петък трябва да дам за първия семестър......  ooooh!

Joy Joy Joy

# 189
  • Sofia
Sunny, нямам думи  Sad Не мога да измисля адекватна причина да вържеш детето си с въже. Предполагам е излишно да я питаш дали ма основание за това действие  newsm78
Деска, голям кеф е да предприемеш промяна  Peace Сигурна съм, че си много готина с новата прическа  Peace С нетърпение чакам снимка  Laughing
Пипи, Елена си заслужи подаръка  Peace А таксата за семестъра  Sick и то предморско  Money

Тук вчера имаше наводнения, цял ден отводняваха и нямаше вода, вечерта течеше кал от чешмите, а сутринта пак ме изненадаха с безводие  Cry Добре, че не съм с Детето, че поливането с туби вода хич не е удобно  Mr. Green

# 190
  • Остров Приятелство
Набързо само заради Пипи, че знам ли я накъде ще захване и после пак Peace
Нееее Пипи, просто нали ти направи петицията за децата, та затова казвам, че май май ти ще можеш да ми дадеш адекватно решение на нещата Peace
Извинявай ако съм те обидила нещо Praynig

# 191
Момичета, само се включвам с една голяма молба. В момента оперират Пепи - моля, стискайте палци всичко да мине добре и детенцето да оздравее  Praynig Praynig Praynig
Благодаря предварително и като имам новини, ще пиша пак  Heart Eyes.

# 192
Уини, Пипи, Еви хубава почивка от нас!

Пипи
прекрасно изглежда в планината! Честито снимачно! Сега още повече снимки да правиш и да плакнем поне очи  hahaha Искаааааааааааааааааааааааааам планинаааааааааа Обичките са невероятно нежни!

Ани
Честита нова глава  Mr. Green Много е хубава  Heart Eyes

Фрида
  Shocked а кога ще ви го оправят? То с тия дъждове  ooooh! А тук няма, поне е облачно днес

Дани стискам палци дано всичко мине максимално добре, но прости невежеството ми кой Пепи?

За въжето и детето незнам просто какво да кажа  Sad

# 193
Дани, стискаме всички палци- у нас палци дал Бог!  Praynig Praynig Praynig

Набързо само заради Пипи, че знам ли я накъде ще захване и после пак Peace
Нееее Пипи, просто нали ти направи петицията за децата, та затова казвам, че май май ти ще можеш да ми дадеш адекватно решение на нещата Peace
Извинявай ако съм те обидила нещо Praynig

Я не се занасяй, с какво да ме обидиш!!!

Heart Eyes

# 194
Дани, стискам палци, това е онова момченце дето беше писала за него, нали?
Пипи, обиците са страхотни, припомняш ми времето когато и моята мама ми правеше такива подаръци като заслужа Hug
Аник, добре ли сте в Банско, по ТВ-то казаха, че сте заляти направо с вода и картинката си беше страшна Sad
Момичета ,заразихте ме с тея прически и сега отивам и аз на фризьор Laughing

Общи условия

Активация на акаунт