Жени с косми , много съм учудена

• 42 579
  • 361
  •   1
Отговори
# 150
Има мъже, които харесват растителност.

# 151
  • На края на света !
Я да дадат мнение по въпроса и мъжете. Naughty
Мъже признайте веднага какво харесвате гъста джунгла или пустиня Joy Joy Joy

# 152
  • София
Моя мъж не го кефи изцяло гладко/не че много се съобразявам/.От 1 година съм само така за по-лесно.Но той предпочита лентичка,но да загатва косми... Rolling Eyes

# 153
  • у нас
наистина, понякога е неприятно да видиш такава гледка. Ама щом жената се харесва и мъжа й е харесва, какъв е проблема. Аз онзи ден в магазина видях хубава жена - продавачката, с такива дълги черни косми на ръцете, по-големи от тези на мъжа ми. Ама като я гледам не й пречи да продава и да се среща с толкова много хора на ден. Hug

# 154
супер, мега, ултра тъпи изказвания има...едва ли някоя жена ще се обезкосмява, защото е модерно...за мен това е въпрос на ЛИЧНА хигиена на първо място и после на естетически вид на жената... Peace

Космите на някои места са с цел предпазване от замърсяване. Космите в носа, на триъгълника, космиците в ушите например. На други са просто останки от еволюцията ни. Това в час по биология се учи. Та като ми разказваш, че жените с косми са нехигиенични, аз мога само ей така  Joy да направя.

# 155
Ще извинявате, ама като ви се запари ..... много ли е хигиенично? Не вярвам някой да си епилира ушите и носа.

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 01:15 от Лилянчо

# 156
  • София
И по повод вредата от неизбръснатите мишници за околните - че миришели и т.н. Ами извинявайте, ама направо ставате смешни. Ами да поговорим за поредното Барби, което ще седне до мен в барчето и ще запали мазна цигарка , нагло гледайки ме с големия корем и духайки колкото се може повече в моя посока. Предпочитам да ми замирише на пот, но не и да ми димят нагли обезкосмени пикли без мозък.

Не, никак не ставаме смешни, защото
ако на теб ти пречи Барби с цигара
можеш да станеш и да си излезеш,
а аз съм принудена по 10 часа на
ден да търпя подобно издевателство  Sick
Да не говорим, че сутрин когато ми
замирише на пот, без извинения ми се
повръща и то страшно  Sick
На Жозефина ще кажа само, че аз също
имам проблем следствие приеманите
от майка ми хормони през цялата бременност.
Това обаче ни най-малко не ми пречи да съм
винаги обезкосмена където и да е.
Дори днес си купих най-новия модел
епилатор, защото просто съм маняк на тази
тема и никакви хормони не биха ми попречили !
Проблема с дебелината и гъстотата на разтителността
също е лечим в някои зони - просто има перфектни
самобръсначки, но трябва да се прави редовно Simple Smile
Не ме разбирайте погрешно - аз също съм на
мнение, че всеки може да си ходи както му душа
иска, но когато тази немърливост засяга и мен
тогава няма как да съм толерантна, съжалявам !

# 157
Ще извинявате, ама като ви се запари ..... много ли е хигиенично? Не вярвам някой да си епилира ушите и носа.

Запарването е от стегнатите найлонови дрешки. И епилирана, но в полиестерна блузка и найлонови бикини ще си мирише... В края на краищата всичко опира до редовно миене.

# 158
Вярно е, но все пак растителността ускорява процеса на изпотяване. Не вярвам някой да не се мие. Или сега ще ме обвините в тесногръдие и че това е право на избор и евала на тези, дето избират да не се мият често.

# 159
  • Варна
Лилянчо,   bouquet  Grinning Peace

# 160
Или аз не съм в ред и изоставам с тенденциите  newsm78
Жена на около 35 , добре изглеждаща, с високо самочувствие за себе си и облечена модерно с дълги косми на краката -руси , но дълги, като я питах ми отговори, че никога не ги е махала  newsm78 а те са ама много дълги  Sick
Какво ви е мнението за такива жени, харесвате ли не епилирани крака и виждате ли често такива жени?

Не, не харесвам неепилирани крака, подмишници или ръце... за голямо мое съжаление обаче такава гледка е доста често срещана...

# 161
  • На края на света !
Не вярвам някой да си епилира ушите и носа.
Те не се епилират ,но има специални машинки с които се почистват Peace

# 162
Има, но не съм забелязала да ми стърчат косми от ушите и носа, нито на хората, които ме заобикалят.  Flutter

# 163
  • На края на света !
Има, но не съм забелязала да ми стърчат косми от ушите и носа, нито на хората, които ме заобикалят.  Flutter
тогава просто се радвай че поне това си спестяваш Peace  Joy Joy Joy
З

# 164
тогава просто се радвай че поне това си спестяваш Peace  Joy Joy Joy
З

Кое пък му е смешното сега? Ами ако недовиждам? Защо ми се подиграваш? Нали всички бяхте много солидарни?

Общи условия

Активация на акаунт